linaki_gr Δημοσιεύτηκε July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά και καλό καλοκαίρι να έχουμε! Τι γνώμη έχετε για το TwinMos Sky V505; Φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά, αλλά θα προτιμούσα από τους ειδήμονες των smartphones να μου πουν τη γνώμη τους για το συγκεκριμένο. Αξίζει να αλλάξω το i9305 που έχω με αυτό? Αν ναι ή όχι γιατί? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά και καλό καλοκαίρι να έχουμε! Τι γνώμη έχετε για το TwinMos Sky V505; Φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά, αλλά θα προτιμούσα από τους ειδήμονες των smartphones να μου πουν τη γνώμη τους για το συγκεκριμένο. Αξίζει να αλλάξω το i9305 που έχω με αυτό? Αν ναι ή όχι γιατί? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. Καταρχήν ειναι τελειως no name προταση. Επειτα, λεει οτι εχει εναν τετραπυρηνο επεξεργαστη. Τι τετραπυρηνο ομως? Ποσα περιπου θες να δωσεις για να σου βρουμε εναλλακτικες? εγω δεν θα το ρισκαρα παντως. EDIT: Μολις ειδα τα πληρη σπεκς. Δεν ειναι ασχημο, απλα δεν εχει νομζω κανεις εμπειρια απο αυτη τη μαρκα. Ποσα περιπου θες να δωσεις? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. July 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Καταρχήν ειναι τελειως no name προταση. Επειτα, λεει οτι εχει εναν τετραπυρηνο επεξεργαστη. Τι τετραπυρηνο ομως? Ποσα περιπου θες να δωσεις για να σου βρουμε εναλλακτικες? εγω δεν θα το ρισκαρα παντως. EDIT: Μολις ειδα τα πληρη σπεκς. Δεν ειναι ασχημο, απλα δεν εχει νομζω κανεις εμπειρια απο αυτη τη μαρκα. Ποσα περιπου θες να δωσεις? Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ψάχνω εναλλακτικές. Το τηλ. είναι δώρο, θα μου το στείλει φίλος από Εμιράτα. Απλά ήθελα να ξέρω αν αξίζει να αντικαταστήσω το i9305 μου (έτσι ώστε να το πουλήσω ή να το δώσω). Όσο για το noname η TwinMos έχει πολλά χρόνια κατασκευάστρια μνημών και συναφών (αν ξέρει κάποιος απο πληροφορική υποθέτω την γνωρίζει), οπότε σκέφτηκα ότι αξίζει να δοκιμάσω Edited July 30, 2014 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλησπέρα ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ψάχνω εναλλακτικές. Το τηλ. είναι δώρο, θα μου το στείλει φίλος από Εμιράτα. Απλά ήθελα να ξέρω αν αξίζει να αντικαταστήσω το i9305 μου (έτσι ώστε να το πουλήσω ή να το δώσω). Όσο για το noname η TwinMos έχει πολλά χρόνια κατασκευάστρια μνημών και συναφών (αν ξέρει κάποιος απο πληροφορική υποθέτω την γνωρίζει), οπότε σκέφτηκα ότι αξίζει να δοκιμάσω αν ειναι οπως τα λες, ΑΣΦΑΛΩΣ και αξιζει! θα το καταλαβεις και μονος/μονη! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 RAM εχω την αισθηση εχει σταματησει να βγαζει... Για τι χρηματα μιλαμε; Γιατι ισως βρουμε καλυτερη εναλλακτικη ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδιά και καλό καλοκαίρι να έχουμε! Τι γνώμη έχετε για το TwinMos Sky V505; Φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά, αλλά θα προτιμούσα από τους ειδήμονες των smartphones να μου πουν τη γνώμη τους για το συγκεκριμένο. Αξίζει να αλλάξω το i9305 που έχω με αυτό? Αν ναι ή όχι γιατί? Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας. sky v505 - τιμη πωλησης 270$ / 200€ (σε λιγο η lenovo διαθετει το golden a8 με τιμη περιπου €100 που ειναι ξεκαθαρα καλυτερη συσκευη) - ειναι unibody (αρα η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη. θεωρειται μειονεκτημα) - δεν παιρνει καρτες επεκτασης (μειονεκτημα) (αν και εχει 32GB rom αντι 16GB που εχει το δικο σου, το οποιο ομως παιρνει καρτες) - γνωριζω την twinmos χρονια, καθως ασχολουμαι αρκετα με υπολογιστες, αλλα θεωρω οτι ως νεα εταιρια στα smartphones, θα εχει περισσοτερα bugs η συσκευη αυτη σε σχεση με το τηλεφωνο σου. - εχει android 4.2 ενω το δικο σου αν δεν κανω λαθος πηγε στο 4.4 που ειναι πιο ελαφρυ-γρηγορο - αν και παρομοια μπαταρια, η υψηλοτερη αναλυση του twinmos (FHD 1920x1080) σημαινει μικροτερη αυτονομια - το twinmos εχει περισσοτερα mp στις καμερες (13/5 εναντι 8/2), αλλα αυτο δε σημαινει κατ' αναγκην καλυτερες φωτο. - επισης ειναι και η μεταπωλητικη αξια αν σε ενδιαφερει. υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια της samsung. - το twinmos εχει ραδιο ενω το δικο σου οχι. για καποιους ειναι σημαντικο, για αλλους αχρηστο. - το δικο σου ειναι 4G αν και στην ελλαδα ουτε καν το 3G δε χρησιμοποιουμε οι περισσοτεροι. - γενικα, θεωρω το τηλεφωνο που εχεις καλυτερη επιλογη, ασχετως αν σε καποια specs υπερτερει ελαφρως το twinmos. Edited July 30, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 6589 και full hd απλα δεν πανε μαζι... δεν αξίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 sky v505 - τιμη πωλησης 270$ / 200€ (σε λιγο η lenovo διαθετει το golden a8 με τιμη περιπου €100 που ειναι ξεκαθαρα καλυτερη συσκευη) - ειναι unibody (αρα η μπαταρια δεν ειναι αφαιρουμενη. θεωρειται μειονεκτημα) - δεν παιρνει καρτες επεκτασης (μειονεκτημα) (αν και εχει 32GB rom αντι 16GB που εχει το δικο σου, το οποιο ομως παιρνει καρτες) - γνωριζω την twinmos χρονια, καθως ασχολουμαι αρκετα με υπολογιστες, αλλα θεωρω οτι ως νεα εταιρια στα smartphones, θα εχει περισσοτερα bugs η συσκευη αυτη σε σχεση με το τηλεφωνο σου. - εχει android 4.2 ενω το δικο σου αν δεν κανω λαθος πηγε στο 4.4 που ειναι πιο ελαφρυ-γρηγορο - αν και παρομοια μπαταρια, η υψηλοτερη αναλυση του twinmos (FHD 1920x1080) σημαινει μικροτερη αυτονομια - το twinmos εχει περισσοτερα mp στις καμερες (13/5 εναντι 8/2), αλλα αυτο δε σημαινει κατ' αναγκην καλυτερες φωτο. - επισης ειναι και η μεταπωλητικη αξια αν σε ενδιαφερει. υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια της samsung. - το twinmos εχει ραδιο ενω το δικο σου οχι. για καποιους ειναι σημαντικο, για αλλους αχρηστο. - το δικο σου ειναι 4G αν και στην ελλαδα ουτε καν το 3G δε χρησιμοποιουμε οι περισσοτεροι. - γενικα, θεωρω το τηλεφωνο που εχεις καλυτερη επιλογη, ασχετως αν σε καποια specs υπερτερει ελαφρως το twinmos. Το Lenovo δεν θα το δούμε εκτός Κίνας. Το s3 δεν πήρε κιτκατ στην Ελλάδα. Επίσης το s3 είναι πνιγμένο από την σαμμυ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 (edited) εχεις δικιο για τις παρατηρησεις teotsi Το Lenovo δεν θα το δούμε εκτός Κίνας. ναι, προς το παρον ειναι η κινεζικη εκδοση του a8. το ανεφερα για να δωσω στιγμα vfm. ομως ακομα κι αν δε δουμε το golden a8, θα δουμε αλλο παρομοιων specs-τιμης για ευρωπη. Το s3 δεν πήρε κιτκατ στην Ελλάδα. για αυτο και για το s3 kitkat εγραψα "αν δεν κανω λαθος". ακομα κι αν δεν παρει kitkat ελλαδα, εχει πολλα custom roms 4.4 Επίσης το s3 είναι πνιγμένο από την σαμμυ. ναι, η samsung φορτωνει με bloatware, αλλα ποιος λεει οτι το twinmos θα ειναι πιο stock/καθαρο? εξακολουθω να θεωρω το s3 καλυτερη επιλογη απο το sky 505, για τους λογους που ανεφερα στο προηγουμενο σχολιο. Edited July 30, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 ναι, προς το παρον ειναι η κινεζικη εκδοση του a8. το ανεφερα για να δωσω στιγμα vfm. ακομα κι αν δε δουμε το golden a8, θα δουμε αλλο παρομοιων specs-τιμης για ευρωπη. για αυτο και για το s3 kitkat εγραψα "αν δεν κανω λαθος". ακομα κι αν δεν παρει kitkat ελλαδα, εχει πολλα custom roms 4.4 ναι, η samsung φορτωνει με bloatware, αλλα ποιος λεει οτι το twinmos θα ειναι πιο stock/καθαρο? εξακολουθω να θεωρω το s3 καλυτερη επιλογη απο το sky 505. Απλά το twinmos λογικά θα έχει λίγη υποστήριξη σε σχέση με το s3 που πλέον είναι μόνο του. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Απλά το twinmos λογικά θα έχει λίγη υποστήριξη σε σχέση με το s3 που πλέον είναι μόνο του. εδω εχουμε το διλημμα official support VS unofficial support. νομιζω κερδιζει το s3 λογω τεραστιας βασης χρηστων. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 @teotsi, lenovo a8 wcdma $144/€107 :p :D Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 @teotsi, lenovo a8 wcdma $144/€107 :p :D Μαλιστα, εχουμε νεο απολυτο vfm! Οπως και να εχει, αφου θα το παρει ως δωρο, νομιζω οτι και αυτο μια χαρα τηλεφωνακι ειναι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Μαλιστα, εχουμε νεο απολυτο vfm! ασε φιλε, το λιγουρευομαι ασχημα :D Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts