giannnis12 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) σε λίγο φίλε Γιάννη θα περάσω την τη v40?....θα κάνω ότι στο μηνύμα #776 θα χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο ; και κάτι τελευταίο όταν συνδέσω το κινητό με το pc ανοιχτό να είναι ή κλειστό .Το μενού μετά την εγκατάσταση είναι στα ΑΓΓΛΙΚΆ η και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;Ευχαριστώ !!! Το τηλέφωνο κλειστό, όταν τελειώσεις και ανοίξεις το τηλέφωνο ( θα κάνει μερικά λεπτά μην φοβάσαι) θα σε πάει βήμα βήμα και για την γλώσσα. Μη ξεχάσεις να πάρεις backup ότι έχεις στο τηλέφωνο και τις επαφές σου γιατί θα τα χάσεις όλα, θα μείνουν μόνο αυτά στην κάρτα Edited April 10, 2016 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Το τηλέφωνο κλειστό, όταν τελειώσεις και ανοίξεις το τηλέφωνο ( θα κάνει μερικά λεπτά μην φοβάσαι) θα σε πάει βήμα βήμα και για την γλώσσα. Μη ξεχάσεις να πάρεις backup ότι έχεις στο τηλέφωνο και τις επαφές σου γιατί θα τα χάσεις όλα, θα μείνουν μόνο αυτά στην κάρτα Κατέβασα φάκελο με το MTK Usb Driver v1.0.2 όπου μέσα εχει MTK_Driver_Installer και Driver_Auto_Installer_v5.1524 θα τους κάνω εγκατάσταση στο pc ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κατέβασα φάκελο με το MTK Usb Driver v1.0.2 όπου μέσα εχει MTK_Driver_Installer και Driver_Auto_Installer_v5.1524 θα τους κάνω εγκατάσταση στο pc ; Ναι στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ναι στο pc MTK_Driver_Installer έχει πολλά αρχεία το .....DriverInstaller.exe; το Driver_Auto_Installer έχει μόνο ένα Driver_Auto_Installer_v5.1524.exe αυτό ενταξη !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 MTK_Driver_Installer έχει πολλά αρχεία το .....DriverInstaller.exe; το Driver_Auto_Installer έχει μόνο ένα Driver_Auto_Installer_v5.1524.exe αυτό ενταξη !! κατα την εγκατασταση DriverAuto στο pc μου βγάζει αποτυχία εγκατάσταση συσκευών ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) MTK_Driver_Installer έχει πολλά αρχεία το .....DriverInstaller.exe; το Driver_Auto_Installer έχει μόνο ένα Driver_Auto_Installer_v5.1524.exe αυτό ενταξη !! λογικα με αυτο εισαι ενταξει, συνδεσε κλειστο το τηλεφωνο να δεις αν το βλεπει ο υπολογιστης ή θελει εγκατασταση καποιους drivers απο τον φακελο Edited April 10, 2016 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 λογικα με αυτο εισαι ενταξει, συνδεσε κλειστο το τηλεφωνο να δεις αν το βλεπει ο υπολογιστης ή θελει εγκατασταση καποιους drivers απο τον φακελο οχι Γιάννη δεν το βλέπει το pc μόνο φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 οχι Γιάννη δεν το βλέπει το pc μόνο φορτίζει Όταν λες δεν το βλέπει τι εννοείς; Στην διαχείριση συσκευών- θύρες δεν το βλέπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Όταν λες δεν το βλέπει τι εννοείς; Στην διαχείριση συσκευών- θύρες δεν το βλέπει; οχι!!! το ίδα διαχείριση συσκευών πες μου να κατεβάσω άλλους ; και από που κάνε .....κόπια την σελίδα Edited April 10, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) οχι!!! το ίδα Δεν γίνεται αυτό,κάνε εγκατάσταση νέας συσκευής στο pc Edited April 10, 2016 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δεν γίνεται αυτό,κάνε εγκατάσταση νέας συσκευής στο pc. ρε Γιαννη δεν ξέρω δεν το βλέπει έχω τα windows 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) ρε Γιαννη δεν ξέρω δεν το βλέπει έχω τα windows 10 Δοκίμασε να εγκαταστησεις την rom, αν το βλέπει το τηλέφωνο θα ξεκινήσει η εγκατάσταση αν όχι δεν θα κάνει τίποτα, Στις ρυθμίσεις - για προγραμματιστες- εντοπισμός σφαλμάτων USB να είναι ✅ Edited April 10, 2016 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δοκίμασε να εγκαταστησεις την rom, αν το βλέπει το τηλέφωνο θα ξεκινήσει η εγκατάσταση αν όχι δεν θα κάνει τίποτα, Στις ρυθμίσεις - για προγραμματιστες- εντοπισμός σφαλμάτων USB να είναι ✅ τίποτα φίλε μου τι λες να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δηλαδή δοκίμασες να φλασαρεις την rom και δεν κάνει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Δηλαδή δοκίμασες να φλασαρεις την rom και δεν κάνει τίποτα; ναι δεν βγαίνει κάτω κόκκινη μπαρα .....