stamogiorgas Δημοσιεύτηκε July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2014 καλησπερα παιδια εψαξα ισως λαθος στο φορυμ για να βρω κατι αλλα δεν εχω τα win 8 και θελω να εγκαταστησω τα 7αρια εκαψα ενα cd , πηγα το bios για να δηλωσω να ξεκινησει απο το dvd αλλα τζιφος εβαλα το cd σε αλλο υπολογιστη και μπουταρε κανονικα δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και;Τι ακριβώς ρωτάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamogiorgas Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 φιλε μου καλησπερα ρωταω αν εχει συμβει και σε καποιον αλλο και βρηκε λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 φιλε μου καλησπερα ρωταω αν εχει συμβει και σε καποιον αλλο και βρηκε λυση Ποιο είναι το πρόβλημα;Δεν μπορεις να αλλάξεις το boot sequence? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Αυτο ακριβώς ειναι το πρόβλημα όπως το λέει ο bill33.. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamogiorgas Δημ. July 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 λοιπον το βρηκα επρεπε να κανω ρυθμισεις απο bios σε ασφαλεια και συστημα οποτε ολα καλα σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts