kosta_nok Δημοσιεύτηκε July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2014 kαλησπερα.Εχω ενα asus A8N5X motherboard και παρατηρησα οτι οταν το κλεινω κανονικα εχει ρευμα το ποντικι, το πληκτρολογιο ,τα ηχεια.Πως γινεται να κλεινουν κανονικα και να μην μενουν ανοιχτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 kαλησπερα.Εχω ενα asus A8N5X motherboard και παρατηρησα οτι οταν το κλεινω κανονικα εχει ρευμα το ποντικι, το πληκτρολογιο ,τα ηχεια.Πως γινεται να κλεινουν κανονικα και να μην μενουν ανοιχτα ? Λογικά μεσα από το bios ,πρέπει να υπάρχει κάποια ρύθμιση εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta_nok Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Στο bios το εχω κοιταξει και δεν εχει κατι.Εχω ακουσει οτι γενικα γινεται με δυο τροπους η μεσα απο το bios η με jumper πανω στην motherboard.Πως γινεται σε αυτην που εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Καταρχάς πάτα F5 και κάνε load defaults. Οταν λες δεν θέλεις τι εννοείς? Τι μένει αναμμένο στο ποντίκι για παράδειγμα? Το λαμπάκι του lazer? Ανάβει ο υπολογιστής κουνώντας το ποντίκι? Από το πληκτρολόγιο? Το Numlock? Μήπως έχεις αυτά τα νέα game keyboards που όντως θέλουν ρεύμα να ανάβουν τα λαμπάκια τους? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta_nok Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Θελω οταν παταω τερματισμος λειτουργιας να κλεινουν.Αυτο ομως δεν γινεται.Μενει αναμμενο το λαμπακι του λειζερ στο ποντικι, το πληκτρολογιο τα οποια τα εχω με συνδεση ps2, τα ηχεια τα οποια ειναι συνδεμενα σε θυρα usb, και το μοντεμ.Oχι δεν αναβει κουνωντας το ποντικι, ουτε απο το πληκτρολογιο ουτε εχω τα νεα game keyboards.Πως γινεται τα κλεινουν ολα κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Θέλω να πας στο BIOS και να αλλάξεις Μενού POWER ACPI SUSPEND TYPE [s3] ACPI APIC Support [Disabled] και στο APM όλα Diasbled Δοκίμασε σε παρακαλώ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta_nok Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εκανα οτι εγραψες αλλα τιποτα.......τα ιδια....με κλειστο τον υπολογιστη εχουν ρευμα....Κατι αλλο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εκανα οτι εγραψες αλλα τιποτα.......τα ιδια....με κλειστο τον υπολογιστη εχουν ρευμα....Κατι αλλο??? Κάνε disable ολες τις usb μέσω bios Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta_nok Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τιποτα..τα ιδια......Μηπως ξερεις με τα jumper πως γινεται?Παντος δεν ειναι σωστο να κλεινεις και να εχουν ρευμα (πληκτρολογιο,ποντικι,ηχεια) μεχρι και το μοντεμ της μητρικης?Λογικα καποια ρυθμιση δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Τιποτα..τα ιδια......Μηπως ξερεις με τα jumper πως γινεται?Παντος δεν ειναι σωστο να κλεινεις και να εχουν ρευμα (πληκτρολογιο,ποντικι,ηχεια) μεχρι και το μοντεμ της μητρικης?Λογικα καποια ρυθμιση δεν ειναι? Εχεις απενεργοποιήσει όλα τα Wake on ? Γιατί δεν είναι σωστό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Η μητρική σου δεν έχει jumber !!!!!! και πολύ πιθανό έτσι λειτουργεί. Εκτός αν πάρεις ποντικι και πληκτρολόγιο PS2 ..... ;);););) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosta_nok Δημ. July 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ευχαριστω για τον χρονο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Τίποτα φίλε μου, παρακαλώ. :happy: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts