xristosgrs91 Δημοσιεύτηκε August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2014 Καλησπέρα σε όλους, είμαι αρχάριος σχετικά με τα pc-desktop (μόνο με laptop τόσα χρόνια)..:cry: θα ήθελα να δημιοουργήσω ένα pc κομμάτι-κομμάτι... Έχω ένα φιλαράκι που με βοηθάει και με συμβουλεύει αλλά θα ήθελα και μια γενική άποψη απ' όσους μπορούν και θέλουν φυσικά να βοηθήσουν... Τα χρήματα που διαθέτω είναι 550-600 (μέσα σ αυτά τα χρήματα και η οθόνη) έχω συλλέξει μερικά links να σας δείξω... όποιος ενδιαφέρεται για βοήθεια ας μου στείλει προσωπικά διότι δε μπορώ να κάνω upload το αρχείο .rar που είχα ετοιμάσει ... :( Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια σας :D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλημέρα και καλώς ήρθες. Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ παραθέτοντας τα links που λες, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να σε βοηθήσουν με τυχόν καλύτερα κομμάτια στα ίδια λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosgrs91 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 ευχαριστώ πολυ Άλκη ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts