Lux Δημοσιεύτηκε July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2014 (edited) Το κινητο ειναι μονο για μηνυματα και κλησεις. Τιποτα αλλο. Αν εχει και dual sim, ακομα καλυτερα. 50 ευρω και πολλα λεω. Για το Samsung E1182 ακουω καλες κριτικες. Απλα δε ξερω εκει που λεει για dual sim, οτι δεχεται mini sim. Τι εννοει; Edited July 1, 2014 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 αυτό θα κάνει αψογα την δουλειά http://www.skroutz.gr/s/2891462/Nokia-Asha-206-Dual-SIM.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Θα ηταν καλυτερα να μην εχει λογισμικο. Για να μη κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Θα ηταν καλυτερα να μην εχει λογισμικο. Για να μη κολλαει. όταν λες να μην έχει? χωρίς λογισμικό ούτε καν θα ανοίγει ακομι και τα παλιά τηλέφωνα ειχαν λογισμικό έχουν ολα τα ηλεκτρονικά που έχουν chip μέσα............. οσο για το κολλάει........... οχι δεν κολλάει................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εννοεί λειτουργικό. Πάντως, ναι, δεν κολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ειναι καλυτερο απο το samsung που λεω παραπανω; Παντως εχει μικροτερη αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 51.09€ με dual sim - A369 Lenovo 56.93€ και αυτό με διπλή sim - Lenovo A316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εχω ακριβα κινητα ρε παιδια. Δε θελω τοσο ακριβα. Το θελω μονο για τηλεφωνο, τιποτα αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 51.09€ με dual sim - A369 Lenovo 56.93€ και αυτό με διπλή sim - Lenovo A316 προφανώς θέλει απλό κινιτο χωρίς πολλά πολλή να έχει αντέχει λιγο παραπάνω και να είναι τέρμα απλό όπως και να έχει το nokia που ανέφερα είναι πολύ κάλο για αυτό που θέλει αν θελει ακομι ποιο απλό απο αυτά που πρότεινα να δει αυτά http://www.skroutz.gr/s/4743560/Nokia-220-Dual-Sim.html http://www.skroutz.gr/s/3337850/Alcatel-One-Touch-2005-OT-2005D.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παρε το Samsung E1182 να κανεις τη δουλεια σου.Εχει μικρη οθονη αλλα αν δεν προοριζεται για ατομο με δυσκολια στην οραση ειναι κομπλε.Δυνατο και καθαρο ηχειο και μεγαφωνο με μεγαλη αυτονομια.Η καλυτερη οικονομικη επιλογη.Μην το σκεφτεσαι πολυ,ουτε αξιζει να ξοδεψεις περισσοτερα λεφτα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) SAMSUNG Ε1182 εχω και χρησιμοποιω το samsung e1182 για τρια χρονια. το δικο μου ειναι λευκο+ασημι (νομιζω πιο ομορφο απο το μαυρο). παιρνει 2 καρτες σιμ κανονικου μεγεθους. απροβληματιστο, με speaker, πολλαπλα ξυπνητηρια-ειδοποιησεις, καλα μενου, ομορφο, αψογο. ηθελα να εχει περισσοτερα ringtones-ηχους, αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες. α, εχει και φαναρακι : ) το μονο προβλημα, οταν μου πεφτει κατω, ανοιγει ευκολα το καπακι :lol: μην το σκεφτεσαι, παρε το. καποια στιγμη ηταν κατω απο 20 ευρω. αν θες κατι αλλο, ρωτησε με, το εχω ακομα εν ενεργεια. SAMSUNG Ε3210 επισης ενα αλλο πολυ καλο κ ομορφο κινητακι (ομως μια sim παιρνει και δεν εχει φακο) ειναι το samsung e3210 (gt-e3210). το ειχα παρει 35 ευρω. το e3210 ειναι καλυτερο λογω μεγαλυτερης οθονης και καποιων επιπλεον χαρακτηριστικων (καμερουλα, καρτα επεκτασης κτλ). και για αυτο το κινητο αν θες κατι, ρωτησε με, το εχω ακομα. Edited July 2, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γινεται στο κινητο που θα παρω να βαλω μια καρτα sim, ή οποια θα κανει εκτροπη στις 2 καρτες sim που θα εχω στο σπιτι, σε αλλο κινητο; ( Ανοικτο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τα τελευταία 2 χρόνια έχω το samsung E1182, το είχα πάρει μόνο 20 ευρώ. Μπαταρία φοβερή, κλήσεις,μηνύματα, ξυπνητήρι, φακό, FM Ράδιο, dual sim. Δεν φοβάσαι αν θα σου πέσει κάτω(αφού δεν θα πάθει τίποτα) Δεν φοβάσαι μην τυχόν το ξεχάσεις πουθενά, (αφού δεν θα το πάρει κανείς) Αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ενα "αρνητικο" ειναι οτι για φορτιση δεν εχει το "κοινο" μικρο usb που εχουν πλεον τα πλειστα κινητα τηλεφωνα. δε χαλασε ο δικος μου φορτιστης, απλως το επισημαινω. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αν μπεις πάντως στο site της Coolicool, είχα δει ότι είχε και φθηνότερσ (20-30€ περίπου τελική τιμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts