ταξιδιωτης22 Δημοσιεύτηκε August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2014 (edited) Νέα συσκευή από την lg για την προσιτή σειρά L. Θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεσή ifa2014 πού θα γίνει στο Βερολίνο. Τα χαρακτηριστικά του είναι. 4.5 ιντσών WVGA οθόνη και 1.2GHz quad-core CPU. Η πίσω κάμερα είναι στα 8MP και VGA μπροσινή, 1GB RAM, 4GB επεκτάσιμη μνήμη, HSPA+ συνδεσιμότητα και 1,900mAh μπαταρία. Διαστάσεις 127.5 x 67.9 x 11.9mm http:// https://www.dropbox.com/s/dhfj238iqmupza4/lg-l-fino-official-570.jpg Edited August 21, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μαλιστα. Σχεδον ιδιο δηλαδη με το LG L70. Στα μονα που υπερεχει ειναι οτι εχει 3MP παραπανω η καμερα και ο τετραπυρηνος επεξεργαστης του αφου η μπαταρια του ειναι χειροτερη απο το L70. Αλλα εδω βγαζουν το L65 θα μου πεις, που η μονη διαφορα του απ'το L70 έγκειται στην κατα 0.2" μικροτερη οθονη... #otinanai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...!!! πηρα για στην γυναικα μου το φινο.ειναι σουπερ για την χρηση που του κανει και καλο σε μεγεθος για γυναικεια χερια. το μονο αρνητικο του,ειναι η μικρη ενσωματωμενη μνημη,η οποια αμεσως με 9,10 εφαρμογες,αφησε υπολοιπο γυρω στα 300 mb..! βλεπω οτι μου δινει περιπου 1,5 gb αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως αυτες οι εφαρμογες εφαγαν τοσο χωρο,απο την στιγμη ειδικα που-οσες μπορεσα και μου εδιναν το δικαιωμα-τις μετεφερα στην εξωτερικη sd. υπαρχει καποιος τροπος να αδειασω και αλλο χωρο και οτι υπαρχει να το μεταφερω στην sd? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...!!! πηρα για στην γυναικα μου το φινο.ειναι σουπερ για την χρηση που του κανει και καλο σε μεγεθος για γυναικεια χερια. το μονο αρνητικο του,ειναι η μικρη ενσωματωμενη μνημη,η οποια αμεσως με 9,10 εφαρμογες,αφησε υπολοιπο γυρω στα 300 mb..! βλεπω οτι μου δινει περιπου 1,5 gb αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως αυτες οι εφαρμογες εφαγαν τοσο χωρο,απο την στιγμη ειδικα που-οσες μπορεσα και μου εδιναν το δικαιωμα-τις μετεφερα στην εξωτερικη sd. υπαρχει καποιος τροπος να αδειασω και αλλο χωρο και οτι υπαρχει να το μεταφερω στην sd? ευχαριστω Δωσε καμια πληροφορια ακομη αν μπορεις για αναμονη , μπαταρια , ηχο , κλπ , γιατι σκεφτομαι να το παρω κι εγω για τη γυναικα μου. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Πως τα παει στο θεμα μπαταρίας, ποιοτητας κλησεων, φωτογραφικης? Root μπορει να γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πως τα παει στο θεμα μπαταρίας, ποιοτητας κλησεων, φωτογραφικης? Root μπορει να γινει? Aπο ποιοτητα κλησεων και μπαταριας μια χαρα!!! απο φωτο αστα να πανε... Φανταζομαι οτι θα ρουταρεται ευκολα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ωραια! Απ οτι ειδ σχετικα ευκολο ειναι το ρουταρισμα Επισης είδα οτι πηρε η θα παρει android 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ουτε πηρε lolipop ουτε εχω ακουσει οτι θα παρει... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ουτε καστομ ρομ? Με την πρωτη ευκαιρία θα ποσταρω λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Edit: http://www.lollipop-roms.org/mp3-0/lg-l-fino-6592.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 lolipop δεν πήρε σίγουρα, άλλα έχω ακούσει ότι κάποια στιγμή θα πάρει. Δεν έχω βρει κάτι επίσημο πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 δοκιμασε κανεις την ρομ που ποσταρα παραπανω; επισης εχει γκοριλα γκλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 το πηρα! για τα χρηματα του φαινεται αρκετα ποιοτικη συσκευη! δε τη λειτουργησα πληρως, περα απο το πρωτο πειραγμα. πως μπορω να τσεκαρω την εγγυση του; δεν εχω αποδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Στο site της LG hellas κανεις εγγραφη προιοντος και εισαι οκ. Απο περιεργεια αποδειξη γιατι δεν εχεις; μεταχειρισμενο το πηρες; Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 οχι, ολοκαινουργιο το πηρα! σφραγισμενο! ειναι κερδισμενο σε διαγωνισμο, για αυτο δεν υπαρχει αποδειξη! παω να ψαξω πως γινεται εγγραφη στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποια εφαρμογή για να το ρουτάρω? (σόρρυ αλλά είμαι άσχετος από root, roms κλπ) Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 γειτονα, για δες λιγο εδω http://www.how-to-root.club/mp3-0/lg-l-fino-6592.html δοκιμασε το και ενημερωσε, γιατι θελω να κανω και το δικο μου. εχει περασει κανεις custom recovery; custom ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μπα δεν έβγαλα άκρη με αυτό τον οδηγό. Για την ακρίβεια το λινκ που δίνει για το πρόγραμμα του ρουτ άμα το ανοίξεις σου ζητάει να δώσεις τηλέφωνο και κάτι τέτοια οπότε δεν το ρισκάρω. Βρήκα αυτές τις μέρες το wondershare mobile go που είναι πρόγραμμα για ρουτ αλλά επίσης δεν κατάφερα κάτι. Κράτησε backup του κινητού, πάτησα για ρουτ μετά, περιμενα 2 ώρες και δεν έγινε τίποτα. Ξενέρωσα... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 xda τσεκαρες; επισης δες και αυτο http://mdforum.ru/showthread.php?t=17590 ποιο εχεις; 1 σιμ ή 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ούτε με xda έβγαλα άκρη. Για κάποιο λόγο δε μπορώ να τρέξω το Purple drake στο pc μου. Κατεβάζει το rar και δεν ανοίγει το αρχείο για την εγκατάσταση του purple. Τελος πάντων, θα δω τι θα κάνω. Το μονόκαρτο έχω Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 το ιδιο εχουμε αν βρω ορεξη και χρονο θα το τσεκαρω. τι windows εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 7αρια ultimate και 8.1 Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 μπορεις να με στειλεις το αρχειο; (μη κανω τζαμπα λογαριασμο στο ρωσικο site) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Τους drivers τους παίρνεις από εδώ και το purpledrake από εδώ Άμα καταφέρεις και το κάνεις πες με, μήπως το ρουτάρω και του περάσω κάμια άλλη ρομ γιατί με αυτή τρώει φρίκες ώρες ώρες.. Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 σε μενα φαινεται οτι τρεχει διπλο κλικ στο purpledrake_windows.bat και το ανοιγει. (win7 tiny version) δε δοκιμασα να κανω ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts