Stavros_P Δημοσιεύτηκε August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2014 (edited) Καλησπέρα, θέλω κινέζικο δίκαρτο με οθόνη τουλάχιστον 5,5", 8πυρινο με 2GB ram, έως 200€ max 230€ . Διευκρινίζω ότι δεν μου αρέσει το Xiaomi Note, δεν ασχολούμαι με φλασαρίσματα και τα συναφή και θέλω η συσκευή να δουλεύει τέλεια με το που θα την πάρω στα χέρια μου. Επίσης να πώ ότι έχω Zopo 980+ και είμαι σούπερ ευχαριστημένος γι' αυτό και γλυκοκοιτάζω και το 990+ των 6". Ακούω τις προτάσεις σας και σας ευχαριστώ για το χρόνο και την κατανόηση σας ! Υ.Γ. προς τους mods παρακαλώ όπως διορθωθεί ο τίτλος μιας και ο...δαίμον του touchpal έκανε πάλι το θαύμα του ! Edited August 8, 2014 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 οποτε πρεπει να ψαξεις/διαβασαεις για το παραμικρο bug στην ρομ που μπορει να χει ξεφυγει στους προγραμματιστες καθε κινητου,μηπως σε επηρεαζει στην καθημερινοτητα σου.. οποτε σιγουρα απορριπτεις νοτε? εκει τουλαχιστον τα bugς θα διορθωθουν ολα σιγα σιγα με τις αναβαθμισεις.. τα λεω γιατι το να δουλευει τελει η συσκευη ειναι δυσκολο.. τεσπα ,ειχα elephone p6,6589t,2ram, ε τωρα απλα πηρε τον 8πυρηνο,οποτε ειναι το ιδιο υποθετω. απιστευτη οθονη,υπερφωτεινη κ ποιοτικη,μπαταρια σαν νοτε 2,λιιιγο καλυτερη,ειχε κ 2η μπαταρια βεβαια, φωτο καλες ποιοτικες,καλο στις κλησεις,αλλα η στοκ μειλ εφαρμογη και τα γκουγκλοπαμς δεν σηκωναν αναβαθμιση μεσω μαρκετ, οσο σπαστικο ακουγεται,τα στοκ μειλ δε δουλευανε κιολας κ ειχα κ9μειλ αντι αυτου.. στο προτεινω,αλλα τελειο δεν ειναι ή το δεχεσαι που είναι λειτουργικο ή σκαλιζεις να αλλαξεις χωρο αποθηκευσης των γκουγκλομαπς αυταα Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 τέλειο κινητό δεν υπάρχει και 500 να σκάσεις για το note3 πάλι θα έχεις θέμα, παρά μα πάρα πολύ λίγα κινητά είναι τέλεια out of stock δες και το Huawei g750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, είμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ σε κάποια πράγματα αρκεί να μην είναι ουσιώδη και μου ξενερώνουν την καθημερινότητα μου. Όσο για το Hauwei, το έχω στα υπόψιν έχω πάει δύο φορές σε κατάστημα Wind να το δω από κοντά και τις δύο φορές όμως δεν άνοιγε...μήπως είναι καρμικό ; :D Το elephone δεν το ξέρω, που μπορώ άραγε να το δω ζωντανά ; Το Xiaomi Note το δούλεψα για λίγο, δεν με εντυπωσίασε όμως ούτε το περιβάλλον (miui λέγεται ; ) της Xiaomi, αλλά ούτε και η χρωματική απόδοση και για φωτεινότητα της οθόνης του, παρόλο που θα...ήθελα πολύ να μου αρέσει μιας και μπορώ να το αγοράσω και από δω χωρίς να χρειάζεται να περιμένω τις γνωστές 20 μέρες. Άλλες προτάσεις ; Edited August 9, 2014 by Stavros_P Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, είμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ σε κάποια πράγματα αρκεί να μην είναι ουσιώδη και μου ξενερώνουν την καθημερινότητα μου. Όσο για το Hauwei, το έχω στα υπόψιν έχω πάει δύο φορές σε κατάστημα Wind να το δω από κοντά και τις δύο φορές όμως δεν άνοιγε...μήπως είναι καρμικό ; :D Το elephone δεν το ξέρω, που μπορώ άραγε να το δω ζωντανά ; Το Xiaomi Note το δούλεψα για λίγο, δεν με εντυπωσίασε όμως ούτε το περιβάλλον (miui λέγεται ; ) της Xiaomi, αλλά ούτε και η χρωματική απόδοση και για φωτεινότητα της οθόνης του, παρόλο που θα...ήθελα πολύ να μου αρέσει μιας και μπορώ να το αγοράσω και από δω χωρίς να χρειάζεται να περιμένω τις γνωστές 20 μέρες. Άλλες προτάσεις ; πάνε μήπως και πετύχεις πουθενά το g750 αν δεν σου αρέσει η οθόνη υπάρχει και το g750 pro με fhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, είμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ σε κάποια πράγματα αρκεί να μην είναι ουσιώδη και μου ξενερώνουν την καθημερινότητα μου. Όσο για το Hauwei, το έχω στα υπόψιν έχω πάει δύο φορές σε κατάστημα Wind να το δω από κοντά και τις δύο φορές όμως δεν άνοιγε...μήπως είναι καρμικό ; :D Το elephone δεν το ξέρω, που μπορώ άραγε να το δω ζωντανά ; Το Xiaomi Note το δούλεψα για λίγο, δεν με εντυπωσίασε όμως ούτε το περιβάλλον (miui λέγεται ; ) της Xiaomi, αλλά ούτε και η χρωματική απόδοση και για φωτεινότητα της οθόνης του, παρόλο που θα...ήθελα πολύ να μου αρέσει μιας και μπορώ να το αγοράσω και από δω χωρίς να χρειάζεται να περιμένω τις γνωστές 20 μέρες. Άλλες προτάσεις ; Μακριά από την elephone. Huawei δαγκωτό, έχει και πολύ καλή μπαταρία. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάω να δω το Huawei, αλλά διαβάζοντας το νήμα το Xiaomi Note νοιώθω όλο και πιο σίγουρος για την μη επιλογή του... Υπάρχει κάποια άλλη αξιόπιστη πρόταση ρε παιδιά στις 5,5" - 6" ; Για το Zopo 998 ή το 990+ τί γνώμη έχετε; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Σήμερα δούλεψα το zopo 998...δεν μπορώ να πώ ότι με εντυπωσίασε σε σχέση με το 980+ που έχω τώρα. Φόραγε βέβαια 4.4.2 που μάλλον...είναι θετικό αλλά κατά τα λοιπά δεν... Το επόμενο που έχω βάλει στο μάτι και περιμένω να μπορέσω να το δω από κοντά είναι το iOcean x8, τί άποψη έχετε γι' αυτό ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Εδώ είμαστε :D ... ... φίλος μου ψάχνει παρόμοια συσκευή και άνοιξα αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399033 , μάλλον είστε κοντά σε αυτό που θέλετε ... ρίξε μια ματιά και πες καμιά αναλυτικότερη γνώμη από αυτά που κατάφερες να δείς - βρείς από κοντά γιατί εγώ μόνο θεωρητικά μπορώ να τον συμβουλέψω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Μην μπερδεύεσαι με το τι γράφει ο καθένας στην ενότητα του ΝΟΤΕ.... Εγώ το πήρα πριν 4 μέρες με original ROM, το χρησιμοποιώ με Αγγλικά (όπως όλα σχεδόν τα κινητά μου), δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο, ούτε να το κάνω root, ούτε τίποτα άλλο..... Βάζω τις κάρτες, και βουαλα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen - 221€ τελική Το καλύτερο κινητό μέχρι στιγμής της Lenovo, δίκαρτο με 2 GB RAM, πολύ καλά λοιπά χαρακτηριστικά και από μία εταιρεία που είναι από τις καλύτερες στην Κίνα. Επίσης ακούγεται ότι μέχρι τις γιορτές θα φέρει επίσημα στην Ελλάδα και κάποιο κινητό της σειράς Κ (δεν μπορώ να πω ποιο ακριβώς.... :ninja: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen - 221€ τελική Το καλύτερο κινητό μέχρι στιγμής της Lenovo, δίκαρτο με 2 GB RAM, πολύ καλά λοιπά χαρακτηριστικά και από μία εταιρεία που είναι από τις καλύτερες στην Κίνα. Επίσης ακούγεται ότι μέχρι τις γιορτές θα φέρει επίσημα στην Ελλάδα και κάποιο κινητό της σειράς Κ (δεν μπορώ να πω ποιο ακριβώς.... :ninja: ) Το Xiaomi Redmi Note που είναι και 8πυρηνο, κοστίζει 65€ φθηνότερα από αυτό που έβαλες..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Το Xiaomi Redmi Note που είναι και 8πυρηνο, κοστίζει 65€ φθηνότερα από αυτό που έβαλες..... Συμφωνώ, αλλά όπως γράφει πιο πάνω που μάλλον δεν το είδες..... :p Παιδιά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές, είμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ σε κάποια πράγματα αρκεί να μην είναι ουσιώδη και μου ξενερώνουν την καθημερινότητα μου. Όσο για το Hauwei, το έχω στα υπόψιν έχω πάει δύο φορές σε κατάστημα Wind να το δω από κοντά και τις δύο φορές όμως δεν άνοιγε...μήπως είναι καρμικό ; :D Το elephone δεν το ξέρω, που μπορώ άραγε να το δω ζωντανά ; Το Xiaomi Note το δούλεψα για λίγο, δεν με εντυπωσίασε όμως ούτε το περιβάλλον (miui λέγεται ; ) της Xiaomi, αλλά ούτε και η χρωματική απόδοση και για φωτεινότητα της οθόνης του, παρόλο που θα...ήθελα πολύ να μου αρέσει μιας και μπορώ να το αγοράσω και από δω χωρίς να χρειάζεται να περιμένω τις γνωστές 20 μέρες. Άλλες προτάσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ναι, όντως δεν το πρόσεξα..... Αλλά παράξενο το ότι δεν του αρέσει η οθόνη... . Εγώ την βρήκα πάρα πολύ φωτεινή.... Γούστα βέβαια.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 ισως το νεο coolpad f2 Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen - 221€ τελική Το καλύτερο κινητό μέχρι στιγμής της Lenovo, δίκαρτο με 2 GB RAM, πολύ καλά λοιπά χαρακτηριστικά και από μία εταιρεία που είναι από τις καλύτερες στην Κίνα. Επίσης ακούγεται ότι μέχρι τις γιορτές θα φέρει επίσημα στην Ελλάδα και κάποιο κινητό της σειράς Κ (δεν μπορώ να πω ποιο ακριβώς.... :ninja: ) Είναι από τα πρώτα που είδα από κοντά και η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση η ποιότητα κατασκευής του, τότε βέβαια είχε και αρκετά παραπάνω, τώρα που σιγά πέφτει η τιμή μου γίνεται μια ενδιαφέρουσα περίπτωση άν και.....η ενσωματωμένη του μπαταρία με αποθαρρύνει λίγο , δεν ξέρω ίσως έχω καλομάθει τώρα με τις δύο μπαταρίες του Zopo ! Ναι, όντως δεν το πρόσεξα..... Αλλά παράξενο το ότι δεν του αρέσει η οθόνη... . Εγώ την βρήκα πάρα πολύ φωτεινή.... Γούστα βέβαια.... Δουλεύω τις συσκευές μου στο 20%-25% της φωτεινότητας τους και η σύγκριση των δύο συσκευών (Zopo 980+ vs Xiaomi Note) δίπλα δίπλα στο ίδιο περιβάλλον και συνθήκες ήταν καταλυτικός παράγοντας...Όταν δε και οι δύο μπήκαν στο 100% εκεί ήταν το χαός...:shock: ισως το νεο coolpad f2 1)Δεν συνηθίζω να αγοράζω πρωτοεμφανιζόμενες συσκευές μιας και δεν θέλω να γίνω το πειραματόζωο προκειμένου να λυθούν οι όποιες "παιδικές ασθένειες" βγάλει η συσκευή. 2) Η ανάλυση της οθόνης για το μέγεθός της είναι κατά την γνώμη μου μικρή. Παρατηρώ γενικά πάντως μια έλλειψη ποιοτικών και ποσοτικών επιλογών σε συσκευές άνω των 5.5'', προσωπικά θα ήθελα μια συσκευή στις 5.8'' ή 6.0'' με δυνατά χαρακτηριστικά και αξιοπιστία, όμως σε αυτές τις ίντσες είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί. Πρόσφατα πήρε το μάτι μου το Elephone P8 το οποίο όπως μου απάντησαν από το coolicool το δίνουν με 2 μπαταρίες στο πακέτο, έχετε άποψη ; Τελειώνοντας οφείλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους σας για την πολύτιμη βοήθειά σας, είναι ωραίο να μπορείς να μοιράζεσαι τους "προβληματισμούς" σου και μακάρι να είναι αυτοί οι μόνοι μας προβληματισμοί :lol: . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts