Jump to content

Tattoo (τιμή)

alkis_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στη παρέα. Αρχικά υπάρχουν δύο θέματα για tattoo αλλά είναι και τα δύο κλειδωμένα οπότε ανοίγω ένα καινούριο για να ρωτήσω κάτι. Ενδιαφέρομαι να κάνω ένα tattoo στον πήχη. Όχι τίποτα μεγάλο, τέσσερις λέξεις είναι όλες κι όλες και οι δύο απ' αυτές δύο γραμμάτων. Δε θέλω ούτε χρώματα, ούτε πολλά φρου-φρου. Ένα απλό μαύρο και μια ωραία γραμματοσειρά. Ξέρετε περίπου σε τι τιμή μπορεί να βγει; Δε θέλω ακρίβειες, στο πάνω-κάτω! Ευχαριστώ πολύ :)

Καλησπέρα στη παρέα. Αρχικά υπάρχουν δύο θέματα για tattoo αλλά είναι και τα δύο κλειδωμένα οπότε ανοίγω ένα καινούριο για να ρωτήσω κάτι. Ενδιαφέρομαι να κάνω ένα tattoo στον πήχη. Όχι τίποτα μεγάλο, τέσσερις λέξεις είναι όλες κι όλες και οι δύο απ' αυτές δύο γραμμάτων. Δε θέλω ούτε χρώματα, ούτε πολλά φρου-φρου. Ένα απλό μαύρο και μια ωραία γραμματοσειρά. Ξέρετε περίπου σε τι τιμή μπορεί να βγει; Δε θέλω ακρίβειες, στο πάνω-κάτω! Ευχαριστώ πολύ :)

σου παταω ενα με μαρκαδορο τζαμπα...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

σου παταω ενα με μαρκαδορο τζαμπα...

Χαχαχαχαχχαχα! Τι ειπες βρε θεουλη! Αλκη τι σκεφτεσαι να γραψεις; Αν θες απαντας!

Χαχαχαχαχχαχα! Τι ειπες βρε θεουλη! Αλκη τι σκεφτεσαι να γραψεις; Αν θες απαντας!

Κάτι για την οικογένεια στα Πορτογαλικά ;)

Περι ορεξεως...! Εχεις αλλο η το πρωτο σου θα ναι;

Πρώτο, πρώτο. Δεν είμαι φαν του υπερβολικού. Γι' αυτό και θέλω κάτι απλό!

Πρώτο, πρώτο. Δεν είμαι φαν του υπερβολικού. Γι' αυτό και θέλω κάτι απλό!

Σε ρωταω γιατι για μενα ΑΥΤΗ η αποφαση θα ηταν η πιο σημαντικη! Το αν θες να μεινει κατι μονιμο πανω σου! Εγω πχ δεν ειμαι υπερ, ειμαι ο 1 στους 1.000 που λενε οτι παει στην παραλια κ δεν εχει tatoo! Εσεις η νεολαια ομως εχει αλλες αποψεις, σεβαστες ολες, οποτε...ευχομαι να σου βγει οπως το σκεφτεσαι κ να μην το βαρεθεις!

Σε ρωταω γιατι για μενα ΑΥΤΗ η αποφαση θα ηταν η πιο σημαντικη! Το αν θες να μεινει κατι μονιμο πανω σου! Εγω πχ δεν ειμαι υπερ, ειμαι ο 1 στους 1.000 που λενε οτι παει στην παραλια κ δεν εχει tatoo! Εσεις η νεολαια ομως εχει αλλες αποψεις, σεβαστες ολες, οποτε...ευχομαι να σου βγει οπως το σκεφτεσαι κ να μην το βαρεθεις!

Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου. Όντως, τα άτομα στην ηλικία μου το έχουν το ταττου σαν κάτι πολύ απλό και πάνε και κάνουν ότι να 'ναι, χωρίς να σκέφτονται ότι σε 10 χρόνια ίσως να το βλέπουν σαν κάτι άσχημο. Προσωπικά, ίσως αυτό να είναι το μοναδικό που θα κάνω, άντε να κάνω άλλο ένα. Ότι κι αν κάνω όμως θα έχει κάποιο νόημα για μένα. Όχι μια ζωγραφιά απλά για να λέω ότι έκανα ταττου ή για να το βγάζω φωτογραφίες ;)

Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου. Όντως, τα άτομα στην ηλικία μου το έχουν το ταττου σαν κάτι πολύ απλό και πάνε και κάνουν ότι να 'ναι, χωρίς να σκέφτονται ότι σε 10 χρόνια ίσως να το βλέπουν σαν κάτι άσχημο. Προσωπικά, ίσως αυτό να είναι το μοναδικό που θα κάνω, άντε να κάνω άλλο ένα. Ότι κι αν κάνω όμως θα έχει κάποιο νόημα για μένα. Όχι μια ζωγραφιά απλά για να λέω ότι έκανα ταττου ή για να το βγάζω φωτογραφίες ;)

Μη γινεις Γκεκας κ γραφει κατι στα Κινεζικα αλλο απο αυτο που θα θελες! Να το ψαξεις βασικα κ να το σκεφτεις ωριμα!

Μη γινεις Γκεκας κ γραφει κατι στα Κινεζικα αλλο απο αυτο που θα θελες! Να το ψαξεις βασικα κ να το σκεφτεις ωριμα!

:lol::lol:

Αυτό εννοείται! Δε πρόκειται να το γράψω λάθος!

Εγώ ακόοοομα το σκέφτομαι. Από τα 17 έλεγα κάποια στιγμή θα κάνω ένα tattoo και ακόμα είμαι στην σκέψη.

Και έχω κάνα δυο ωραίες ιδέες ρε ****το.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

σε ποσα χρονια λετε να παω να ανοιξω ενα μεγαλο μαγαζι αφαιρεσης tattoo;

Σήμερα. Χαχαχα. Εδώ στην πόλη μου τον τελευταίο χρόνο έχουν ανοίξει 4 ή 5 τατουατζίδικα ενώ δεν υπήρχε κανένα. Βλέπω πού και πού διάφορα που ποστάρουν οι σελίδες τους στο Facebook και βάζουν καμιά 10αριά tattoo τη μέρα τουλάχιστον. Δηλαδή τι μυαλό έχει ο κόσμος; έχουν τρελαθεί όλοι. Οι τύποι βγάζουν τρελά λεφτά πραγματικά. Και βλέπω το κορυφαίο tattoo χτες... Ένας έκανε ένα ρολόι και έγραψε από κάτω "Time goes by. It never come back". Ναι καλά διαβάσετε. Όχι "comes" αλλά "come". To έχει ποστάρει και το μαγαζί και αυτός που το έκανε και κανείς δεν είπε ότι είναι λάθος. Όλοι λένε μπράβο και πολύ ωραίο. Άντε πες δεν ξέρεις αγγλικά εσύ και θες να κάνεις κάτι σε γλώσσα που δεν ξέρεις όπως όλοι που κάνουν κινέζικα αλλά να μην ξέρει ούτε ο τατουατζής κι ούτε κανένας άλλος που το βλέπει; Πραγματικά τραγικό. Δηλαδή χαλάς που χαλάς το δέρμα σου τουλάχιστον κάντο σωστά.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ε καλά τώρα, δεν είναι θέμα ηλικίας. Εγώ είμαι 42 κι έχω tatoo ,εδώ και πολλά χρόνια βέβαια αλλά δεν έχει σημασία.

Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι το σημείο. Δεν συμφωνώ με το σημείο του πήχη όπως λες ,γιατί αν πας καλοκαίρι πχ σε συνέντευξη για δουλειά μπορεί και να την χάσεις γι αυτό το λόγο. Μπορεί επίσης κάποια μελλοντική σου δουλειά να χρειάζεται κοντομάνικο και να μην θέλουν τατουάζ κλπ. Εκεί τότε τι κάνεις ; Αυτά τα θέματα πρέπει να τα χειρίζεσαι με σοβαρότητα, διότι η ελληνική κοινωνία έχει ακόμη ταμπού σε πολλά θέματα.

Ελπίζω να βοήθησα σε κάτι που ίσως δεν είχες σκεφτεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

σε ποσα χρονια λετε να παω να ανοιξω ενα μεγαλο μαγαζι αφαιρεσης tattoo;

Εχω διαβασει οτι η δουλεια του μελλοντος θα ναι αυτη! Αφαιρεση τατουαζ! Γιατι ολοι αυτοι θα μεγαλωσουν, θα γερασουν, θα κρεμασει το δερμα, καποιους θα τους χωρισει η γκομενα κ θα τρεχουν μετα!

Ειναι κ το θεμα που ειπε ο φιλος με τη δουλεια! Εγω θα σας πω απο προσωπικη πειρα οτι στατιστικα οσα παιδια εχουν τατουαζ μεχρι τα 18 που κανουμε μαθημα ειναι μακραν οι πιο αδιαφοροι μαθητες κ απο τους χειροτερους σε αποδοση στο σχολειο/φροντιστηριο!

Για να σου απαντησω και στην ερωτηση, απο 100 εως 150, νομιζω, αναλογα το μαγαζι.

Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

Ε καλά τώρα, δεν είναι θέμα ηλικίας. Εγώ είμαι 42 κι έχω tatoo ,εδώ και πολλά χρόνια βέβαια αλλά δεν έχει σημασία.

Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι το σημείο. Δεν συμφωνώ με το σημείο του πήχη όπως λες ,γιατί αν πας καλοκαίρι πχ σε συνέντευξη για δουλειά μπορεί και να την χάσεις γι αυτό το λόγο. Μπορεί επίσης κάποια μελλοντική σου δουλειά να χρειάζεται κοντομάνικο και να μην θέλουν τατουάζ κλπ. Εκεί τότε τι κάνεις ; Αυτά τα θέματα πρέπει να τα χειρίζεσαι με σοβαρότητα, διότι η ελληνική κοινωνία έχει ακόμη ταμπού σε πολλά θέματα.

Ελπίζω να βοήθησα σε κάτι που ίσως δεν είχες σκεφτεί.

Αν είναι να χάσω δουλειά επειδή μπορεί να έχω κάνει ένα ταττου, το οποίο σίγουρα θα είναι κάτι συμβολικό για μένα, ας τη χάσω. Και για να μη μπερδευτείς όπως το λέω, δεν εννοώ να έχω κάνει πχ ένα τίγρη και να λέω αυτό είναι συμβολικό για μένα. Εννοώ να έχεις γράψει κάτι για σένα ή για κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο ή για την οικογένεια σου, το οποίο να σημαίνει κάτι. Το ότι κάποια άτομα είναι ακόμα εκατό χρόνια πίσω στην ελληνική κοινωνία δυστυχώς το ξέρουμε. Βέβαια όσο περνάν τα χρόνια ελπίζουμε όλοι να εκλείψουν αυτοί.

Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

Αν είναι να χάσω δουλειά επειδή μπορεί να έχω κάνει ένα ταττου, το οποίο σίγουρα θα είναι κάτι συμβολικό για μένα, ας τη χάσω. Και για να μη μπερδευτείς όπως το λέω, δεν εννοώ να έχω κάνει πχ ένα τίγρη και να λέω αυτό είναι συμβολικό για μένα. Εννοώ να έχεις γράψει κάτι για σένα ή για κάποιο πολύ κοντινό σου πρόσωπο ή για την οικογένεια σου, το οποίο να σημαίνει κάτι. Το ότι κάποια άτομα είναι ακόμα εκατό χρόνια πίσω στην ελληνική κοινωνία δυστυχώς το ξέρουμε. Βέβαια όσο περνάν τα χρόνια ελπίζουμε όλοι να εκλείψουν αυτοί.

Δεν διαφωνώ, φαντάσου όμως να είσαι 40 χρονών με παιδί μικρό και η γυναίκα σου να είναι άνεργη. Πόσο εύκολα θα διώξεις αυτή την δουλειά λοιπόν ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δεν διαφωνώ, φαντάσου όμως να είσαι 40 χρονών με παιδί μικρό και η γυναίκα σου να είναι άνεργη. Πόσο εύκολα θα διώξεις αυτή την δουλειά λοιπόν ;

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά σκέψου ότι μιλάμε για 20 χρόνια από τώρα. Ποιος ξέρει τι γίνεται μέχρι τότε, τις αντιλήψεις που θα επικρατούν κλπ κλπ.

Τέλος πάντων, για να μη βγαίνουμε και εκτός θέματος και επειδή την απάντηση που ήθελα την πήρα ή να κλειδωθεί το θέμα ή να περαστεί στο επίσημο των tattoo και να μπορούμε να συζητάμε εκεί αν ξεκλειδωθεί. Ευχαριστώ :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...