TiNaKiCiOuS Δημοσιεύτηκε July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2014 παιδες γεια σας.Μου βγάζει "μπλε οθόνη του θανάτου" :lol: ο υπολογιστης με μήνυμα σφάλματος bugcode_usbZ_driver. Καμιά ιδέα? thanks a lot:!::!::!: :) [ATTACH]47848[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff560407(v=vs.85).aspx ξεκινάει ή στην εκκίνηση στο βγάζει; Τι windows έχεις; ποιο λάπτοπ είναι ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiNaKiCiOuS Δημ. July 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 οσο είναι ανοιχτός.Κλείνει και βγάζει αυτό.Και όταν είναι ανοιχτό μου βγάζει στους bus controllers μία μη αναγνωρίσιμη συσκευή (έχω εγκαταστήσει όλους τους drivers btw). έχω ένα λαπτοπ acer AS 5741G. εχω windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Φίλε μου κάποια συσκευή usb που έχεις δεν λειτουργεί σωστά ή έχεις λάθος οδηγούς ! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts