mol Δημοσιεύτηκε July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2014 Λεω να αλλαξω το zte v967s που έχω. Ζηταω: 2 σιμ 8 πυρήνες 2+ ραμ Οθόνη 5.3-5.7 Ραδιοφωνο Micro sd usb otg Τιμή ΜΑΞ 180 ευρω Και αριστη μπαταρία(ιδια η καλύτερη απ του ζτε) Τι επιλογές έχω? Η αγορά θα γίνει από γνωστό και αξιόπιστο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εδώ είσαι http://www.coolicool.com/xiaomi-hongmi-note-mtk6592-17ghz-octa-core-55-inch-hd-ips-screen-android-42-3g-smartphone-g-33568 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δε με ανοίγει το λινκ γμτ. Ποιο μοντέλο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Liakoni Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 XIAOMI HONGMI NOTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Με μιουι δεν είναι αυτό? Επίσης θα ήθελα να έχει και υποστήριξη από ρομς αν έιναι δυνατών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Με μιουι δεν είναι αυτό? Επίσης θα ήθελα να έχει και υποστήριξη από ρομς αν έιναι δυνατών φουλ υποστηριξη εχει το miui... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Σιχαίνομαι miui όμως. Απ ότι βλέπω είναι τουμπανακι για τα ευρώ του! Αλλά δεν έχει ράδιο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Λεω να αλλαξω το zte v967s που έχω. Ζηταω: 2 σιμ, 8 πυρήνες, 2+ ραμ, Οθόνη 5.3-5.7, Ραδιοφωνο, Micro sd, usb otg, Τιμή ΜΑΞ 180 ευρω Και αριστη μπαταρία(ιδια η καλύτερη απ του ζτε) Τι επιλογές έχω? Η αγορά θα γίνει από γνωστό και αξιόπιστο κατάστημα. +1 για το xiaomi redmi note enhanced αξιοπιστα καταστηματα: http://www.minideal.net , http://www.to2c.com , http://www.vickmall.com κ.α. Αλλά δεν έχει ράδιο ε? εχει και ραδιο. μαλιστα παιζει και χωρις ακουστικα. Edited July 25, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Θα μιλήσω με τα καταστήματα να δω τι δώρα δίνουν. Μέχρι στιγμής έχω κάνει αγορές από minideal και ήταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το redmi note περιμένω να το παραλάβω απο vickmall.Και μένα δε μου αρέσει καθόλου η miui αλλά το πήρα γιατί ήθελα μεγάλη μπαταρία και γενικά στο θέμα του εδώ στο myphone τα περισσότερα προβληματάκια που διαβάζω αφορούν την miui και όχι το hw του κινητου και απο την στιγμή που υπάρχουν και "κανονικές" ρομ το επέλεξα.Ραδιόφωνο έχει κανονικά. Από θέμα ρομ δες τι κυκλοφορεί http://www.needrom.com/phone-roms/xiaomi/redmi-note/ το βλέπω χλωμό να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή kitkat rom αλλά προσωπικά δε με ενοχλεί αυτό μιας και προς το παρόν με την 4.2.2 κάνω άνετα την δουλειά μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Θα μιλήσω με τα καταστήματα να δω τι δώρα δίνουν. Μέχρι στιγμής έχω κάνει αγορές από minideal και ήταν οκ Το συστήνω και εγώ το μαγαζί. Μίλα μαζί τους, καλύτερα στο skype για κουπονάκι και μείωση της τιμής. Πάντα κάτι κάνουν..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Θα μιλήσω μαζί τους μπας και γίνει κάτι. Τι άλλες επιλογές έχω σε συσκευές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Θα μιλήσω μαζί τους μπας και γίνει κάτι. Τι άλλες επιλογές έχω σε συσκευές? Εάν μπορείς να διαθέσεις 23€ παραπάνω, μπορείς να πάρεις το Xiaomi Mi3 16GB, απλώς δεν είναι δίκαρτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μονοκαρτο και 5ιντσο. Απορρίπτεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τι άλλες επιλογές έχω σε συσκευές? μην το ψαχνεις περισσοτερο. αυτα που θες φωτογραφιζουν το redmi note. προχωρα :) μονο προσεξε κατα την παραγγελια, μιλαμε παντα για την εκδοση enhanced (2GB). Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Βλέπω και κάτι elephone... Λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα πάω για παραγγελιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 αν θέλεις υποστήριξις rom + να ειθναι dual sim + να ειναι 2 gb ram + είναι 180 ευρώ το ξεχνάς για τα καλά πολλές rom σημαίνει οχι mtk cpu στιν συνέπεια = δύσκολα να βρεις dual sim και αν βρεις θα δώσεις 400+ από μένα πρόταση παρε το xiaomi hongmi not περνα του αλλο launcher και ουαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σε αυτό κατέληξα... Κατά 99.99% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σε αυτό κατέληξα... Κατά 99.99% αν δεν ήταν στην εξίσωση dual sim το συζητάμε σοβαρά........... αλλιώς όνειρο θερινής νύχτας παρεπιπτονοτς dual sim δεν υποστηρίζετε από cm/aosp/aokp........... οπος ειπα βαζεις αλλο launcehr και εισαι θεος εμενα το μονο πραγμα που δεν μου αρεσει στο miui (το μοναδικο) ειναι το launcher της κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Κάτι σε note 3 (μέγεθος οθόνης, πενακι) θα βρω? Μέχρι 200 όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Κάτι σε note 3 (μέγεθος οθόνης, πενακι) θα βρω? Μέχρι 200 όμως... Πενακι μονο αν αγορασεις ενα φθηνο απο πχ τα public... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Κάτι σε note 3 (μέγεθος οθόνης, πενακι) θα βρω? Μέχρι 200 όμως... μπα μονο αν πάρεις note 3 dual sim στα διπλάσια χρήματα(ίσος περισσότερα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πενακι μονο αν αγορασεις ενα φθηνο απο πχ τα public... Σκοπός είναι να ενσωματώνεται στη συσκευη μπα μονο αν πάρεις note 3 dual sim στα διπλάσια χρήματα(ίσος περισσότερα ) Εκεί φεύγουμε αρκετά... Εκτός θέματος... Σε 5.7 οθόνη χωρίς πενάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Τι άλλες επιλογές έχω σε συσκευές? αυτο θα παρεις αν δεν σε νοιαζεi το ραδιο http://www.ebay.com/itm/221498869392?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1426.l2649 Edited July 26, 2014 by ELTASSOS ορθογραφικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Σκοπός είναι να ενσωματώνεται στη συσκευη Εκεί φεύγουμε αρκετά... Εκτός θέματος... Σε 5.7 οθόνη χωρίς πενάκι? μπα τπτ της προκοπής τουλαχιστον............. μετα παμε για 7 ιντσες του Huawei honor X1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts