PARASKEGAST Δημοσιεύτηκε July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 20, 2014 Χαιρετώ όλη την παρέα. έχω αγοράσει το NAVIGON Europe και το είχα περασμένο στο samsung core, πριν λίγες μέρες πήρα το MLS iQTalk Rock. Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά του MLS iQTalk Rock Λειτουργικό σύστημα Android™ 4.4 (KitKat) Επεξεργαστής Quad Core 1,3 GHz MT6582M Μνήμη 8 GB ROM // 1 GB RAM Το κατεβάζω κανονικά από το Play Store και όταν το ανοίγω μου βγάζει το μήνυμα, παρουσιάστηκε σφάλμα. Ελέγξτε την σύνδεση στο δίκτυο. Δεν καταλαβαίνω τη φταίει και δεν προχωρεί την εγκατάσταση. To NAVIGON select COSMOTE Edition γιατί εγκαθιστάτε κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Χαιρετώ όλη την παρέα. έχω αγοράσει το NAVIGON Europe και το είχα περασμένο στο samsung core, πριν λίγες μέρες πήρα το MLS iQTalk Rock. Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά του MLS iQTalk Rock Λειτουργικό σύστημα Android™ 4.4 (KitKat) Επεξεργαστής Quad Core 1,3 GHz MT6582M Μνήμη 8 GB ROM // 1 GB RAM Το κατεβάζω κανονικά από το Play Store και όταν το ανοίγω μου βγάζει το μήνυμα, παρουσιάστηκε σφάλμα. Ελέγξτε την σύνδεση στο δίκτυο. Δεν καταλαβαίνω τη φταίει και δεν προχωρεί την εγκατάσταση. To NAVIGON select COSMOTE Edition γιατί εγκαθιστάτε κανονικά? το navigon δεν πεζει σε δικαρτα κινητα mtk φιλε μου και σε μενα σε thl w100 δεν παιζει ...igo -sigic παιζουν κανονικα!!! Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASKEGAST Δημ. July 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μετά από επικοινωνία μαζί τους ιδού και η απάντηση. ----------------------------------------------------------------- Το πρόβλημα προκαλείται από το firmware του κατασκευαστή, τα οποία δεν πληρούν τις απαιτήσεις της κατάστημα Play Google ή της διαδικασίας εγγραφής μας. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NAVIGON για οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή Android. Ως εναλλακτική λύση, θα επιστρέψουμε πρόθυμα την τιμή του app. Παρακαλούμε να μας στείλετε ακόλουθα στοιχεία: - Λογαριασμό Google διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την οποία η αγορά έγινε - Το όνομα του αγοραστή - Ταχυδρομικό κώδικα - Τον αριθμό πλήρης σειρά - Το όνομα του αγορασθέντος προϊόντος - Όλα τα ήδη αγοράσει σε εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών προκειμένου Παρακαλώ σημειώστε, ότι η εφαρμογή NAVIGON δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο smartphone ή tablet μετά την επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 το navigon δεν πεζει σε δικαρτα κινητα mtk φιλε μου και σε μενα σε thl w100 δεν παιζει ...igo -sigic παιζουν κανονικα!!! Δεν έχει να κάνει με τα δίκαρτα μόνο. Δεν παίζει ούτε στο tablet ΖΤΕ s8q. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Στο δικαρτο huawei G750 το navigon τρέχει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Οντως στους περισσοτερους ΜΤΚ δεν δουλευει.Ποια ειναι η καλυτερη εναλλακτικη αντι του navigon? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rara Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Σε xiaomi mia2 lite και αφού πάλεψα μια ολόκληρη μερα.... τα καταφερα. Προσπαθούσα μόνο με το apk να εγκαταστησω το NAVIGON και δεν γινοταν τιποτε. Τότε θυμήθηκα οτι καπου στον σκληρο μου ειχα κρατησει (απο παλιοτερη εγκατάσταση) τα φακελάκια που δημιουργει το Navigon όταν εγκαθίσταται. Τα έριξα λοιπόν μεσα στον ιδιο φακελο που ειχα το apk μονο του, πάτησα το apk και......πήρε εμπρος!!!! Δοκιμάστε το και καλή επιτυχία παιδιά! Ελπίζω να βοήθησα. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το xiaomi mia2 lite που περασα το NAVIGON ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΡΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts