Jump to content

Lg G3 32gb ή Oppo find 7

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θάψιμο το είπα για πλάκα. Το αναφέρω και στο αρχικό σχόλιο ;)

sorry δεν το πρόσεξα (μαστιγώστε με :lol: )

Κοίτα, από τη στιγμή που αναφέρατε τα θετικά του Oppo νομίζω πως έπρεπε να αναφερθούν και τα αρνητικά. Η τέλεια συσκευή δεν υπάρχει και δε θα κυκλοφορήσει ποτέ. Και τα δύο έχουν θετικά αλλά και αρνητικά. Τώρα από εκεί και πέρα την τελική απόφαση θα την πάρει ο φίλος geokostas. Εμείς ότι και να λέμε το πιο σίγουρο είναι να τον μπερδέψουμε ακόμα περισσότερο.

βέβαια έχει αρνητικά για αρχη το μέγεθος του

Πάντως όποιο και να διαλέξει νομίζω πως θα είναι ευχαριστημένος και θα μπορεί να κάνει τη δουλειά του άνετα. Πλέον σχεδόν όλες οι συσκευές βγάζουν μία ημέρα με μέτρια προς βαριά χρήση. Αλλά αν δεν ασχολείται και όλη την ώρα μαζί του νομίζω πως θα βγάλει άνετα και 1,5 - 2 ημέρες.

ε καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Εγώ θέλω άλλα πράγματα (εκτός από τα βασικά) από ένα κινητό (η μπαταρία να βγάζει 1 - 1.5 ημέρα, να παίρνει updates σε νεότερη έκδοση του Android, να υποστηρίζει dual window, να έχει ωραία εμφάνιση και ωραίο UI, η εταιρεία να έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα κλπ), εσύ θέλεις άλλα και ο geokostas θέλει άλλα. Δε γίνεται να θέλουμε όλοι τα ίδια πράγματα και να μας αρέσουν οι ίδιες συσκευές. Και στο κάτω κάτω τζάμπα μαλώνουμε. Εμείς δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Στο τέλος μόνο οι εταιρείες βγαίνουν κερδισμένες καθώς σε 1-2 χρόνια πάλι θα τα σκάσουμε για να πάρουμε κάτι καλύτερο και πιο καινούριο.

ui αλλάζει σε ότι θέλεις εσύ (οπός είπα εχει 4 rom επίσημες colour/miui/aosp/ cm)

για αντιπροσωπεία να σου πω την αλήθεια τόσα σκα..........α που εχω φάει Ελλάδα προτιμώ να είναι κάπου μέσα στην ευροπη (όπως asus και lenovo στα laptop)

ε οκ το οτι δεν μπορουμε να τα έχουμε όλα αυτό είναι το μόνο σίγουρο ζωή είναι αυτή............:lol:

και στο τέλος τελος που και να τα δώσουμε όπως είπες εταιρείες θα βγουν κερδισμένες :p

• Απαντήσεις 51
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, εγώ προτείνω το G3 για τους εξής λόγους:

2. Το UI του G3 είναι πιο όμορφο από το ColorOS του Find 7. Στο colorOS αλλαζεις ολοκληρο θεμα πολυ πολυ ευκολα και μαλιστα μπορεις να φτιαξεις και το δικο σου πολυ απλα. Οχι μονο εικονιδια :)

Knock On Αυτο το ειχε η Oppo πολυυυυυ καιρο πριν :lol: Μαλιστα εχει εδω και πολυ καιρο επισης Offline Gestures (ζωγραφιζεις πχ ενα C και ανοιγεις την καμερα, ενα M και παιρνεις την μανουλα η μια καρδουλα και στελνεις μηνυμα στο αισθημα :p Οτι θες εσυ ρυθμιζεις να ζωγραφιζεις και και αντιστοιχα να ανοιγει ;)

υποστήριξη ασύρματης φόρτισης κλπ Αντιστοιχα Rapid Charge :)

Όσον αφορά τώρα τα updates τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με πολλούς να αναφέρουν πως μετά από 9 μήνες δε βλέπουν κανένα update με αποτέλεσμα πολλές συσκευές της Oppo να έχουν μείνει σε παλαιότερη έκδοση του Android και να μην πήραν το 4.4 Kitkat.

To Find5 βγηκε δεκεμβρη του 12 αν θυμαμαι καλα και πριν 2 βδομαδες πηρε ακομα ενα απο τα μηνιαια/διβδομαδα updates του

Ελπιζω να σε καλυψα :):O

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν έχω oppo και δεν νομίζω να το επέλεγα σε σχέση με ένα κινητό της κλάσης του lg.κι επιμένω στην αντιπροσωπεία.

Όσο για τα προβλήματά του g2 αφορούσαν συσκευές πού είχαν sn μέχρι το 401.

Και για το g3 δεν έχει αναφερθεί κάτι,τουλάχιστον όχι ακόμα.

Προτιμώ την σιγουριά και το γόητρο ενός μεγάλου κατασκευαστή.

Όπως την βρίσκει όμως ο καθένας.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν έχω oppo και δεν νομίζω να το επέλεγα σε σχέση με ένα κινητό της κλάσης του lg.κι επιμένω στην αντιπροσωπεία.

Όσο για τα προβλήματά του g2 αφορούσαν συσκευές πού είχαν sn μέχρι το 401.

Και για το g3 δεν έχει αναφερθεί κάτι,τουλάχιστον όχι ακόμα.

Προτιμώ την σιγουριά και το γόητρο ενός μεγάλου κατασκευαστή.

Όπως την βρίσκει όμως ο καθένας.

το γοητρο δεν το εχει η oppo, αλλα σιγουρια θα επιμυνω οτι εχει.

οτι θελει ο καθενας.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Θα συμφωνήσω με τον από πάνω

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Θέμα γούστου όλα παιδιά....

Και lg να μην είχα πάλι lg θα έλεγα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παμε παλι. Η Oppo εχει service στην ΕΥΡΩΠΗ. Δεν υπαρχει θεμα με αξεσουαρ-ανταλλακτικα.

Αν γινει κατι που δεν τον καλυπτει η εγγυηση τα μεταφορικα στην Τσεχια με κουριερ (πορτα-πορτα) ποιος τα πληρωνει η oppo???

Αν χρειαστει αμεσα καποιο αξεσουαρ για το lg πιστευω θα το βρει κανοντας μια βολτα απο τα μαγαζια ή αμεσα διαθεσιμο εδω ελλαδα ενω με το οppο θα πρεπει να μπει στο τρυπακι παραγγελιας απ'εξω κτλ... γιατι εδω δεν υπαρχει τπτ ουτε για δειγμα :X

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Αν γινει κατι που δεν τον καλυπτει η εγγυηση τα μεταφορικα στην Τσεχια με κουριερ (πορτα-πορτα) ποιος τα πληρωνει η oppo???

Αν χρειαστει αμεσα καποιο αξεσουαρ για το lg πιστευω θα το βρει κανοντας μια βολτα απο τα μαγαζια ή αμεσα διαθεσιμο εδω ελλαδα ενω με το οppο θα πρεπει να μπει στο τρυπακι παραγγελιας απ'εξω κτλ... γιατι εδω δεν υπαρχει τπτ ουτε για δειγμα :X

μ'αυτη τη λογικη να μετραμε και αν συμφερει η βενζινη/ντιζελ/υγραεριο που θα καψεις για να πας στο σερβις...κοιτα εγω που εχω εξοικιωθει με παραγγελιες απ'εξω δεν εχω θεμα, βεβαια εσυ μπορει να ειχες κακες εμπειριες με τετοιου ειδους συναλλαγες. Απλα μην απορριπτεις κατι χωρις να το δοκιμασεις.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

μ'αυτη τη λογικη να μετραμε και αν συμφερει η βενζινη/ντιζελ/υγραεριο που θα καψεις για να πας στο σερβις...κοιτα εγω που εχω εξοικιωθει με παραγγελιες απ'εξω δεν εχω θεμα, βεβαια εσυ μπορει να ειχες κακες εμπειριες με τετοιου ειδους συναλλαγες. Απλα μην απορριπτεις κατι χωρις να το δοκιμασεις.

ουτε εγω εχω προβλημα με τους εξω, αλλα ψαξε ετσι απο περιεργια ποσα χρεωνει η κουριερ για να στειλεις (+πισω) ενα πακετο στο εξωτερικο πορτα-πορτα.... :cry:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Ναι......... :)

Ναι......... :)

Είσαι σίγουρος γι'αυτό πού λες;;;; Σου έτυχε να κάνεις ζημιά στο κινητό και ολα τα εξοδα αποστολής τα χει καλύψει η oppo;;; αν Ναι τότε μιλάμε είναι η καλύτερη μάρκα που χω ακούσει ever.....!

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Είσαι σίγουρος γι'αυτό πού λες;;;; Σου έτυχε να κάνεις ζημιά στο κινητό και ολα τα εξοδα αποστολής τα χει καλύψει η oppo;;; αν Ναι τότε μιλάμε είναι η καλύτερη μάρκα που χω ακούσει ever.....!

Το ιδιο κάνει και η Asus δωρεάν παραλάβη και επιστροφή στο σπίτι με dhl express.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Λοιπόν περνώ ένα σφυρί σπάω την οθόνη ενός Asus επικοινωνώ μαζί τους για να μου το φτιαξουν. έρχονται στο χώρο μου δωρεάν παραλαμβάνουν τ συσκευή την φτιάχνουν με ένα άλφα κόστος κ μου τ στέλνουν πίσω δωρεάν εστί; Το ίδιο γίνετε κ με τ oppo??? αν Ναι τότε respect και στις 2 εταιρίες!!!

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

asus/lenovo (laptops) oppo(mobile) αυτό κανουν αν δεχτείς να επισκευάσεις την συσκευη δεν πληρώνεις τα μεταφορικά..................... νομίζω όμως το θέμα αλλάζει αν πεις δεν θέλω να την επισκευάσω στείλτε την πίσω (αν δεν κάνω λίθος εκεί πληρώνεις τα μεταφορικά)

Λοιπόν περνώ ένα σφυρί σπάω την οθόνη ενός Asus επικοινωνώ μαζί τους για να μου το φτιαξουν. έρχονται στο χώρο μου δωρεάν παραλαμβάνουν τ συσκευή την φτιάχνουν με ένα άλφα κόστος κ μου τ στέλνουν πίσω δωρεάν εστί; Το ίδιο γίνετε κ με τ oppo??? αν Ναι τότε respect και στις 2 εταιρίες!!!

yes............ όπως το είπες....... (μόνο μην βαράς το καημένο laptop κρίμα είναι :p)

Προφανώς και αν δε δεχτείς να το φτιάξεις θα πληρώσεις μεταφορικά

Αν είναι θέμα του κινητού πχ κάηκαν πιξελς κτλ, εννοείται είναι δωρεάν

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια.

Να ρωτησω κι ενα τελευταιο, το find 7 τι διαφορες εχει με το one plus, γιατι βλεπω σχεδον ιδια χαρακτηριστικα

και μεγαλη διαφορα στην τιμη.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Το hw είναι ίδιο αλλά πιστεύω πως το f7 είναι πιο ποιοτικό από άποψη συναρμογης και υλικών συναρμογης

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια.

Να ρωτησω κι ενα τελευταιο, το find 7 τι διαφορες εχει με το one plus, γιατι βλεπω σχεδον ιδια χαρακτηριστικα

και μεγαλη διαφορα στην τιμη.

ποιο ποιοτικό, καλύτερη camera, καλύτερη υποστήριξη, καλύτερη υποστήριξη σε soft κλπ (κοινός στα σημεία)

Ξανα σας ευχαριστω ολους για τη σημαντικη βοηθεια.

Τελικα πριν 5 λεπτα παρηγγειλα το Oppo Find 7.

Ελπιζω να δικαιωθω για την επιλογη μου. Ο χρονος θα δειξει.

Οταν φτασει θα ενημερωσω για τον χρονο αφιξης οσο και για περετερω εντυπωσεις. :)

Ξανα σας ευχαριστω ολους για τη σημαντικη βοηθεια.

Τελικα πριν 5 λεπτα παρηγγειλα το Oppo Find 7.

Ελπιζω να δικαιωθω για την επιλογη μου. Ο χρονος θα δειξει.

Οταν φτασει θα ενημερωσω για τον χρονο αφιξης οσο και για περετερω εντυπωσεις. :)

με γεια :)

Ειμαι και εγω στα προθυρα να παραγγειλω το oppo αλλα δισταζω!

Φιλε μου το πηρες στα χερια σου το κινητο? Πρωτες εντυπωσεις?

Ειμαι και εγω στα προθυρα να παραγγειλω το oppo αλλα δισταζω!

Φιλε μου το πηρες στα χερια σου το κινητο? Πρωτες εντυπωσεις?

Δυστυχώς ακόμα φίλε μου, διότι μεσολάβησε σ/κ. Λογικά Τρίτη θα το έχω.

Δυστυχώς ακόμα φίλε μου, διότι μεσολάβησε σ/κ. Λογικά Τρίτη θα το έχω.

Περιμένω εκτένες review σου οταν σου ρθει με το καλο! :D

- Oneplus 12

Περιμένω εκτένες review σου οταν σου ρθει με το καλο! :D

Χε χε,εννοειται. :D