Jump to content

Doogee Voyager2 DG310

spyrossss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε λίγο φίλε Γιάννη θα περάσω την τη v40?....θα κάνω ότι στο μηνύμα #776 θα χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο ; και κάτι τελευταίο όταν συνδέσω το κινητό με το pc ανοιχτό να είναι ή κλειστό .Το μενού μετά την εγκατάσταση είναι στα ΑΓΓΛΙΚΆ η και στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;Ευχαριστώ !!!

Το τηλέφωνο κλειστό, όταν τελειώσεις και ανοίξεις το τηλέφωνο ( θα κάνει μερικά λεπτά μην φοβάσαι) θα σε πάει βήμα βήμα και για την γλώσσα.

Μη ξεχάσεις να πάρεις backup ότι έχεις στο τηλέφωνο και τις επαφές σου γιατί θα τα χάσεις όλα, θα μείνουν μόνο αυτά στην κάρτα

Edited by giannnis12

• Απαντήσεις 837
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το τηλέφωνο κλειστό, όταν τελειώσεις και ανοίξεις το τηλέφωνο ( θα κάνει μερικά λεπτά μην φοβάσαι) θα σε πάει βήμα βήμα και για την γλώσσα.

Μη ξεχάσεις να πάρεις backup ότι έχεις στο τηλέφωνο και τις επαφές σου γιατί θα τα χάσεις όλα, θα μείνουν μόνο αυτά στην κάρτα

Κατέβασα φάκελο με το MTK Usb Driver v1.0.2 όπου μέσα εχει MTK_Driver_Installer και Driver_Auto_Installer_v5.1524 θα τους κάνω εγκατάσταση στο pc ;

Κατέβασα φάκελο με το MTK Usb Driver v1.0.2 όπου μέσα εχει MTK_Driver_Installer και Driver_Auto_Installer_v5.1524 θα τους κάνω εγκατάσταση στο pc ;

Ναι στο pc

MTK_Driver_Installer έχει πολλά αρχεία το .....DriverInstaller.exe; το Driver_Auto_Installer έχει μόνο ένα Driver_Auto_Installer_v5.1524.exe αυτό ενταξη !!

κατα την εγκατασταση DriverAuto στο pc μου βγάζει αποτυχία εγκατάσταση συσκευών

;

MTK_Driver_Installer έχει πολλά αρχεία το .....DriverInstaller.exe; το Driver_Auto_Installer έχει μόνο ένα Driver_Auto_Installer_v5.1524.exe αυτό ενταξη !!

λογικα με αυτο εισαι ενταξει, συνδεσε κλειστο το τηλεφωνο να δεις αν το βλεπει ο υπολογιστης ή θελει εγκατασταση καποιους drivers απο τον φακελο

Edited by giannnis12

λογικα με αυτο εισαι ενταξει, συνδεσε κλειστο το τηλεφωνο να δεις αν το βλεπει ο υπολογιστης ή θελει εγκατασταση καποιους drivers απο τον φακελο

οχι Γιάννη δεν το βλέπει το pc μόνο φορτίζει

οχι Γιάννη δεν το βλέπει το pc μόνο φορτίζει

Όταν λες δεν το βλέπει τι εννοείς; Στην διαχείριση συσκευών- θύρες δεν το βλέπει;

Όταν λες δεν το βλέπει τι εννοείς; Στην διαχείριση συσκευών- θύρες δεν το βλέπει;

οχι!!! το ίδα διαχείριση συσκευών πες μου να κατεβάσω άλλους ; και από που κάνε .....κόπια την σελίδα

Edited by foust

οχι!!! το ίδα

Δεν γίνεται αυτό,κάνε εγκατάσταση νέας συσκευής στο pc

Edited by giannnis12

ρε Γιαννη δεν ξέρω δεν το βλέπει έχω τα windows 10

Δοκίμασε να εγκαταστησεις την rom, αν το βλέπει το τηλέφωνο θα ξεκινήσει η εγκατάσταση αν όχι δεν θα κάνει τίποτα,

Στις ρυθμίσεις - για προγραμματιστες- εντοπισμός σφαλμάτων USB να είναι

Edited by giannnis12

Δοκίμασε να εγκαταστησεις την rom, αν το βλέπει το τηλέφωνο θα ξεκινήσει η εγκατάσταση αν όχι δεν θα κάνει τίποτα,

Στις ρυθμίσεις - για προγραμματιστες- εντοπισμός σφαλμάτων USB να είναι

τίποτα φίλε μου τι λες να κάνω

Δηλαδή δοκίμασες να φλασαρεις την rom και δεν κάνει τίποτα;

ναι δεν βγαίνει κάτω κόκκινη μπαρα .....κατι με τους drivers παίζει

Edited by foust

ναι δεν βγαίνει κάτω κόκκινη μπαρα .....κατι με τους drivers παίζει

δηλαδη πατας download και συνδεεις το κινητο κλειστο και δεν σου βγαζει καποιο μήνυμα?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://drive.google.com/file/d/0B3A9kKVvEz7Edk5fOWcwcnB3UlU/view?usp=sharing

δηλαδη πατας download και συνδεεις το κινητο κλειστο και δεν σου βγαζει καποιο μήνυμα?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://drive.google.com/file/d/0B3A9kKVvEz7Edk5fOWcwcnB3UlU/view?usp=sharing

μου εβγαλε ενα error και το τραγικο είναι ότι δεν ανοίγει και το κινητό νεκρό

όσοι θα ήθελαν να βάλαν το κινητό την room v40 θα έλεγα να κάνουν λήψη από http://www.needrom.com/download/doogee-voyage2-dg310/#comments

τώρα απο την http://www.doogee.cc/download.php?ProId=44 δεν την συστήνω διότι εγώ είχα πρόβλημα με το κινητό σε σημείο να είναι τελείως νεκρό...

Φίλε giannnis12 σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου ....που παλεύαμε από χθες μαζί

Edited by foust

Καλημέρα παιδιά, είμαι αυτός που έκανα port την cm12.1 στο dg310, που είναι στο Needrom τωρα. Δυστυχώς το κινητάκι δεν είναι δικό μου αλλά φίλου και δεν το έχω για να λύσω κάποια άλλα bugs. Σκέφτομαι ότι διάφορα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος giannnis12 οφείλονται στον κώδικα του cm και όχι στο port αυτό καθαυτο. Αν κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη μου παρείχε ένα dg310 θα ήθελα να portάρω κάποια rom βασισμένη στο aosp, όπως η pac-rom. Η mokee που υπάρχει στο Needrom δεν έχει θέματα με χρήση επεξεργαστή, μάλλον λόγω του γεγονότος του ότι βασίζεται στο aosp.

Καλημέρα παιδιά, είμαι αυτός που έκανα port την cm12.1 στο dg310, που είναι στο Needrom τωρα. Δυστυχώς το κινητάκι δεν είναι δικό μου αλλά φίλου και δεν το έχω για να λύσω κάποια άλλα bugs. Σκέφτομαι ότι διάφορα προβλήματα που ανέφερε ο φίλος giannnis12 οφείλονται στον κώδικα του cm και όχι στο port αυτό καθαυτο. Αν κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη μου παρείχε ένα dg310 θα ήθελα να portάρω κάποια rom βασισμένη στο aosp, όπως η pac-rom. Η mokee που υπάρχει στο Needrom δεν έχει θέματα με χρήση επεξεργαστή, μάλλον λόγω του γεγονότος του ότι βασίζεται στο aosp.

Το γεγονός ότι κάποιες φορές κολλάει η cm12,1 πως μπορω να δω το τι καταναλώνει τόσο την cpu. Με μια εφαρμογή είδα ότι το launcher καταναλώνει περίπου 35% της cpu.

Μπράβο σου που την έκανες port για το κινητάκι μας, εγώ ακόμα έχω δρόμο μπροστά για αυτό

Edited by giannnis12

Καλά δεν χρειάζεται να φλασαρεις το κινητό 3 φορές τη μέρα :). Διάλεξα την cm γιατί ήταν η μόνη που έπαιζε καλά με το emulated storage, το κλασικό πρόβλημα των mtk κινητών με το διπλό partition(data και sdcard).

Καλά δεν χρειάζεται να φλασαρεις το κινητό 3 φορές τη μέρα :). Διάλεξα την cm γιατί ήταν η μόνη που έπαιζε καλά με το emulated storage, το κλασικό πρόβλημα των mtk κινητών με το διπλό partition(data και sdcard).

Δεν μου είναι τίποτα, ένα restore το αρχείο της cm, οποία rom μου αρέσει μετά το setup την κάνω back up :) :)

Με το cm12.1 launcher μου έβγαζε συχνα ο trebuchet (launcher)έχει σταματήσει με τον nova δεν μου έχει κολλήσει μέχρι τώρα