greyfox17 Δημοσιεύτηκε August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 11, 2014 Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποχαιρετίσω το iphone 4s. Έχω καταλήξει στα 2 αυτά κινητα. Ποιο μου προτείνετε με βάση αυτα τα κριτηρια smoothness μπαταρια καμερα υποστηριξη με updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. August 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Κανεις ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποχαιρετίσω το iphone 4s. Έχω καταλήξει στα 2 αυτά κινητα. Ποιο μου προτείνετε με βάση αυτα τα κριτηρια smoothness iPhone 5C μπαταρια LG G3 καμερα LG G3 υποστηριξη με updates iPhone 5C Αυτά :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Απλά πάρε το xiaomi mi4 στην μισή τιμή και ξενοιασε Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. August 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Χμμμμμ, δηλαδή είναι 2-2 δεν ξερω τι να διαλέξω Σε smoothness υστερει κατα πολυ το g3, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Χμμμμμ, δηλαδή είναι 2-2 δεν ξερω τι να διαλέξω Σε smoothness υστερει κατα πολυ το g3, ε? Έχει QHD με Snapdragon 801 και παρατηρούνται κάτι κολληματάκια και κάτι restarts. Xiaomi MI4? Είναι πάρα πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Htc m8 με κλειστα ματια Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. August 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Δυστυχώς το m8 ειναι σχεδον 100 ευρω πιο αρκιβο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Δυστυχώς το m8 ειναι σχεδον 100 ευρω πιο αρκιβο :( το mi4 ομως ειναι πολυ πιο φθηνο :D Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 πάρε mi4 είναι το μόνο που πληρεί αυτά που ζητάς χωρίς να κοστίζει πολύ παραπάνω, αλλιώς μαζεύεις λεφτά για το m8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποχαιρετίσω το iphone 4s. Έχω καταλήξει στα 2 αυτά κινητα. Ποιο μου προτείνετε με βάση αυτα τα κριτηρια smoothness μπαταρια καμερα υποστηριξη με updates Αν δεν θες g2 και δεν μπορείς να δώσεις για m8 θα σου πρότεινα να δεις και το nexus. Πλαστικό και αυτό, καλής αίσθησης όμως, αρκετά καλη κάμερα σε σχέση με το 5c, μπαταρία ίσως τα ίδια και λίγο υποδεέστερο σε επίσημη υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εγώ σου προτείνω να ρίξεις και μια ματιά στο nokia lumia 930 smoothness- άψογο μπαταρια- οχι πολύ καλή αλλά σίγουρα στο επίπεδο του iphone καμερα- εξαιρετική ίσως η καλύτερη ανάμεσα στις σημερινές ναυαρχίδες υποστηριξη με updates- υποστήριξη από τη microsoft εγγυημένα για 36 μήνες (3 χρονια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts