ArtOfMoz Δημοσιεύτηκε August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 14, 2014 Γεια σας φίλοι Έχω διαπιστώσει κάτι και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μήπως έχετε κάποια απάντηση να μου δώσετε. Έχω προσέξει στις ιδιότητες μπαταρίας ότι η επικοινωνία με τις κυψέλες κοινώς Cell Standby στα original Ευρωπαϊκά μοντέλα Samsung, LG, Motorola, HTC, καταναλώνουν μπαταρία περίπου κατά μέσο όρο 15% ενώ στα Κινέζικα μοντέλα είτε Clones (Samsung Galaxy Note III) είτε original china κινητά όπως ΖΤΕ, Lenovo κ.τ.λ. καταναλώνουν μπαταρία περίπου κατά μέσο όρο 40% Γιατί αυτή η διαφορά, αν μπορεί κάπιος ας βοηθήσει. Σημείωση: Έχει ελεγχθεί στα κινητά ότι έχουν καλή επικοινωνία με τις κυψέλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Τα κινεζικα που λες εχουν 2 sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArtOfMoz Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Τα κινεζικα που λες εχουν 2 sim; Άλλα έχουν 2 και άλλα 1 SIM πάντα όμως καταναλώνουν μπαταρία περίπου κατά μέσο όρο 40% στην επικοινωνία με τις κυψέλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts