Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (25 Νοέ. 2004 , 21:58)

ΥΓ: το slovoED είναι από τα λίγα προγράμματα που με τις οδηγίες του ασυμβίβαστου δε κατάφερα να το εγκαταστήσω, δε ξέρω αν έκανα εγώ λάθος ή δε τρέχει :(

Φιλε μου για πες μου σε ποιο σημειο υπαρχει προβλημα για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.Δεν νομιζω να μην τρεχει παντως στο 6260.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AERAS1989 (27 Νοέ. 2004 , 19:52)

mporeite na mou peite ena kalo mp3 player gia to 6260?kai pano apo ola na einai free....thanks

MP3 PLAYER version 3.0(aeras1989 you have email) ,kapoios edo mesa elege gia tin kamera toy 6260,teteio aishos se kinito den eho xana dei,to 6600 travouse kalyteres makraann..alla poy na deite toy 6630 moy!!ALLO EPIPEDO TO KINITO,alla pragmati to 6260 stin othoni einai apo ta kalyteres othones isa me to 6630 einai(mias poy eiha kai to 6260 )
Greek Android & iOS users (FB group)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (27 Νοέ. 2004 , 16:26)

Φιλε μου για πες μου σε ποιο σημειο υπαρχει προβλημα για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.Δεν νομιζω να μην τρεχει παντως στο 6260.

doulevei me to 6260 100% tote poy to eiha to evala kai ola ta lexika malista,ara kati eheis kanei lathos sto install!!

xana esteila alla mp3 players sto email soy...eho kai to ultra mp3..to eheis?mallon ayto eiha valei ,alla ti to thes to mp3 sto 6260 afoy ehei built in re file!!!!tha mas trelaneis :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AERAS1989 (28 Νοέ. 2004 , 02:38)

ti einai to built in?

Ενσωματωμένο ;)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (27 Νοέ. 2004 , 16:26)

Aπλά μου είχες πει ότι θα μετονομάσω το αρχείο .exe σε .zip που κατέβασα από το επίσημο site της εταιρείας και θα εγκαταστήσω το *.sis που υπάρχει μέσα και στη συνεχεια να βάλω τα 2 *.prc (τα οποια ειναι και τα λεξικα) στον φακελο E:\System\Apps\SlovoEdDicts. Το πρόβλημα είναι ότι όσες φορές και να το εγκατέστησα τέτοιος φάκελος δεν υπάρχει παρά μόνο ο φάκελος E:\System\Apps\SlovoEd. Και όταν επιχειρώ να τρέξω το πρόγραμμα λέει please reinstall. Ότι και να κάνω. Και το δοκίμασα και σε 6260 φίλου χωρίς άλλες εφαρμογές και κει το ίδιο.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (28 Νοέ. 2004 , 03:21)

Aπλά μου είχες πει ότι θα μετονομάσω το αρχείο .exe σε .zip που κατέβασα από το επίσημο site της εταιρείας και θα εγκαταστήσω το *.sis που υπάρχει μέσα και στη συνεχεια να βάλω τα 2 *.prc (τα οποια ειναι και τα λεξικα) στον φακελο E:\System\Apps\SlovoEdDicts. Το πρόβλημα είναι ότι όσες φορές και να το εγκατέστησα τέτοιος φάκελος δεν υπάρχει παρά μόνο ο φάκελος E:\System\Apps\SlovoEd. Και όταν επιχειρώ να τρέξω το πρόγραμμα λέει please reinstall. Ότι και να κάνω. Και το δοκίμασα και σε 6260 φίλου χωρίς άλλες εφαρμογές και κει το ίδιο.

to idio evgaze kai sto diko moy to 6260 to lexiko aggliko-aggliko tora thymamai na sas po ti ekana.. to ekana install me to 6600 kai to pc suite toy kai meta evgala tin karta(me ton adaptora fysika) kai to evala sto 6260 kai douleve

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikoleon (28 Νοέ. 2004 , 02:41)

Ενσωματωμένο ;)

nai alla to ensomatomeno den paizei toso dynata ta mp3 kai toso kala oso ayto to program,mporeis na mou steileis kai to ultra mp3?ta allo douleuei ok.

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=116371

Σε μαύρο χρώμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρέχτε!!!

Το mp3 player όταν αλλάζεις λογισμικό γίνετε στέρεο ή δεν παίζει?

PM me please!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος djalexb (28 Νοέ. 2004 , 21:54)

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=116371

Σε μαύρο χρώμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τρέχτε!!!

Το mp3 player όταν αλλάζεις λογισμικό γίνετε στέρεο ή δεν παίζει?

PM me please!

AYTO den to eides----> Τιμή μόνο για την συσκευή: €429.95 (364.36 χωρίς Φ.Π.Α.)

Διαθεσιμότητα: Αναμένεται Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου

Ase afoy ehei 385 euro sta nokia shops,kai se ena mina tha vgei

ναι θα τρεξουμε μη χασουμε την ευκαιρια

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

για βοηθήστε ρε παιδια παίρνω αυριο το 6260 και θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλεται εφαρμογές που υποστηριζονται απο το 6260, βασικά με ενδιαφέρουν προγράμματα όπως το anwser machine, magenda lexikon, black list, extented recorder, ir remote.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

meletiss@hotmail.com

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (29 Νοέ. 2004 , 09:53)

για βοηθήστε ρε παιδια παίρνω αυριο το 6260 και θα ήθελα αν μπορείτε να μου στείλεται εφαρμογές που υποστηριζονται απο το 6260, βασικά με ενδιαφέρουν προγράμματα όπως το anwser machine, magenda lexikon, black list, extented recorder, ir remote.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

meletiss@hotmail.com

Gia kane mia volta edw mpes sta forum kai arxise na katevazeis , prepei na xereis oti uparxei kapoia asimvatothta me ta hdh yparxonta progz..

για το λόγο αυτό σας ζητάω να μου στείλετε τα προγραμματα τα οποία είναι συμβατά πλέον απο οτι γνωρίζω δεν υπάρχει στο αιβα κατηγοριοποίηση

Ρε παιδιά ενώ έβαλα διαφορετικούς ήχους κλήσεις σε κάποιες επαφές, με πήρε κάποιος και το κινητό άρχισε να χτυπάει με το προεπιλεγμένο ήχο πάλι, ούτε καν με αυτό που χτυπάνε όλες οι επαφές αλλά με ένα standar που χτυπάει αρχικά το τηλέφωνο. Γιατί αυτό;; Θυμάμαι παλιότερα κάτι λέγατε ότι όταν έχεις το FScaller υπάρχει πρόβλημα, ισχύει κάτι τέτοιο;;

Εντωμεταξύ το πήγα στο servise πριν γιατί κολλάει το πάνω στο πολυπλήκτρο και αυτή στο nokia shop που το πήρα επέμενε να μη το πάω στη Συγγρού αλλά στη Βουλιαγμένης και τελικά αν και ξενητεύτικα άξιζε το κόπο μιας και ούτε κόσμο είχε, ήταν και εξυπηρετικότατοι οι άνθρωποι και μου είπαν ότι και σήμερα θα είναι έτοιμο αλλά που να ξανατρέχω θα πάω αύριο.

Τέλος επειδή κάποιοι με ρώτησαν με pm σχετικά με το MsvDriveE, εγώ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, το εγκατέστησα στη κάρτα και αυτόματα όλα τα εισερχόμενα αποθηκεύονται στην κάρτα, το μόνο πρόβλημα είναι ότι ακόμα και όταν έσβησα το πρόγραμμα δε κατάφερα να επιστρέψω να δω τα εισερχόμενα που είχα στη μνήμη του κινητού. Οπότε πριν το εγκαταστήσετε μην αφήσετε εισερχόμενα κλπ μηνύματα στη μνήμη γιατί ίσως δε τα ξαναβρείτε, παρόλο που φαίνεται ότι υπάρχουν και μπορείς να τα δεις από το φάκελο mail του συστήματος το κινητό αρνείται να στα δείξει στο μενού των μηνυμάτων.

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (29 Νοέ. 2004 , 18:22)

@pan82 i ekdosi 3.0 fs caller eihe provlima, me to 3.1 lythikane ola

Τώρα κοίτα τι έγινε, χθες πέρασα μέσω ΒΤ κάποια αρχεία (ήχους και εικόνες) και τράβηξα κάποιες φωτογραφίες, τα αποθήκευσα όλα στην έκθεση στη κάρτα μου και σήμερα που το πήγα στο servise και πήγα να αντιγράψω στο pc τα δεδομένα παρατηρώ ότι όλα όσα αποθήκευσα χθες ήταν κατεστραμένα (ακόμα και οι φώτο που τράβηξα). Μάλλον γι' αυτό δεν έπαιξε και ο ήχος που είχα γιατί μου βγάζει κατεστραμένο αρχείο και έτσι άρχισε να παίζει το προεπιλεγμένο. Πάντως την έκδοση 3.01 έχω και γω.

ΥΓ: Αλήθεια ρε παιδιά κατάφερα να τρέξει κανένας το slovoEd στο 6260;

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AERAS1989 (29 Νοέ. 2004 , 21:20)

ti einai to slovoEd?

Λεξικό ελληνοαγγλικό αλλά και άλλα λεξικά για series 60.

Ας ανεβάσω και εδώ τη λίστα με τα συμβατά με το 6260 n-gage games για όσους δε μπαίνουν στο αντίστοιχο topic.

Όλα είναι δοκιμασμένα από προσωπική εμπειρία με το δικό μου 6260, όποιος καταφέρει να τρέξει κάποιο άλλο ας το σημειώσει.

Moto GP - OK

Mlbslam - OK

Flo SnowBoarding - OK

Puyo Pop - OK

Rayman 3 - OK

Sango - OK

Sonic N - OK

Spiderman - OK

Super monkey ball - OK

Virtua Tennis - OK

Bomberman - OK with fix

Marcel - OK (αλλά με αλλοιωμένα χρώματα)

Crash Nitro Cart - δε ξεκινάει καν

Αsphalt Urban GT (beta) - δε ξεκινάει καν

Fifa 2005 - δε ξεκινάει καν

Pandemonium - δε ξεκινάει καν

Operation Shadow - δε ξεκινάει καν

Pathway to Glory (demo) - δε ξεκινάει καν

Pocket Kingdom Own The World (beta) - δε ξεκινάει καν

Puzzle Bobble VS - δε ξεκινάει καν

Requiem of Hell - δε ξεκινάει

Tomb Raider - δε ξεκινάει καν

Tom Clancy's Ghost Recon-Jungle Storm - δε ξεκινάει καν

Sega Rally - θέλει κι άλλη διαθέσιμη ram

Alien Front (beta) - θέλει 9700ΚΒ Ram

Call of Duty - θέλει κι άλλη διαθέσιμη ram

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (29 Νοέ. 2004 , 21:04ΥΓ: Αλήθεια ρε παιδιά κατάφερα να τρέξει κανένας το slovoEd στο 6260;

ego tote me to 6260 to eiha kai douleve mia hara :p