dragonmaster Δημοσιεύτηκε July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2014 να αναφερω οτι εχω ελαχιστες γνωσεις σχετικα με το θεμα αλλα εδωσα 30usd κατοχυρωσα ονομα και hoster για δυο χρονια και θελω τις αποψεις σας σχετικα με την δομη του και τι αλλο θα μπορουσα να βαλω http://www.kalxas.com/index.php Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τι θέμα θα εχει η σελίδα; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τι θέμα θα εχει η σελίδα; βασικα ειναι γενικης μορφης ,με θεματα απο την τεχνολογια αλλα απευθυνεται προς το παρον σε αγγλοφωνους, μαθαινω στην πορεια γιατι με τις ιστοσελιδες δεν ενασχοληθηκα πολυ και τωρα το smf το χρησιμοποιησα γιατι ειναι ευκολο να σεταριστει ,προσμενω να ανοιξω και ελληνικο subsection Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Δες και για έτοιμα CMS όπως είναι τα Wordpress, Joomla.. αξίζουν νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 μολις ολοκληρωσα εντελως την σελιδα μου οποτε αν καποιος επιθυμει να γινει μελος ειναι ευπροσδεκτος Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. October 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 καταφερα και εβαλα ssl αλλα σε καποια μερη της σελιδας μου μου βγαζει λαθη πως το προσπερνω ? Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 πας σε εξιδικευμένη βοήθεια νομίζω σε τέτοια θέματα...ελπίζω να βρεις βοήθεια. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Προσπαθουσα να καταλαβω τι μου θυμιζει σχεδιαστικα η σελιδα σου και συνειδητοποιησα οτι φερνει λιγο στο myphone!:lol: Ωραια προσπαθεια παντως. Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Προσπαθουσα να καταλαβω τι μου θυμιζει σχεδιαστικα η σελιδα σου και συνειδητοποιησα οτι φερνει λιγο στο myphone!:lol: Ωραια προσπαθεια παντως. προσπαθησα να το κανω μινιμαλιστικο τελειως στη πορεια προεκυψε οτι μπορουσα να βαλω και ssl certificate,οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες σχετικα δημιουργηθηκε απο χομπυ και λογο του οτι μου κοστισε κανα 15ευρω συνολο:lol: Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts