stpantazis Δημοσιεύτηκε September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2004 Πρέπει να βρω ενα καλό Multimedia authoring tool που να μου επιτρέπει να "χτίσω" μια multimedia εφαρμογή γρήγορα? Ψάχνω για κάτι απλό και ταυτόχρονα λειτουργικό. Έχω δοκιμάσει τα παρακάτω Macromedia Director Asymetrix Toolbook Opus Macromedia Athorware Θέλω να κάνω μια απλη "πολυμεσική" εφαρμογη/παρουσίαση. Το Director ειναι πολύπλοκο, το Toolbook είναι επίσης δύσκολο, το Opus έχει πολλά bugs και το Authorware δεν κάνει τόσο για multimedia authoring (νομίζω) Υπάρχει κάποιο άλλο πέρα απο αυτά που θα με βοηθούσε στη δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Δοκίμασε το SCALA (Infochannel) Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 το director και το toolbook ειναι πολυ ισχυρα προγραμματα, θα σου προτεινα λιγη υπομονη μεχρι να τα "δαμασεις" Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Symfwnw 8elei ypomonh.... Pantws exei poly kala raradeigmata na pareis idea toso apo transitions, animations oso k apo lingo..... Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpantazis Δημ. September 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Σύμφωνοι οτι είναι πολά καλά προγράμματα και τα 2. Αλλα δεν είναι κρίμα να ταλαιπωρηθώ τόσο πολύ για μερικές "σελίδες" πολυμεσικής εφαρμογής? Ζητάω πολύ απλά πράγματα. Κάτι καλύτερο απο το PowerPoint... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts