myphone-fan Δημοσιεύτηκε September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2004 Γεια σας παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα αρχεία ήχου του Real player (καταλήγουν σε .rm ή σε .rm.ram). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (25 Σεπ. 2004 , 04:13) Γεια σας παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα αρχεία ήχου του Real player (καταλήγουν σε .rm ή σε .rm.ram). Kαι εγω ενδιαφερομαι για τετοιο προγραμματακι,αν υπαρχει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος myphone-fan (25 Σεπ. 2004 , 04:13) Γεια σας παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανείς να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει τα αρχεία ήχου του Real player (καταλήγουν σε .rm ή σε .rm.ram). Δεν καταλαβα ακριβως τι θες ομως αν θες να μετατρεψεις αρχεια ηχου σε αρχεια realmedia(rm) κατεβασε το Helix Producer Plus 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven (26 Σεπ. 2004 , 15:10) Δεν καταλαβα ακριβως τι θες ομως αν θες να μετατρεψεις αρχεια ηχου σε αρχεια realmedia(rm) κατεβασε το Helix Producer Plus 9 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση em_seven. Για να σου εξηγήσω ακριβώς, χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να μετατρέπει οποιοδήποτε αρχείο του Real player, σε mp3 ή σε wav. Το Helix Producer Plus 9 έχει αυτή την δυνατότητα? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Νομίζω ότι ο helix το κάνει αυτό που ζητάς φίλε, πληροφοριακά είναι 9mb περίπου... Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Το Helix Producer Plus μετατρεπει απο *.avi,*.mpeg κτλ σε *.rm μονο. :!: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (27 Σεπ. 2004 , 18:08) Το Helix Producer Plus μετατρεπει απο *.avi,*.mpeg κτλ σε *.rm μονο. :!: Ναι δυστηχως κανει την αντιστροφη δουλεια απο αυτη που θελει ο φιλος μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας σχετικά με την μετατροπή αρχείων του Real Player. :) Θα ανοίξω ένα καινούργιο θέμα, ώστε αν γνωρίζει κάποιος να μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. September 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα (free) που να μετατρέπει οποιοδήποτε αρχείο του Real player (.rm και rm.ram), σε mp3 ή σε wav. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Τα σχετικά με το θέμα posts μεταφέρθηκαν από το επισημασμένο topic εδώ, ώστε να βλέπουν όλοι την συζήτηση που έχει προηγηθεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 και μενα με βασανιζει αυτο ρε παιδια....αν ξερει κανεις κανενα προγραμματακι που να κανει αυτη τη δουλεια ας το πει Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts