konak Δημοσιεύτηκε July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω γνώμες και βοήθεια για αγορά κινητού - όχι για μένα, γιατί εγώ είμαι στα κινέζικα αυτή την εποχή- αλλά για φίλο μου. Τιμή περίπου 160 ευρώ. WINDOWS ή ANDROID? Εγώ θα πρότεινα το MOTO G. Του πρότειναν από το κατάστημα τα: 1. LUMIA 630, 2. LG OPTIMUS L5 2 , 3. LG G2 MINI και σκέφτεται και MLS IQ TALK ROCK το οποίο θα το απέρριπτα εγώ. τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω γνώμες και βοήθεια για αγορά κινητού - όχι για μένα, γιατί εγώ είμαι στα κινέζικα αυτή την εποχή- αλλά για φίλο μου. Τιμή περίπου 160 ευρώ. WINDOWS ή ANDROID? Εγώ θα πρότεινα το MOTO G. Του πρότειναν από το κατάστημα τα: 1. LUMIA 630, 2. LG OPTIMUS L5 2 , 3. LG G2 MINI και σκέφτεται και MLS IQ TALK ROCK το οποίο θα το απέρριπτα εγώ. τι λέτε? LG G 2 Mini, αφου θελει ελλαδα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το MOTO G δεν είναι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το MOTO G δεν είναι καλύτερο? Ιδια χαρακτηριστικα, καλυτερη καμερα και design ομως το lg ;) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 χμ...:confused :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Στα 145 l9ii, πολύ καλύτερο του l5ii που του είπαν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το l9 ii το l5 είναι λίγο... άθλιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το L9 2 δεν είναι διπύρηνο παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ναι, και δεν θα το καταλάβεις ΚΑΘΌΛΟΥ :) το κινητό πηγαίνει εξαίρετα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. July 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχω την εντύπωση ότι κάτω από τετραπύρηνο το κινητό ''σέρνεται''. Έχει η γυναίκα μου το samsung duos και κολλάει συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχω την εντύπωση ότι κάτω από τετραπύρηνο το κινητό ''σέρνεται''. Έχει η γυναίκα μου το samsung duos και κολλάει συνεχώς. Συγκρίνεις το Samsung που έχει ότι σαβούρα θες και το TouchWiz με το L9 II? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχω την εντύπωση ότι κάτω από τετραπύρηνο το κινητό ''σέρνεται''. Έχει η γυναίκα μου το samsung duos και κολλάει συνεχώς. Δεν έχουν σχέση μόνο οι πυρήνες αλλά και η δύναμη τους ;) Ο διπύρηνος αυτός είναι δυνατότερος του τετραπύρηνου του 4X :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχω την εντύπωση ότι κάτω από τετραπύρηνο το κινητό ''σέρνεται''. Έχει η γυναίκα μου το samsung duos και κολλάει συνεχώς. samsung κολλάει ακόμη και το s5 των 700 ευρω :lol::lol::lol: (κοινός πολλά σκουπίδια μεσα και κακογραμμένο λογισμικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 απο ελλαδα σε περιπου αυτα τα χρηματα, LG G2 mini & LG L9 ii http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6117&idPhone2=5650 http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE.html http://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. July 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts