knkonnou Δημοσιεύτηκε June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2014 παιδια καλησπερα. στο λαπτοπ που εχω (hp pavilion g6),συνδεσα εξωτερικη οθονη γιατι εσπασε η δικια του. του ειχαμε βαλει win 8. θελω να του κανω format και να του βαλω τα windows 7 αλλα δεν βλεπω στην εξωτερικη οθονη την οθονη εκκινησης των windows για να ξεκινησω το format.τι πρεπει να κανω για να εμφανιστει η οθονη εκκινησης? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 παιδια καλησπερα. στο λαπτοπ που εχω (hp pavilion g6),συνδεσα εξωτερικη οθονη γιατι εσπασε η δικια του. του ειχαμε βαλει win 8. θελω να του κανω format και να του βαλω τα windows 7 αλλα δεν βλεπω στην εξωτερικη οθονη την οθονη εκκινησης των windows για να ξεκινησω το format.τι πρεπει να κανω για να εμφανιστει η οθονη εκκινησης? ευχαριστω για δοκιμασε να συνδεσεις καλωδιο HDMI αναμεσα στον υπολογιστη και την εξωτερικη οθονη ή αλλιως βγαλε τον σληρο δισκο του λαπτοπ και βαλτον σε εναν σταθερο και περασε του τα windows 7 απο εκει Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. June 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 σ'ευχαριστω dimitris44,θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 (edited) για δοκιμασε να συνδεσεις καλωδιο HDMI αναμεσα στον υπολογιστη και την εξωτερικη οθονη Η υποστήριξη εξωτερικής οθόνης χρειάζεται drivers και κάτι τέτοιο δεν γίνεται στη φάση της εγκατάστασης, αφού τότε δεν υπάρχει καν λειτουργικό. ή αλλιως βγαλε τον σληρο δισκο του λαπτοπ και βαλτον σε εναν σταθερο και περασε του τα windows 7 απο εκει Αν κάνει κάτι τέτοιο το πιθανότερο είναι ότι απλά θα χάσει τον χρόνο του. Για κάθε μηχάνημα η εγκατάσταση του λειτουργικού αποτελείται από διαφορετικούς drivers. Καλό θα είναι να ξέρεις σίγουρα ότι ισχύει κάτι πριν το γράψεις. παιδια καλησπερα. στο λαπτοπ που εχω (hp pavilion g6),συνδεσα εξωτερικη οθονη γιατι εσπασε η δικια του. του ειχαμε βαλει win 8. θελω να του κανω format και να του βαλω τα windows 7 αλλα δεν βλεπω στην εξωτερικη οθονη την οθονη εκκινησης των windows για να ξεκινησω το format.τι πρεπει να κανω για να εμφανιστει η οθονη εκκινησης? ευχαριστωΤο καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το αφήσεις με το λειτουργικό που έχει, τουλάχιστον μέχρι να φτιάξεις την οθόνη. Αν το μηχάνημα δεν έχει πια εγγύηση δοκίμασε να βρεις οθόνη από το ebay, πολλές φορές δεν είναι ακριβές. Την αλλαγή μπορεί να την κάνει κάποιος φίλος σου που έχει γνώσεις συναρμολόγησης laptop. Συνήθως δεν είναι πολύ δύσκολο και ίσως βρεις οδηγίες στο Internet. Edited June 29, 2014 by mcde Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Διαφωνώ mcde, στο pavillion zd8000 που έχω χωρίς οθόνη (την έβγαλα), ούτε drivers χρειάζεται και formats του κάνω σε εξωτερική οθόνη και μια χαρά δείχνει.. το έχω στο σαλόνι και παίζει ταινίες μια χαρά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. June 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 nickthegreek99 πες μου λοιπον πως θα δω την οθονη εκκινησης των windows στην εξωτερικη μου οθονη ή το κρατας μυστικο? ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 nickthegreek99 πες μου λοιπον πως θα δω την οθονη εκκινησης των windows στην εξωτερικη μου οθονη ή το κρατας μυστικο? Τίποτα δεν έκανα, απλώς βάζω το καλώδιο στην οθόνη και δείχνει.:confused:, με μόνη διαφορά εγώ την έχω βγάλει την οθόνη οπότε ''αναγκαστικά'' δείχνει στην εξωτερική.Αν εσύ δεν την έχεις βγάλει και απλά είναι σπασμένη θα έλεγα να την έβγαζες. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μήπως πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο fn και κάποιο άλλο από τα for για να μεταφερθεί το source στην εξωτερική οθόνη ; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 σας ευχαριστω ολους παιδια. romanos τι ειναι το for? θα δοκιμασω να την αποσυνδεσω και βλεπουμε. σας ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αν δεν ξερεις με ποιο συνδιασμο κουμπιων στελνει την εικονα στην εξωτερικη οθονη (πχ Fn + F10) τοτε ασε να ξεκινησουν τα Windows 8. Μολις ακουσεις οτι τα windows 8 εχουν ξεκινησει κρατα πατημενο το πληκτρο των windows (δεξια απο το αριστερο Ctrl) και πατα οχι πολυ γρηγορα 4 φορες το P. Εκει ουσιαστικα επιλεγεις μεσω των windows που να στειλεις την εικονα και εσυ την στελνεις μονο στην εξωτερικη.Λογικα αν κανεις shutdown ετσι οταν ανοιξεις το laptop θα βλεπεις και το bios στην εξωτερικη οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 ευχαριστω ολους και παλι. η δουλεια εγινε με τον τροπο του nickthegreek. σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Χαίρομαι που βοήθησα.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts