Jump to content

Κατάργηση καρτών Ανανέωσης κατω απο τα 10 Ευρω!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα δώρα υπήρχαν διότι υπήρχε η κάρτα των πέντε ευρώ και ο πελάτης έπρεπε να έχει ένα κίνητρο να βάλει περισσότερα.....

αν η κάρτα των πέντε καταργηθεί αργά ή γρήγορα θα φύγουν και τα δώρα από την κάρτα των δέκα και θα πάνε μια κατηγορία πιο πάνω....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Βλέποντας απο εμένα και τους φίλους μου, έχουμε να πατήσουμε σε κατάστημα πάνω από 12μηνο. Ίσως να αποφάσισαν και οι 3 να πάρουν αυτό το μέτρο ώστε να πάει ο κόσμος σε κατάστημα, ώστε να προωθήσουν τίποτα καρτοσυμβολαια κτλ.

τα δώρα υπήρχαν διότι υπήρχε η κάρτα των πέντε ευρώ και ο πελάτης έπρεπε να έχει ένα κίνητρο να βάλει περισσότερα.....

αν η κάρτα των πέντε καταργηθεί αργά ή γρήγορα θα φύγουν και τα δώρα από την κάρτα των δέκα και θα πάνε μια κατηγορία πιο πάνω....

Δεν συμφωνώ.

Εφόσον η κάθε εταιρία φθάνει τους οικονομικούς στόχους που θέτει με όλους τους υπόλοιπους τρόπους (π.χ. 6μηνη διάρκεια χρόνου ανανέωσης αντί 12μηνη, ελάχιστη ανανέωση 10€ αντί 5€, πωλήσεις πακέτων ομιλίας/sms/mb, άλλα έσοδα από υπηρεσίες υψηλής χρέωσης, έσοδα από αυξήσεις σε συμβόλαια&καρτοκινητά σε βασικές χρεώσεις κλπ) δεν έχει λόγο να καταργήσει τις προσφορές με την ανανέωση των 10€.:!:

το αν συμφωνείς η διαφωνείς είναι κάτι άλλο, εγώ ούτε τα οικονομικά των εταιρειών γνωρίζω ούτε στα λογιστηρια τους δουλεύω....

απλά έγραψα την οικονομική πρακτική που συνήθως ακολουθούν οι εταιρείες σε προσφορές....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

αργά ή γρήγορα θα φύγουν και τα δώρα από την κάρτα των δέκα και θα πάνε μια κατηγορία πιο πάνω....

απλά έγραψα την οικονομική πρακτική που συνήθως ακολουθούν οι εταιρείες σε προσφορές....

Δε νομίζω ότι είναι αυτή η πρακτική.

Υπενθυμίζω δώρα με κάθε ανανέωση από Cosmote (What's up) και Wind παλαιότερα που ίσχυαν για ανανεώσεις 15€ ή 20€ (δωρεάν sms προς όλους από το What's up) και 20€ στο F2G (διπλασιασμός κάρτας με ανανέωση σε κατάστημα, με λήξη του bonus χρόνου ομιλίας μαζί με το "κανονικό" υπόλοιπο).

Μετά ήρθαν οι προσφορές για ανανεώσεις από 5€ ή 10€...:!:

"Τα πάντα ρει"!;)