Jump to content

Αγορα Smartphone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας!

Οπως βλεπετε και απο τον τιτλο σκοπευω να αγορασω ενα smartphone, αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο απο τα παρακατω να αγορασω:

Samsung Galaxy SIII

Samsung Galaxy S3 neo (το βαζω επειδη αυτο θα ενημερωθει σε kitkat και με ενδιαφερει αρκετα το λειτουργικο)

Samsung Galaxy S4 mini

Sony Xperia Z αλλα εχω ενδοιασμους γιατι αρκετοι μου εχουν πει οτι τα sony κολλανε

Μπορειτε να μου πειτε, κατα τη γνωμη σας, ποιο θα αγοραζατε εσεις? (απο τα παραπανω)

Ευχαριστω πολυ! :):D

το s3 το εχει τεμαχισει η σαμμυ.

το ζ ειναι υπερβολικο για τα λεφτα του, το ιδιο και τα υπολοιπα.

Απλα παιρνεις με 200 ευρω το xiaomi mi3, και γελας στην μουρη οσων εχουν τα υπολοιπα.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Εχουνε μειωθει οι τιμες πολυ γι'αυτο κατεληξα σε αυτα και επισης δε θελω κινητο απο κινα..

τοτε στενευουν τα περιθωρια...στα 200 ευρω εχεις και το g2 mini που ειναι ανωτερο των υπολοιπων. εκτος και αν θα ηθελες καποιο windows phone.

could you do it again?

Γενικοτερα δεν μου αρεσουν τα LG και θελω ενα κινητο που να με ελκυει απο ολες τις "πλευρες" το interface που εχουν τα LG δεν μου αρεσει. Το ψαχνω το θεμα εδω και καιρο γιατι επιτελους θα ξεφωρτωθω το παλιο μου κινητο (Samsung Galaxy Mini) και ουτε θελω windows phone...αυτος ειναι ο λογος που εγραψα τα 4 αυτα κινητα

καλησπερα σασ. εχω μια ερωτηση ρε παιδια ειμαι καινουργια εδω και γενικα απο κινητα δε γνωριζω και πολλα. μαρεσει πολυ το samsung s4 kai to xperia z1 αλλα θα ηθελα να αγορασω απο μια αξιοποιστη κινεζικη εταιρια ωστε ναγλιτωσω και λεφτα.εχετε να μου προτεινετε κατι?

καλησπερα σασ. εχω μια ερωτηση ρε παιδια ειμαι καινουργια εδω και γενικα απο κινητα δε γνωριζω και πολλα. μαρεσει πολυ το samsung s4 kai to xperia z1 αλλα θα ηθελα να αγορασω απο μια αξιοποιστη κινεζικη εταιρια ωστε ναγλιτωσω και λεφτα.εχετε να μου προτεινετε κατι?

xiaomi mi3. 200 ευρω σαν ζεστο ψωμακι πουλαει.

could you do it again?

Σημερα θα παω να δω τα κινητα καλυτερα απο κοντα να δω ποια με βολευουν στο χερι, να δω αν οι 5 ιντσες του Ζ ειναι βολικες

alkis_7 λες ε? Απλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ππολλοι πποτ εχουν σονυ οταν τους το λεω μου λενε σαμσουνγκ...

Από αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει εδώ μέσα, θα σου πω ότι τα Mini της Samsung δε μου γεμίζουν το μάτι, όπως και το SIII αυτή τη στιγμή μιας και είναι συσκευή δύο χρόνων. Οπότε για μένα, η μόνη επιλογή από αυτά τα τέσσερα αυτή τη στιγμή είναι το Xperia.

Σίγουρα αν κοίταγες προς Κίνα πάντως θα έβρισκες κάτι πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Μπα δεν θα ηθελα να μπω σε αυτη τη διαδικασια...καλυτερα να μεινω σε αυτα...εγω προσωπικα για ττο S4 mini εχω διαβασει πολυ καλα σχολια και reviews...για το S3 neo τι λετε? Αξιζει με τον μειωμενο επεξεργαστη αλλα με την αυξημενη ραμ?

Θα προτιμουσα αυθεντικα UI το εχω σκεφτει και αυτο αλλα δεν με ελκυει η ιδεα:/

Ο μόνος λογος να θες αυθεντικό gui είναι τα widgets των κατασκευαστών. Και σπάνια να χω βρει κάποιο widget που να μην καλυπτομαι απο το play store.

Τώρα απο αυτά μάλλον για z ή s4 mini ανάλογα με το τι σε βολευει σε μέγεθος.

Θα ηθελα επισης πανω σε αυτες τις συσκευες καποιον να μου λυσει μια απορια: Αυτα τα κινητα που ανεφερα τα εχω βρει σε ορισμενα καταστηματα στο Skroutz πιο φθηνα απο τα γνωστα μεγαλα καταστηματα (50 ευρω διαφορα και). Αξιζει λοιπον να κανω αγορα απο ενα τετοιο καταστημα;

Ναι σιγουρα αξιζει. Προσωπικά κανω πολλές αγορές απο μαγαζια του skroutz και δεν ειχα ποτε το παραμικρό πρόβλημα.

Ναι σιγουρα αξιζει. Προσωπικά κανω πολλές αγορές απο μαγαζια του skroutz και δεν ειχα ποτε το παραμικρό πρόβλημα.

Σιγουρα ετσι; Α, και κατι αλλο...ολα τα κινητα ανεξαρτητα απο το αν ειναι απο αλλη χωρα (παραεισαγωγη) κλπ εχουν ελληνικα σαν γλωσσα; Για παραδειγμα το Galaxy S3 neo δεν εχει κυκλοφορησει στην Ελλαδα, θα εχει ελλληνικα; :confused: