Jump to content

Galaxy S5 vs G3 vs M8

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολη την παρεα!Σκεφτομαι να παρω καποιο απο τα 3κινητα!Ποιο μου προτεινετε?ειμαι ηδη κατοχος του g2!

από μένα m8 ανάμεσα σε αυτά τα δυο να ευχαριστηθείς λίγο το κινιτο (αν και θα πληρώσεις παραπάνω.......)

από samsung μόνο η σειρα note εμεινε κορυφαία.....(δυστυχώς)

Με ενδιαφερει και εμενα αυτη η συγκριση γτ πουλησα αυτο που ειχα οποτε κοιταω κατι που θα βγαλει δυο τρια χρονια. Θα εβαζα και μεσα το note. Το g3 απο οτι λενε εχει καποια θεματακια με σβησιματα του κινητου,αυτονομια και χρωματα. Το htc καμερα κλασικα και ποιο ακριβο. Ημουνα προς s5 και σκεφτομαι και το note απλα με προβληματιζει λιγο το μεγεθος. Θα ηθελα παντως γνωμες οπως και το παιδι απο πανω..

μέγεθος είναι καθαρά και μόνο λόγω ηχείων που έχει, ευτυχώς δεν είναι πλατύ και το κρατάς άνετα. Το s5 δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα σε κανένα τομέα πέρα από την camera του η οποία είναι αρκετά καλη

Καλησπερα σε ολη την παρεα!Σκεφτομαι να παρω καποιο απο τα 3κινητα!Ποιο μου προτεινετε?ειμαι ηδη κατοχος του g2!

Απο εμένα m8.

Άψογη αυτονομία.

Άψογη οθόνη

Απροβλημάτιστη και απολυτα smouth λογισμικό.

Υψηλή ποιότητα κατασκευής και χρηςη ποιοτικών υλικών

Να προτιμήσεις το ασημι που εχει καλύτερο κράτημα,δεν γλιςτραει και ειναι πιο ανθεκτικό σε σχεση με το gun metal.

Μόνο σε κάμερα υστερεί και αυτο σε μακρινά τοπία σε σχεση με τα αλλα 2.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

M8 απο εμενα

Μονο και μονο γιατι θα παρει υην L συντομα μετα τα nexus το sense τα σπαει και αν κρινουμε απο υο m7 που θα παρει L τοτε το m8 θα φτασει μακρια σε αναβαθμισεις και θα λειτουργει αψογα

Eχω nexus 5 και το s5 μου φαινετε πολυυυυ αργο με καλυτερη καμερα μεν αλλα knox

Για το g3 δεν εχω αποψη το m8 που το δουλευω καιρο ειναι ισως το μονο που θα με εκανε να αφησω το nexus

Ναι όταν περπατάς στο δρόμο και ακούς μουσική είναι εύχρηστα τα ηχεία που το κάνουν τεράστιο μαζί με το λογότυπο της HTC και τα on screen. Αλλιώς κάποιος παίρνει ένα note σε αυτές τις διαστάσεις και είναι μια χαρά,γιατί να έχει μικρότερη οθόνη σε ίδιες διαστάσεις; Το s5 είναι μια χαρά σε όλα του, εκτός του ότι δεν βλέπεται.

εμένα με είχαν βολέψει πότε τα ηχεία του (για σπίτι) δε με ενδιέφερε ιδιαίτερα να έχω όλο το κινητό οθόνη αλλά σαν σύνολο την συσκευή. Και όσο αφορά το note μπλέκειε με software της Samsung με ότι συνεπάγεται αυτό για την ψυχολογική ηγεια ( ο κάθενας έχει διαφορετικές ανάγκες όπως κατάλαβες)

όσο αφορά το s5 δύο αρνητικά έχει, το άθλιο software το οποίο αν δεν βάλεις κάποια rom πχ cm η aosp/aokp η MIUI θα έχεις ψυχολογικά και γα.... ο είναι πολύ άσχημο

Μ8 φυσικά και από εμένα, μιας και για τα δικά μου γούστα είναι το καλύτερο.

Ενημερωτικά θα πω ότι μόνο το gunmetal Grey γλιστράει, λόγω του ότι είναι βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Ναι είναι παραπάνω ψηλό απ όσο θα έπρεπε, αλλά είναι ιδανικά στενό κι έτσι έχεις τελικά το καλύτερο κράτημα απ όλα τα υπόλοιπα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull