sakisgi Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παρακαλώ μήπως γνωρίζετε εάν μπορούμε να σώζουμε τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης και αν ισχύει το Usb on the go? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παρακαλώ μήπως γνωρίζετε εάν μπορούμε να σώζουμε τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης και αν ισχύει το Usb on the go? στην εξωτερικη καρτα δεν μπορεις να σώσεις εφαρμογες το usb on the go παιζι εχω συνδεση usb και εβλεπα ταινιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Έχει βάλει κανείς cyanogenmod στο ταμπλετακι; Υπάρχει κάποια σταθερή έκδοση; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 λοιπόν κατάφερα και το ροοταρα χρησιμοποιοντας το kingoroot αλλά δεν εχω βρει τροπο να μεταφέρω τα προγράματα στην sd γνωρίζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgi Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Τελικά μπορείς να σώσεις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη. Αφού τις κατεβάσεις κάνεις μεταφορά στην κάρτα (χωρίς ρουτ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ελληνικό αγορασμένο πήρε μόλις lollipop...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Ναι έτσι είναι, τώρα τη κατεβάζω[ATTACH]59538[/ATTACH] Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πως λειτουργεί το tablet με την lollipop σε σχέση με την 4.4? Lagαρει ή είναι οκ? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πως λειτουργεί το tablet με την lollipop σε σχέση με την 4.4? Lagαρει ή είναι οκ? Σε σχεση με την 4.4 τα ίδια μου φαίνεται.Δεν παρατήρησα να λαγκάρει,ουτε και καποια βελτίωση όμως. Στο G2 είναι σίγουρα πιο smooth. Στο tablet μου φαίνεται οτι γέμισε πιο εύκολα η μνήμη όμως , απο εφαρμογές. Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπέρα. Απο το τάμπλετ χάθηκαν οι σελιδοδείκτες του chrome...όταν βρίσκεις μια ίδια σελίδα σου λέει ότι είναι ήδη στα αγαπημένα (αστεράκι)...καμιά βοήθεια ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mathgiorgos Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδες θα ήθελα την βοήθεια σας, Έχω την 5.02 και έβαλα να δοκιμασω το Kingroot. Ολα πήγαν καλα και μετά ακολούθησα αυτές τις οδηγίες http://androidxda.com/replace-kinguser-with-supersu να βαλω το supersu. Και εδώ όλα καλά! Όταν άνοιξε ο supersu ζητησε να αναβαθμιστει, πατησα οκ, την εκανε και ζλητησε να κάνει επανεκκινηση... Είναι τοση ώρα στο logo της LG, δεν προχωράει..Μηπως το brick-αρα; Πάτησα παρατετεμένα το power και το volume down, αναβόσβησε αλλα παλι στο logo μενει.. Δώστε σας παρακαλά τα φώτα σας γιατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει πως να αλλάξω το body, γιατί γρατζουνίστηκε πριν λίγο η οθόνη, όχι πολύ αλλά αν αξίζει τον κόπο να το κάνω...κάποιο Link στο ebay ψάχνω αλλά δεν βρήκα κάτι για το 'σώμα' του tablet. υ.γ αν είναι δυνατόν να αλλάξω μόνο το μπροστά γυαλί και όχι να το ψάξω όλο σαν digitizer... Edited November 2, 2015 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά,χθες η κόρη μου κατάφερε και το brick-αρε.Μήπως ξέρεται που μπορώ να βρω το .kdz αρχείο του για να το flash-άρω? Edited September 10, 2016 by paloukaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts