Jump to content

Αξιοπιστο και σταθερο κινητο ως 200€

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,

μετα απο την υστατη αποτυχια με το LG L7 που μου προτεινε ενας φιλος πριν κανα χρονο, θελω επιτελους ενα κανονικο κινητό που θα κανει τη δουλεια του και δε θα ξαναασχοληθω μαζι του για 2-3 χρονια μεχρι να το αλλαξω.

Οχι αλλο να λιωνω σε φορουμ για Cyanogenmod, να ανεχομαι bugs και να σπαταλω ωρες απο τη ζωη μου για να το κανω να κανει κατι απλο.

Δε με απασχολουν τα κλασσικα χαρακτηριστικα ενος κινητου, αποθηκευτικος χωρος, καμερες κλπ. Ευπροσδεκτα βεβαια αλλα δευτερευοντα. Θελω απλα να μη lagαρει δευτερολεπτο τρεχοντας χαρτες, fb και κανα 2 στο background. Να μην περιμενω 3 και 4 δευτερολεπτα μεχρι να τρεξει το shazam, να μην κρασαρουν οι χαρτες την ωρα που οδηγω κλπ. Ενολιγοις κατι που να κανει τη δουλεια ενος smartphone στα εντελως βασικα, αλλα χωρις καθολου κολλημα. Και σε μια φουλ χρηση να με βγαζει ως το βραδυ.

Τα κινεζικα ειναι μια σκεψη μου, αλλα φοβαμαι το ρισκο να με κανει ενα κινητο να ασχολουμαι παλι μαζι του γιατι κατι δε λειτουργει, καπου κολλαει, καπου δεν εχει σερβις. Αξιζει τον κοπο θεωρειτε;

Απο αυτα που διαβασα και στο φορουμ καταληγω σε moto g, nexus, lg l90 ή l9 II (αν και φοβαμαι πλεον την LG) ή καποιο κινεζικο. Galaxy και experia απο οσο τα εχω πιασει στα χερια μου πολυ μετριοτητες μου φανηκαν στα μοντελα αυτης της κατηγοριας.

Τι θα μου προτεινατε λοιπον με βαση αυτες τις προτεραιοτητες; Με κινεζικα να ασχοληθω;

κινέζικο αν πάρεις πάρε το xiaomi mi3 στα, 210 ευρώ μια φορά θα ασχοληθείς να το σεταρεις και το ξεχνάς από εκεί και μετά σαν ρολόι δουλεύει

μετά πάμε σε moto g... αν σου φτάνουν 4gb αποθικευτικου χώρου χωρίς επέκταση

Μήπως να σκεφτόσουνα και windows phone;σε καλύπτουν σε όλα τα κριτήρια που έθεσες.οχι όμως σε μπαταρία.τουλαχιστον όχι όλα.μπορεις να βρεις και με καλές μπαταρίες όμως.κοίταξε το..

Το κινεζικο απο ο,τι λενε σε διαφορα forums ειναι γεματο bugs. Αρα νομιζω θα μαρτυρησω παλι. Αρα λετε για moto g ή lg g2. Τα νοκια οκ αλλα λιγο αδεια μου φαινονται και αυτη η ελλειψη android ειναι προβληματακι

Για το κινεζικο χρειαζεται πολυ δουλεια με root ενημερωσεις κλπ απαξ και το παρεις; Εχει καποιον οδηγο για αυτα το φορουμ;

Για το κινεζικο χρειαζεται πολυ δουλεια με root ενημερωσεις κλπ απαξ και το παρεις; Εχει καποιον οδηγο για αυτα το φορουμ;

στα κινεζικά μερικές φόρες τπτ μερικές φορές μια φορά το ρυθμίζεις και λειτουργεί για πάντα ανάλογα με την συσκευη (αλλα ότι αξιζει αξιζει να ασχοληθείς να μην λέμε και ψέμματα )

Φιλε μου μην την φοβασαι την LG πλεον.. Προσφατα πηρα το G2mini σε δικο μου ανθρωπο και του το σεταρα εγω.. στα 200 ειναι στο top 3 ΕΠΩΝΥΜΩΝ επιλογων με σοβαρη εγγυηση.. πιστευω δε χρειαζεται να το αναλυσω παραπανω αυτο.. Κανει αυτα που ζητας εξαιρετικα καλα και ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του και στα δευτερευοντα τα οποια αναφερεις. Επισης για 4,7 ιντσες εξαιρετικα βολικο. Ειμαι πρωην κατοχος S4mini και νυν S4. Για να μη νομιζεις οτι παιρνω τιποτα ποσοστα απο την LG :lol:

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Να'στε καλα. Και εγω για G2 απο τα επωνυμα καταληγω. Αλλα ειμαι στο δίλημμα να τολμησω ή οχι τον κινεζο. Edited by astan1990

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Να'στε καλα. Και εγω για G2 απο τα επωνυμα καταληγω. Αλλα ειμαι στο δίλημμα να τολμησω η οχι τον κινεζο.

αν δινεις γυρο στα 200 210 ευρω παρε το xiaomi mi2s με multilaguage rom και δεν θα χρειαστεί να κανεις τπτ (οσο για συσεκυη θυριο και αψογη)

Γινεται να βαλω αγγλικα ωστε να κανει τις ενημερωσεις μονο του απλα να δεχεται ελληνικη γραμματοσειρα στο πληκτρολογιο;

Γινεται να βαλω αγγλικα ωστε να κανει τις ενημερωσεις μονο του απλα να δεχεται ελληνικη γραμματοσειρα στο πληκτρολογιο;

ναι γινεται απλώς επιλέγεις να σου στείλουν αγγλική έκδοση και πληκτρολόγιο αν δεν έχει μέσα ελληνική γραμματοσειρά (δεν θυμάμαι απέξω τι γλώσσες εχει) περνάς απο -playstore οτι γουστάρεις

αξιζει με τα χίλια συγκεκριμένη συσκευη πάντως (κατα πολύ ανοτερη βέβαια απο το g2 mini)

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Να'στε καλα. Και εγω για G2 απο τα επωνυμα καταληγω. Αλλα ειμαι στο δίλημμα να τολμησω ή οχι τον κινεζο.

Αν δεν περνάς 10+ ώρες (λόγω δουλειάς) στο κινητό όπως εγώ τότε ναι να πας για καλοφτιαγμενο και επώνυμο κινέζικο μιας και δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να σου χρειαστεί η εγγύηση! Ειδάλλως να πάρεις LG ή κάνα Samsung που έχει πολύ καλό Service (που και πάλι άμα είσαι γκαντέμης μπορεί να σε καθυστερησουν λόγω έλλειψης ανταλλακτικου αλλά και πάλι σ δίνουν καλή συσκευή αντικαταστασης)

Εγώ θέλω κάτι μέχρι 200 και σκεφτόμουν να έβρισκα κάνα LG G2 μεταχειρισμένο αλλά δεν τα πουλάει κανείς

Ένα άλλο κινητό που θα έπαιρνα στεγνά (και κανείς δεν θα συμφωνήσει) γιατί έχω το προηγούμενο και είμαι τόσο ευχαριστημένος πάρα την βλάβη που έβγαλε.. είναι το Acer E3 plus αλλά είναι αδικαιολόγητα ακριβό έχει 220 ευρώ.

Αν πάρεις το απλό που έχει 1 giga ram αντί για 2 του plus βγαίνει περίπου στα 170

Βέβαια το κινητό στα καλύτερα χρήματα είναι το honor 3c 2GB ram που βγαίνει τελική στα 129!!!!

Το αγόρασαν 3 φίλοι κολλημένοι με τα s2-s3-s4. samsung μετά από παρότρυνση και ξετρελάθηκαν!!

Αν δεις και στο Επίσημο... κανείς δεν παραπονιέται για κάτι σημαντικό είναι πραγματικά VFM και είναι "ΟΛΟΙ" ευχαριστημένοι με την αγορά τους

Από την αρχή..

Το G2 σκέφτομαι να το πάρω για την κάμερα... μέχρι και 2160 video τραβάει και άκουσα ότι έχει και οπτικό σταθεροποιητή.

Το Acer γιατί δίνει την ωραία αίσθηση ότι έχει λιτό και γυμνό android .

Και το honor γιατί κανείς δεν παραπονιέται και είναι τζαπα στα χρήματα αυτά με αυτά που προσφέρει

Edited by drdedus

:!:Ενημέρωση

Αφαιρέθηκαν μηνύματα.

Για τελευταία φορά να υπενθυμίσω πως απαγορεύονται οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Συνεχίστε εντός θέματος για να μην υπάρξουν κυρώσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Τελικα κατεληξα στον κινεζο.

Στο νημα για το xiaomi Mi3 γινεται χαμος απο την πολλη πληροφορια. Απο vickmall και με singapore ειναι η καλυτερη επιλογη; τι θα μου προτεινες εσυ egodemis;

Τελικα κατεληξα στον κινεζο.

Στο νημα για το xiaomi Mi3 γινεται χαμος απο την πολλη πληροφορια. Απο vickmall και με singapore ειναι η καλυτερη επιλογη; τι θα μου προτεινες εσυ egodemis;

αν και δεν ειμαι ο egodemis, παντα singapure post. γλητωνεις τελωνιδες.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

ΧΑχα! ευχαριστω να 'σαι καλα. καποιος ελεγε για αγορα απο ot2c ή πως το λενε και αποστολη με τα ολλανδικα ταχυδρομεια, του ηρθαν ταχιστα χωρις κοστος. το εχει δοκιμασει κανεις αλλος;

Χαιρομαι που κατεληξες σε κινεζο. Απλα για να ενδυναμωσω την αποφαση σου, οτι ζητας στο αρχικο ποστ τα κανω πανω απο 1 χρονο με πολυ πιο αδυναμο κινεζικο απο την επιλογη σου ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!!!

Καλως να το δεχτεις

ΧΑχα! ευχαριστω να 'σαι καλα. καποιος ελεγε για αγορα απο ot2c ή πως το λενε και αποστολη με τα ολλανδικα ταχυδρομεια, του ηρθαν ταχιστα χωρις κοστος. το εχει δοκιμασει κανεις αλλος;

το καταστημα που αναφερεσαι ονομαζεται http://www.to2c.com

γενικα προτιμαμε αποστολη με ταχ/μειο σιγκαπουρης (singpost)

ειχα φιλο που του εκανε μηνα να ερθει με ολλανδια. Καλυτερα το δοκιμασεμνο της σιγκαπουρης ;)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

• 4 weeks later...

Μου ηρθε πριν μια εβδομαδα, αλλα εφυγα διακοπες. Απο την εως τωρα εμπειρια τελειο, αλλα πολυ μεγαλο μεγεθος, αρκετα bug στο λογισμικο και απαιτει πολλη δουλεια για καποιον που νομιζει οτι θα ασχοληθει τρεις ωριτσες και θα ειναι ετοιμο, πραγμα ακρως εκνευριστικο για εμενα.

Απο πλευρας κατασκευης και ταχυτητας παντως ο,τι καλυτερο εχω δει και σιγουρα δεν το μετανιωνω.

Ιστορικο αποστολης (εφτασε σε 17 ημερες απο τη παραγγελια):

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-07-2014 14:08 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 23-07-2014 05:05 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 23-07-2014 08:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25-07-2014 02:08 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 25-07-2014 04:04 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 25-07-2014 07:21 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 28-07-2014 08:21 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28-07-2014 10:34 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15 28-07-2014 14:09 Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 15

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑΣ 15 (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ) - ΕΛΤΑ 28-07-2014 14:21 ΑΘΗΝΑΣ 15 (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ) - ΕΛΤΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 28-07-2014 18:54 ΑΘΗΝΑΣ 15 (ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ) - ΕΛΤΑ