HEO Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 τα δώρα υπήρχαν διότι υπήρχε η κάρτα των πέντε ευρώ και ο πελάτης έπρεπε να έχει ένα κίνητρο να βάλει περισσότερα..... αν η κάρτα των πέντε καταργηθεί αργά ή γρήγορα θα φύγουν και τα δώρα από την κάρτα των δέκα και θα πάνε μια κατηγορία πιο πάνω.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βλέποντας απο εμένα και τους φίλους μου, έχουμε να πατήσουμε σε κατάστημα πάνω από 12μηνο. Ίσως να αποφάσισαν και οι 3 να πάρουν αυτό το μέτρο ώστε να πάει ο κόσμος σε κατάστημα, ώστε να προωθήσουν τίποτα καρτοσυμβολαια κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 τα δώρα υπήρχαν διότι υπήρχε η κάρτα των πέντε ευρώ και ο πελάτης έπρεπε να έχει ένα κίνητρο να βάλει περισσότερα..... αν η κάρτα των πέντε καταργηθεί αργά ή γρήγορα θα φύγουν και τα δώρα από την κάρτα των δέκα και θα πάνε μια κατηγορία πιο πάνω.... Δεν συμφωνώ. Εφόσον η κάθε εταιρία φθάνει τους οικονομικούς στόχους που θέτει με όλους τους υπόλοιπους τρόπους (π.χ. 6μηνη διάρκεια χρόνου ανανέωσης αντί 12μηνη, ελάχιστη ανανέωση 10€ αντί 5€, πωλήσεις πακέτων ομιλίας/sms/mb, άλλα έσοδα από υπηρεσίες υψηλής χρέωσης, έσοδα από αυξήσεις σε συμβόλαια&καρτοκινητά σε βασικές χρεώσεις κλπ) δεν έχει λόγο να καταργήσει τις προσφορές με την ανανέωση των 10€.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 το αν συμφωνείς η διαφωνείς είναι κάτι άλλο, εγώ ούτε τα οικονομικά των εταιρειών γνωρίζω ούτε στα λογιστηρια τους δουλεύω.... απλά έγραψα την οικονομική πρακτική που συνήθως ακολουθούν οι εταιρείες σε προσφορές.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 αργά ή γρήγορα θα φύγουν και τα δώρα από την κάρτα των δέκα και θα πάνε μια κατηγορία πιο πάνω.... απλά έγραψα την οικονομική πρακτική που συνήθως ακολουθούν οι εταιρείες σε προσφορές.... Δε νομίζω ότι είναι αυτή η πρακτική. Υπενθυμίζω δώρα με κάθε ανανέωση από Cosmote (What's up) και Wind παλαιότερα που ίσχυαν για ανανεώσεις 15€ ή 20€ (δωρεάν sms προς όλους από το What's up) και 20€ στο F2G (διπλασιασμός κάρτας με ανανέωση σε κατάστημα, με λήξη του bonus χρόνου ομιλίας μαζί με το "κανονικό" υπόλοιπο). Μετά ήρθαν οι προσφορές για ανανεώσεις από 5€ ή 10€...:!: "Τα πάντα ρει"!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts