Jump to content

LG Tablet V400 WiFi

PATRINOS1976
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακαλώ μήπως γνωρίζετε εάν μπορούμε να σώζουμε τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης και αν ισχύει το Usb on the go?

Παρακαλώ μήπως γνωρίζετε εάν μπορούμε να σώζουμε τις εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα μνήμης και αν ισχύει το Usb on the go?

στην εξωτερικη καρτα δεν μπορεις να σώσεις εφαρμογες το usb on the go παιζι εχω συνδεση usb και εβλεπα ταινιες

Έχει βάλει κανείς cyanogenmod στο ταμπλετακι;

Υπάρχει κάποια σταθερή έκδοση;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

• 2 weeks later...
λοιπόν κατάφερα και το ροοταρα χρησιμοποιοντας το kingoroot αλλά δεν εχω βρει τροπο να μεταφέρω τα προγράματα στην sd γνωρίζει κανεις?

Τελικά μπορείς να σώσεις εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη. Αφού τις κατεβάσεις κάνεις μεταφορά στην κάρτα (χωρίς ρουτ).

Πως λειτουργεί το tablet με την lollipop σε σχέση με την 4.4?

Lagαρει ή είναι οκ?

Σε σχεση με την 4.4 τα ίδια μου φαίνεται.Δεν παρατήρησα να λαγκάρει,ουτε και καποια βελτίωση όμως.

Στο G2 είναι σίγουρα πιο smooth.

Στο tablet μου φαίνεται οτι γέμισε πιο εύκολα η μνήμη όμως , απο εφαρμογές.

LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D

• 4 months later...
Καλησπέρα. Απο το τάμπλετ χάθηκαν οι σελιδοδείκτες του chrome...όταν βρίσκεις μια ίδια σελίδα σου λέει ότι είναι ήδη στα αγαπημένα (αστεράκι)...καμιά βοήθεια ?

• 1 month later...

Παιδες θα ήθελα την βοήθεια σας,

Έχω την 5.02 και έβαλα να δοκιμασω το Kingroot. Ολα πήγαν καλα και μετά ακολούθησα αυτές τις οδηγίες

http://androidxda.com/replace-kinguser-with-supersu

να βαλω το supersu. Και εδώ όλα καλά! Όταν άνοιξε ο supersu ζητησε να αναβαθμιστει, πατησα οκ, την εκανε και ζλητησε να κάνει επανεκκινηση...

Είναι τοση ώρα στο logo της LG, δεν προχωράει..Μηπως το brick-αρα; Πάτησα παρατετεμένα το power και το volume down, αναβόσβησε αλλα παλι στο logo μενει.. Δώστε σας παρακαλά τα φώτα σας γιατι...

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου υποδείξει πως να αλλάξω το body, γιατί γρατζουνίστηκε πριν λίγο η οθόνη, όχι πολύ αλλά αν αξίζει τον κόπο να το κάνω...κάποιο Link στο ebay ψάχνω αλλά δεν βρήκα κάτι για το 'σώμα' του tablet.

υ.γ αν είναι δυνατόν να αλλάξω μόνο το μπροστά γυαλί και όχι να το ψάξω όλο σαν digitizer...

Edited by sv2evs

• 10 months later...
Καλησπέρα παιδιά,χθες η κόρη μου κατάφερε και το brick-αρε.Μήπως ξέρεται που μπορώ να βρω το .kdz αρχείο του για να το flash-άρω? Edited by paloukaros