megalos1974 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Αν μπορει καποιος να με βοηθησει Εκανα update rom σε huawei g6-u00 σε κινεζικη stock rom μετα απο bootloop εβαλα την G6-U00-V100R001CHNC17B191 το κινητο αγοραστηκε απο το vickmall rootαρισμενο και φορωντας την multilang G6-U00-V100R001CHNC17B982 το κακο ειναι οτι η κινεζικη rom εχει μονο κινεζικα και αγγλικα και δεν εχει ουτε google play εχω ψαξει παντου και δεν μπορω να βρω τη rom που φορουσε το κινητο οταν αγοραστηκε αν μπορει καποιος να με συμβουλεψει απο που να την κατεβασω η καποια αλλη που ειναι multilang επισης καποιος οδηγος για το προβλημα μου θα ηταν πολυ χρησιμος καθως ειμαι πολυ νεος στο flashing roms,rootαρισμα κτλ ps μιλησα με τη σελινα απο vickmall μπας και μπορεσει να μου την βρει και μου ειπε οτι την εχουν σβυσει την συγκεκριμενη rom απο τα αρχεια τους γιατι περασε καιρος ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts