Jump to content

Οικονομικό κινητό για συγκεκριμένες ανάγκες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, χρειάζομαι ένα κινητό στα 85 ευρώ max ( και λιγότερα αν καλύπτει τις ανάγκες).

Θέλω να μπορώ να βλέπω τα email μου, να μπορώ να κάνω συγχρονισμό με google account, να έχει wifi(έστω 2g για mail και synch), μπαταρια να αντέχει 2 μέρες(προαιρετικό) και να είναι κομψό.

Σκέφτομαι κάτι σε lumia 520 ή nokia με symbian. Ωστόσο επειδή δεν ασχολούμαι και δεν έχω το χρόνο να ψάξω, εμπιστεύομαι εσάς να μου προτείνεται το βέλτιστο. Η αγορά θα γίνει άμεσα (αύριο-μεθαύριο)

ΥΓ. αν δεν υπάρχει κάτι αξιοπρεπές, τότε κάτι όμορφο σε minimal design.

Edited by zerografix

ξεπερνάει κατά πολύ το μπάτζετ. Είχα ξεχάσει να διορθώσω τιμή. Αν τα είχα θα έπαιρνα το xperia m.

Οπότε να υποθέσω θα πάω σε ένα απλό νόκια. Απλώς από τα under 50 ποιό είναι πιο ποιοτικό σε κατασκευή;

Edited by zerografix

Η δυνατοτητα αγορας απο την Κινα υπαρχει?Μπορεις δηλαδη να κανεις υπομονη 15-20 μερες?
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Όχι η αγορά θα γίνει άμεσα. Επειδή για το budget που διαθέτω ζητάω πολλά, ας πάμε σε κάτι απλό.

Design>Battery life> αν γίνεται sync με google contacts. Λογικά σε Nokia 1xx 2xx 3xx θα πάω, αλλά πoιο απ' όλα. Δε γνωρίζω πoιο έχει την καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Edited by zerografix

σε feature phone έχετε να προτείνετε κάτι αξιόλογο κάτω των 60;

Να δώσω 85 για smartphone που σέρνεται δε λέει.

To Lumia 520 ?

Το lg που σου έδειξα δεν σέρνεται και ειναι 15 ευρω κατω απο το budget σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το lg που σου έδειξα δεν σέρνεται και ειναι 15 ευρω κατω απο το budget σου.

Συμφωνω με τον φιλο.Ειναι η καλυτερη προταση στα λεφτα που ζητας ωστε να κανεις τη δουλεια σου χωρις κολληματα.Αφου δεν αγοραζεις απο Κινα...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Ναι απλώς δε με ψήνει να ξεμείνω από μπαταρία.

Οπότε σκέφτηκα να τσιμπίσω το Nokia 207

το οποίο βρήκα στα 45 ευρώ από ebay. Δεν είναι αξιοπρεπέστατο κινητό; Κρατάει 4 μέρες μπαταρία, δεν έχει κάμερα και κάνει τα πάντα.

Ναι απλώς δε με ψήνει να ξεμείνω από μπαταρία.

Οπότε σκέφτηκα να τσιμπίσω το Nokia 207

το οποίο βρήκα στα 45 ευρώ από ebay. Δεν είναι αξιοπρεπέστατο κινητό; Κρατάει 4 μέρες μπαταρία, δεν έχει κάμερα και κάνει τα πάντα.

Ενημερωτικά δεν συνδέεται σε wifi.

To Lg L40 το χαρακτηρίζουν surprising smooth για 512 ραμ και την τιμή του με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα. Για την δουλειά που το θες μια χαρά θα σε καλύψει.

Edited by Androides

Αγόρασα το 208 (dual sim) για την γυναίκα μου και το πήγα πίσω σε 2 μέρες...Προτίμησα το Samsung E2252 για πολλούς και διάφορους λόγους (σκυλί η μπαταρία του).

Το δούλεψα λιγάκι σήμερα. Έχει ωραία αίσθηση στο πληκτρολόγιο, μεγάλη οθόνη και γενικά είναι άνετο. ωστόσο σκέφτομαι να πάρω το 207 που είναι πιο φθηνό και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά + κάμερα (άθλια μεν, αλλά).

Το βασικότερο θέμα μου, και γι αυτό δεν αγοράζω το 520, είναι να μη μείνω από μπαταρία σε μια κρίσιμη στιγμή.