dimitris44 Δημοσιεύτηκε July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 11, 2014 Οπως λεει και οτ τιλος θα ηθελα ενα προγραμμα και σαφως μια διαδικασια που θα μπορω να εχω προσβαση στα δεδομενα του σκληρου μου δισκου (εξωτερικού ή και εσωτερικου {αν γινετε και με κλειστο υπολογιστη}).Οι υπολογιστες που θα συνδεονται σε αυτον (στον σκληρο) θα ειναι εντος αλλα και εκτος δικτιου (δηλαδη σε αλλες περιοχες) πως θα γινει αυτο ? πρεπει να "χτισω" εναν FTP Server, γινετε να δουλευει με κλειστο υπολογιστη? Να κανω τον εξωτερικο μου δισκο διαδικτιακο δηλ να τον συνδεσω με το ρουτερ? Μετα τι γινετε? γινετε με το Filezila πως? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Ψάξε και λίγο :confused: Θα σου πω την μαγική λέξη και μετά αφού βλέπω ότι πρώτα ψάχνεις και μετά γράφεις ποστ εδώ σίγουρα θα την βρεις την άκρη... CLOUD !!!! Edited July 14, 2014 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ψάξε και λίγο :confused: Θα σου πω την μαγική λέξη και μετά αφού βλέπω ότι πρώτα ψάχνεις και μετά γράφεις ποστ εδώ σίγουρα θα την βρεις την άκρη... CLOUD !!!! Αντε ρε νομιζεις οτι δεν την ξερω αυτην την λεξη και μαλιστα ξερω και Cloud με 39.5 ΤΒ !! Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αφού έχεις τόσο μεγάλο cloud που είναι το πρόβλημα σου ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Νομίζω οτι η λύση στο θέμα σε λέγεται nas. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. July 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Αφού έχεις τόσο μεγάλο cloud που είναι το πρόβλημα σου ; Θελω να εχω προσβαση στο σκληρο μου το εσωτερικο και εξωτερικο που εχω στο σπιτι συνδεδεμενα με το ρουτερ που εχουν διαφορα αρχεια που δεν ανεβενουν στο Cloud (φωτογραφιες, βιντεο και καποια χρησιμα αρχεια) αλλο προσβαση στο σληρο μου και αλλο το cloud, αν δεν υπαρχει λυση δεν πειραζει κανω την δουλεια μου και με το cloud. Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ξαναλέω ότι με NAS νομίζω είσαι καλυμμένος. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. July 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ξαναλέω ότι με NAS νομίζω είσαι καλυμμένος. το βρικα και εγω αυτο καλη λυση θα το σκεφτω Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts