Demon Δημοσιεύτηκε September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2004 Αντιμετωπίζω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα με τα Windows XP. Όποιο CD και να βάλω δεν μου εμφανίζει τίτλο και περιεχόμενα παρα μόνο μου ανοίγει το παράθυρο κενό χωρίς αρχεία και φακέλους!! Εν τω μεταξύ συμβαίνει και σε άλλα PC μιας και είναι δίκτυο με πολλά PC. Ιούς έψαξα εξονυχιστικά αλλά δεν βρήκα, spyware λίγα και τα έσβησα αλλά το πρόβλημα παραμένει. Μέχρι και SP2 έριξα αλλά τα ίδια. Το πολύ παράξενο είναι πως αν αφήσεις ένα CD μέσα στο drive και κάνεις αποσύνδεση/σύνδεση ή και restart τότε και μόνον τότε θα δει τα περιεχόμενά του. Αν το βγάλεις και κάνεις πάλι restart (χωρίς δηλαδή να αφήσεις μέσα το cd) και μετά βάλεις το cd, πάλι τα ίδια. Σαν κενό cd το βλέπει... :cry: Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 frikara twra! dld ektos apo to peecee pou anafereis k alloi blepoun oxi mono to idio cd alla k alla diafora ws kena? WOW! :blink: Egw 8a se parakinousa na elegxeis/update tous drivers gia to chipset sou k na peraseis ASPI drivers aaaaa, dokimase na kaneis remove to cd-rom device apo ton device manager kai kane restart.............. :wacko: problem Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αξίζει να ρίξεις μία ματιά στο knowledge base της Microsoft μήπως είναι γνωστό πρόβλημα: http://support.microsoft.com Στον windows explorer δεν βλέπει τα περιεχόμενα ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 εαν εχεις κανει εγκατασταση καποιο προγραμμα που απενεργοποιει το autorun πχ το vmware θα σου το κανει αυτο, μου το κανει και σε μενα σε ολο το δικτυο μου εδω στο σπιτι, και ακομα να βρω λυση, μαλλον ειναι καποιο bug στον explorer.exe ( windows ειναι αυτα - τι αλλο περιμενεις ) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Το κάνει και σε εμένα αλλά μόνο στα rw. Αλλά όχι πάντα και όχι σε όλα τα cd/dvd. :confused: Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Egw exw 2xCD-RW 1xDVD-RW k 1xSCSI-40x pote den eixa tetoio problhma though....... auto pou leei o filtatos hunter isxyei 100% oxi omws mono autorun alla k auto insert notification mhpws exei egkatasta8ei tpt pou na afairei to auto Insert notification/autorun? Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Mα εμένα μου ανοίγει το παραθυράκι που λέει με τι θέλω να το ανοίξω... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. September 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michpan (28 Σεπ. 2004 , 19:00) Αξίζει να ρίξεις μία ματιά στο knowledge base της Microsoft μήπως είναι γνωστό πρόβλημα: http://support.microsoft.com Στον windows explorer δεν βλέπει τα περιεχόμενα ; Μιχάλης :alien: Όχι δεν τα βλέπει. Μάλλον πρέπει να ψάξω στην Microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Καλησπέρα, αν πρόκειτε για δίκτυο DOMAIN και όχι απλό Workgroup τότε τσέκαρε τις ρυθμίσεις των Group Policies του Active Directory στο μηχάνημα που χρησιμοποιείς ώς σέρβερ. Μπορεί να έγινε κάποια βλακεία και να ορίστηκε η επιλογή restrict CDROM access to users. Εαν δεν χρησιμοποιείς κάποιο μηχάνημα σαν σέρβερ τότε χρησιμοποίησε τον Group Policy Editor από τα Administrative Tools του Control Panel. Αν δεν δουλέψει τίποτα από όλα αυτά δοκίμασε επίσης να κλείσεις με τον TaskManager όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο background μίας και υπάρχει η πιθανότητα να είναι κάποιος καινούργιος ιός που δεν εντοπίζετε από Antivirus. Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts