SerialKiller Δημοσιεύτηκε July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2014 θελω να αγορασω ενα αξιοπηστο κινητο (android) προτιμω να εχει μεγαλη οθονη να εχει καλη αναλυση αυτα! καποιες εισηγησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αγορά μπορεί να γίνει μόνο απο την Ελλάδα? αν ναι κοίτα το lg g3 nexus 5 huawei p7 αν μπορείς απο έξω πάρε το xiaomi mi3 64 gb (θεϊκή συσκευη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Είπε 200-300 ευρώ, οπότε LG G3 δεν. Μήπως εννοείς G2; Στα υπόλοιπα συμφωνώ απόλυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Έχοντας ψάξει πολύ το τελευταίο καιρό ... όχι απλά μεγάλο αλλά για παντόφλα ... ζήλεψα κάποιες συσκευές από τις 5 έως 5,5 inches στο όριο των 300 euro Σειρά αναφοράς είναι τυχαία : * Huawei Ascend P7 ( 5 inch ) τούμπανο με μόνο μειονέκτημα ( την υποστήριξη ) . * LG G2 ( 5,2 inch ) επίσης τούμπανο , πολύ καλή κάμερα και οθόνη , και με εξαιρετικό service . ( δεν έχω διαβάσει για Android L ακόμη , λογικά θα πάρει ) * LG Nexus 5 ( 4.95 inches ) Θα πάρει πρώτο Android L . Μέτρια οθόνη ( λίγο ξεπλυμένη για τα γούστα μου , και μέτρια κάμερα ) * Samsung Galaxy S4 ( 5 inches ) ίσως η πιο ολοκληρωμένη συσκευή με απίστευτη οθόνη το μαύρο είναι μαύρο ( διάβασα ότι θα πάρει Android L ) * Sony Xperia Ζ1 ( ότι πρέπει για το ψάρεμα ... ) Αν δώσεις 300 διάλεξε κάποια που να πάρει Android L αν δώσεις 200 ( αδιάφορο ) Edited July 8, 2014 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 το g2 δεν κανει 400 και? νομιζω το g2 μινι ειναι 300 καποιες αλλεσ εισηγησεις? το galaxy s3?και εκεινο 3 εκατοσταρικα και το nexus 5 ειναι 400 και νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 SerialKiller said: το g2 δεν κανει 400 και? νομιζω το g2 μινι ειναι 300 καποιες αλλεσ εισηγησεις? το galaxy s3?και εκεινο 3 εκατοσταρικα και το nexus 5 ειναι 400 και νομιζω Εάν δεν έχεις όρεξη να σκαλίσεις το S3 τότε δεν σου κάνει, κολλάει πολύ. Πάρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Στα λεφτά αυτά θα σου πρότεινα Xiaomi Mi3. Οτιδήποτε άλλο...είναι υποδιέστερο. Μπορείς είτε να πας στο 16άρι πχ αν δεν σε ενδιαφέρει ο χώρος ή στο 64άρι. Αλλά κοίτα το, εγώ αυτό έχω και φυσάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) @SerialKiller zakailiou said: Έχοντας ψάξει πολύ το τελευταίο καιρό ... όχι απλά μεγάλο αλλά για παντόφλα ... ζήλεψα κάποιες συσκευές από τις 5 έως 5,5 inches στο όριο των 300 euro Σειρά αναφοράς είναι τυχαία : * Huawei Ascend P7 ( 5 inch ) τούμπανο με μόνο μειονέκτημα ( την υποστήριξη ) . * LG G2 ( 5,2 inch ) επίσης τούμπανο , πολύ καλή κάμερα και οθόνη , και με εξαιρετικό service . ( δεν έχω διαβάσει για Android L ακόμη , λογικά θα πάρει ) * LG Nexus 5 ( 4.95 inches ) Θα πάρει πρώτο Android L . Μέτρια οθόνη ( λίγο ξεπλυμένη για τα γούστα μου , και μέτρια κάμερα ) * Samsung Galaxy S4 ( 5 inches ) ίσως η πιο ολοκληρωμένη συσκευή με απίστευτη οθόνη το μαύρο είναι μαύρο ( διάβασα ότι θα πάρει Android L ) * Sony Xperia Ζ1 ( ότι πρέπει για το ψάρεμα ... ) Αν δώσεις 300 διάλεξε κάποια που να πάρει Android L αν δώσεις 200 ( αδιάφορο ) Επειδή βαριέσαι να τα χτυπήσεις στο Skroutz :p Huawei-Ascend-P7-16GB LG-G2-16GB Google-Nexus-5-16GBl Samsung-Galaxy-S4-16GBl Sony-Xperia-Z1 Βάλε και αυτό στα εισαγόμενα ... http://www.phonearena.com/phones/OnePlus-One_id8603 Edited July 8, 2014 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 ευχαριστω παιδια εισται πολυ εξυπηρετικοι αλλα δυστηχως ειμαι κυπρο λεμεσο και το nexus 5 και το lg g2 400 και το εχουν για να καταλαβετε το lg g2 mini το εχουν στα 300 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 SerialKiller said: ευχαριστω παιδια εισται πολυ εξυπηρετικοι αλλα δυστηχως ειμαι κυπρο λεμεσο και το nexus 5 και το lg g2 400 και το εχουν για να καταλαβετε το lg g2 mini το εχουν στα 300 :mad: τοτε ΜΟΝΟ Mi3! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 δεν αναφερα οτι μπορω να περιμενω 2 μηνες αξιζει? η δεν θα αλλαζουν πολυ τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 SerialKiller said: δεν αναφερα οτι μπορω να περιμενω 2 μηνες αξιζει? η δεν θα αλλαζουν πολυ τα πραγματα? περιμενε μια 2 βδομαδες και μετα παρηγγειλε. μην το πολυσκεφτεσαι, οι τιμες συνεχως θα πεφτουν. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerialKiller Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) το lg g2 mini ειναι ενταξει κινητο? σκεφτομαι να το αγορασω αυτο,ειναι καλυτερο απο το s3??? Edited July 9, 2014 by SerialKiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts