ALIEN_3_ Δημοσιεύτηκε July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2014 Καλησπέρα όπως λέει ο τίτλος θέλω να πάρω ένα κινητό για την γυναίκα μου όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο για να μην με ζαλίζει μιας και είναι λίγο άσχετη με android και να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα . Επίσης καλό είναι να έχει εγγύηση για να γλιτώσω ενδεχόμενους πονοκεφάλους :D Η χρήση της θα είναι ,λίγο ιντερνετ ,λίγο μουσική με ακουστικά ,κάνα χαζό-game ,και φωτογραφίες στα πιτσιρίκια Τα υποψήφια που έχω στο μυαλό μου είναι LG L9 II στα 150ευρο LG G2 mini στα 190 ευρό Huawei P6 Ascend στα 220ευρό Προσωπικά γέρνω περισσότερο προς στο οικονομικότερο L9 αν και το mini είναι αρκετά όμορφο μιας και είναι αδερφάκι με το δικό μου :p Το moto x δεν με ενδιαφέρει λόγο μη επέκτασης μνήμης σε συνδυασμό με τα 8 γίγα. Κάθε πρόταση δεκτή ...... Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 G2 Mini λογω φωτογραφικης. ειναι και αρκετα μαζεμενο στο μεγεθος αρα δεν θα της φαινεται και υπερβολικα μεγαλο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 G2mini... το εχω παρει επισης για γυναικα. Απλα αψογο.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 G2 mini και από μένα...Από σήμερα το πρωί το στήνω για την κοπέλα μου,και έχω να πω τα καλύτερα για το κινητό. Εάν θες κάτι ποιο ποιοτικό σε κατασκευή τότε P6.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Βλέπω υπάρχει ομοφωνία ,οπότε θα της πάρω το G2 mini και ελπίζω να είναι το ίδιο απροβλημάτιστο με το μεγάλο της αδερφάκι . Για χρώμα τώρα με έβαλε ο φίλος haki σε σκέψεις ενώ είχα το λευκό στο μυαλό μου . Θέλω να της το κάνω και έκπληξη και δεν θέλω να την ρωτήσω τι προτιμάει . Το χρυσό το έχει δει κανείς από κοντά ? αξίζει ? Αν και το λευκό μια μια ροζ η κόκκινη θηκούλα θα είναι πολύ ωραίο για γυναίκα πιστεύω G2 mini και από μένα...Από σήμερα το πρωί το στήνω για την κοπέλα μου,και έχω να πω τα καλύτερα για το κινητό. Εάν θες κάτι ποιο ποιοτικό σε κατασκευή τότε P6.. Όχι το ποιοτικό δεν με απασχολεί τόσο όσο το απροβλημάτιστη λειτουργία ,αλαγκάριστο,φωτογραφίες,αυτονομία Και αφού της αρέσει πολύ το G2 μου ,πιστεύω ότι θα ξετρελαθεί με το μικρό αδερφάκι του. Edited July 8, 2014 by ALIEN_3_ Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Βλέπω υπάρχει ομοφωνία ,οπότε θα της πάρω το G2 mini και ελπίζω να είναι το ίδιο απροβλημάτιστο με το μεγάλο της αδερφάκι . Για χρώμα τώρα με έβαλε ο φίλος haki σε σκέψεις ενώ είχα το λευκό στο μυαλό μου . Θέλω να της το κάνω και έκπληξη και δεν θέλω να την ρωτήσω τι προτιμάει . Το χρυσό το έχει δει κανείς από κοντά ? αξίζει ? Αν και το λευκό μια μια ροζ η κόκκινη θηκούλα θα είναι πολύ ωραίο για γυναίκα πιστεύω δειξε της ενα τυχαιο χρυσο τηλεφωνο online και δες αντιδρασεις. ;) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 δειξε της ενα τυχαιο χρυσο τηλεφωνο online και δες αντιδρασεις. ;) Καλή ιδέα :D Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 φιλε μου εγω θα σ ελεγα lg l9ii γλιτώνεις και χρήματα πολυ καλή οθόνη και κάμερα κ όμορφο! Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 φιλε μου εγω θα σ ελεγα lg l9ii γλιτώνεις και χρήματα πολυ καλή οθόνη και κάμερα κ όμορφο! Η ανάλυση δεν με απασχολεί τόσο .Όσο το πιο έχει καλύτερη φωτεινότητα έξω στον ήλιο . Ξέρει κάποιος? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. July 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Τελικός τα έδειξα στην αδερφή της και μου διάλεξε το λευκό . Θα το παραγγείλω από το kinito.gr που το έχουν διαθέσιμο άμεσα Λογικά το mini θα πάρει και την καινούρια έκδοση του android ενώ το L9 όχι . Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts