Jump to content

Προβλημα εγκαταστασης "media driver"

danyMoney
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω και 2 μερες προσπαθω να βαλω τα windows 8.1 με usb (compaq 615).

Εφοσον εχω κανει τα απαραιτητα για να κανω την εγκατασταση, οταν πατησω το install now μου βγαζει το εξης μνμ:

"A media driver your computer needs is missing. This could be a DVD, USB, or Hard disk driver. If you have a CD, DVD, or USB flash drive with the driver on it, please insert it now"

το εψαξα το θεμα αλλα δεν βρηκα και τπτ το ουσιωδες. αν καποιος γνωριζει περι τινος προκειτε το σφαλμα ας μου πεις γιατι θα σπασω το κεφαλι μ... :wacko:

ευχαριστω!! :)

Εδω και 2 μερες προσπαθω να βαλω τα windows 8.1 με usb (compaq 615).

Εφοσον εχω κανει τα απαραιτητα για να κανω την εγκατασταση, οταν πατησω το install now μου βγαζει το εξης μνμ:

"A media driver your computer needs is missing. This could be a DVD, USB, or Hard disk driver. If you have a CD, DVD, or USB flash drive with the driver on it, please insert it now"

το εψαξα το θεμα αλλα δεν βρηκα και τπτ το ουσιωδες. αν καποιος γνωριζει περι τινος προκειτε το σφαλμα ας μου πεις γιατι θα σπασω το κεφαλι μ... :wacko:

ευχαριστω!! :)

Για δες

, και εγω ειχα καποτε αυτο το προβλημα και το ελυσα με αυτον το τροπο (το βίντεο εχει οδηγίες σε Windows 7, αλλα με απλη λογική μπορεις μονος σου να βγαλεις τα βήματα σε Windows 8.1), αν δεν γίνει τιποτα πες μου να σου δωσω μια αλλη λυση (ισως πιο αποτελεσματική) ΜΗΝ Ξεχνας ότι κάνεις φορματ (κράτα αντίγραφα, αν είχες άλλο λειτουργικό)
...The quieter you become the more you are able to hear...