κατι με τους drivers παίζει Edited April 10, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 ναι δεν βγαίνει κάτω κόκκινη μπαρα .....κατι με τους drivers παίζει δηλαδη πατας download και συνδεεις το κινητο κλειστο και δεν σου βγαζει καποιο μήνυμα? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://drive.google.com/file/d/0B3A9kKVvEz7Edk5fOWcwcnB3UlU/view?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 δηλαδη πατας download και συνδεεις το κινητο κλειστο και δεν σου βγαζει καποιο μήνυμα? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://drive.google.com/file/d/0B3A9kKVvEz7Edk5fOWcwcnB3UlU/view?usp=sharing μου εβγαλε ενα error και το τραγικο είναι ότι δεν ανοίγει και το κινητό νεκρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) όσοι θα ήθελαν να βάλαν το κινητό την room v40 θα έλεγα να κάνουν λήψη από http://www.needrom.com/download/doogee-voyage2-dg310/#comments τώρα απο την http://www.doogee.cc/download.php?ProId=44 δεν την συστήνω διότι εγώ είχα πρόβλημα με το κινητό σε σημείο να είναι τελείως νεκρό... Φίλε giannnis12 σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου ....που παλεύαμε από χθες μαζί Edited April 11, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatz0p Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλημέρα παιδιά, είμαι αυτός που έκανα port την cm12.1 στο dg310, που είναι στο Needrom τωρα. Δυστυχώς το κινητάκι δεν είναι δικό μου αλλά φίλου και δεν το έχω για να λύσω κάποια άλλα bugs. Σκέφτομαι ότι διάφορα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος giannnis12 οφείλονται στον κώδικα του cm και όχι στο port αυτό καθαυτο. Αν κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη μου παρείχε ένα dg310 θα ήθελα να portάρω κάποια rom βασισμένη στο aosp, όπως η pac-rom. Η mokee που υπάρχει στο Needrom δεν έχει θέματα με χρήση επεξεργαστή, μάλλον λόγω του γεγονότος του ότι βασίζεται στο aosp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά, είμαι αυτός που έκανα port την cm12.1 στο dg310, που είναι στο Needrom τωρα. Δυστυχώς το κινητάκι δεν είναι δικό μου αλλά φίλου και δεν το έχω για να λύσω κάποια άλλα bugs. Σκέφτομαι ότι διάφορα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος giannnis12 οφείλονται στον κώδικα του cm και όχι στο port αυτό καθαυτο. Αν κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη μου παρείχε ένα dg310 θα ήθελα να portάρω κάποια rom βασισμένη στο aosp, όπως η pac-rom. Η mokee που υπάρχει στο Needrom δεν έχει θέματα με χρήση επεξεργαστή, μάλλον λόγω του γεγονότος του ότι βασίζεται στο aosp. Το γεγονός ότι κάποιες φορές κολλάει η cm12,1 πως μπορω να δω το τι καταναλώνει τόσο την cpu. Με μια εφαρμογή είδα ότι το launcher καταναλώνει περίπου 35% της cpu. Μπράβο σου που την έκανες port για το κινητάκι μας, εγώ ακόμα έχω δρόμο μπροστά για αυτό Edited April 12, 2016 by giannnis12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatz0p Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Με άλλο launcher πχ Nova υπάρχει βελτίωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Με άλλο launcher πχ Nova υπάρχει βελτίωση ? Θα γυρίσω στην cm και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatz0p Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλά δεν χρειάζεται να φλασαρεις το κινητό 3 φορές τη μέρα :). Διάλεξα την cm γιατί ήταν η μόνη που έπαιζε καλά με το emulated storage, το κλασικό πρόβλημα των mtk κινητών με το διπλό partition(data και sdcard). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλά δεν χρειάζεται να φλασαρεις το κινητό 3 φορές τη μέρα :). Διάλεξα την cm γιατί ήταν η μόνη που έπαιζε καλά με το emulated storage, το κλασικό πρόβλημα των mtk κινητών με το διπλό partition(data και sdcard). Δεν μου είναι τίποτα, ένα restore το αρχείο της cm, οποία rom μου αρέσει μετά το setup την κάνω back up :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Με το cm12.1 launcher μου έβγαζε συχνα ο trebuchet (launcher)έχει σταματήσει με τον nova δεν μου έχει κολλήσει μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts