Jump to content

DSL και κομμένο τηλέφωνο

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα το πρωι μου εκοψαν το τηλεφωνο λογω ενος απληρωτου λογαριασμου,ωσπου τωρα συνειδητοποιω οτι η dsl δουλευει κανονικα.

Εχει τυχει σε κανεναν κατι αναλογο;

Εχω ακουσει οτι με κομμενο τηλεφωνο η dsl συνεχιζει να δουλευει κανονικα ακομα και για 2-3 μηνες.Τελικα ισχυει κατι τετοιο;

Οχι τιποτα αλλο αλλα αυτο που με ενδιαφερει τωρα ειναι μην μου κοψουν το ιντερνετ μεσα στο Σαββατοκυριακο,μιας και τη Δευτερα θα το πληρωσω.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Χμμμ... τώρα δεν θυμάμαι πρίν απο πόσο καιρό μου έκοψαν το τηλέφωνο για τον ίδιο λόγο...

Έχει σίγουρα 20 μέρες και μπαίνω κανονικά με την aDSL μου! :cool:

http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ]

ΑDSL ΟΤΕ έχετε;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 1 Οκτ. 2004 , 19:49)

ΑDSL ΟΤΕ έχετε;

Tι ακριβως εννοεις;
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel ( 1 Οκτ. 2004 , 20:15)

Tι ακριβως εννοεις;

To ΑDSL από τον ΟΤΕ το πήρατε;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο απληρωτος λογαριασμος αφορα τις κλησεις που εγιναν... το dsl αποτι καταλαβαινω ειναι διαφορετικες συχνοτητες-καθως και διαφορετικα παγια- οποτε δε βλεπω γιατι να το κοψουν-και νομιζω δε σου κοβουν τη γραμμη σου κανουν καποιο ειδος φραγης κλησεων και τα παγια τα πληρωνεις κανονικα μεχρι να αποκαταστησεις τη γραμμη πληρωνοντας το λογαριασμο...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Στον δεύτερο απλήρωτο λογαρισμό θα κοπεί και το ADSL παιδιά και ο λόγος είναι πάρα πολύ απλά ότι δε μπορείς να το πληρώνεις χώρια από το τηλέφωνο για να συνεχίσεις να το έχεις.

Τώρα όσο για το γιατί δεν κόπηκε αμέσως, για θυμηθείτε τον πρώτο λογαριασμό με ADSL, πληρώσατε και τη χρήση μέχρι εκείνη τη στιγμή αλλά και τα πάγιο για το επόμενο δίμηνο. Το ADSL προπληρώνεται, άρα αυτή τη στιγμή μπαίνετε ακόμα γιατί στον τελευταίο λογαριασμό είχατε πλκηρώσει για αυτή τη χρήση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστά, αν θυμάμαι καλά προπληρώνεις μισό μήνα περίπου στον 1ο λογαριασμό.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 2 Οκτ. 2004 , 20:22)

Σωστά, αν θυμάμαι καλά προπληρώνεις μισό μήνα περίπου στον 1ο λογαριασμό.

2 μήνες προπληρώνεις όχι στον πρώτο λογαριασμό αλλά σε κάθε λογαριασμό (και φυσικά και στον πρώτο). :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

dld toys pistwnoume??enanti opws sth deh....k meta afoy argisoume na plhrwsoume enan logariasmo epeidh tyxainei na plhrwnomaste kathe 15 toy mhna anagazomaste na plhrwsoume "tokous"yperhmerias???????

allo ena wraiotato klepsimo toy ote..

ps: den exw adsl apo ote,apla mia mikrh parathrhsh.

its you that i adore, you'll always be my whore