manwlis77 Δημοσιεύτηκε June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 27, 2014 πιο κινεζικο λετε για 100-130ευρω και απο πιο μαγαζακι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) έχουμε και λέμε (να σου δείξω μόνο αξιόπιστα τουλάχιστον) HUAWEI Honor 3C 130 ευρω http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html Xiaomi Hongmi 1S RedMi 114 ευρω http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.html Lenovo S820 110 ευρω http://www.to2c.com/lenovo-s820-smartphone-android4-2-quad-core-1-2ghz-with-4-7-inch-hd-3g-wcdma-13-0mp.html Lenovo S920 125 ευρω http://www.to2c.com/lenovo-s920-basic.html δες και επέλεξε......... εγω θα επέλεγα το honor παντος καθαρά και μόνο λόγο 2gb ram και λόγο ποιότητας κατασκευής (σόμα μαγνησίου πίσω καπάκι ποιοτικό πλαστικό) Edited June 27, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 το καταστημα ειναι οκ? ειναι για ενα φιλο με λιγες απαιτησεις εγω σκεφτηκα το xiaogmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 το καταστημα ειναι οκ? ειναι για ενα φιλο με λιγες απαιτησεις εγω σκεφτηκα το xiaogmi ναι είναι οκ εχω πάρει hmmmmmmm 6 κινιτα επο εδω (οχι για μεν ολα προφανος :P) ενα ακομι στο δρομο ειναι τα 5 εδω και καιρο στους κατόχους κανένα θέμα μεχρι τώρα δεν ειναι κακο το hongmi αλλα ειναι λιγο βαρυ (εως πολυ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 το μαγαζι αυτο στελνει με tracking number? ποσες μερες κανει ναερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 το μαγαζι αυτο στελνει με tracking number? ποσες μερες κανει ναερθει? ναι στελνει της κλασσικές μέρες (οχι γιορτές κλπ) απο 10 μεχρι 20 μέρες κάνει........... τωρα αν πετύχει κακοκαιριά γιορτές κλπ κάνεις προσευχή στων θεό :lol::lol: όταν κάνεις παραγγελιά και παρεις το order number στην κεντρική σελίδα γράψε τους το εξις (αν εχο κάνει καποιο γραμματικό διόρθωσε :P ) Hello my order is #(εδω βαζεις το tracking number) , I kindly ask you to do the following: 1) Check the phone before departure for any damage (Sofware/Hardware) and screen problems (dead pixels or scratchs). (full test) 2) Install ROOT 3) Install Google play store. (not all gapps only store and contacts and calendar sinc) 4) EU- adapter. 5) Declare as gift and set price 25$ to avoid custom taxes. 6) Install greek and English language 7) Include all gifts 8) Send me track number when device has been shipped Thank you in advance! αυτα καλή παραγγελία να εχεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 KANENA αλλο καταστημα σε αυτο δεν μπορω να πληρωσω γραφει αυτο PayPal gateway has rejected request. This transaction cannot be processed at this time. Please try again later (#10445: This transaction cannot be processed at this time. Please try again later). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 KANENA αλλο καταστημα σε αυτο δεν μπορω να πληρωσω γραφει αυτο PayPal gateway has rejected request. This transaction cannot be processed at this time. Please try again later (#10445: This transaction cannot be processed at this time. Please try again later). δύο περιπτώσεις δεν συμπλήρωσες σωστά την διεύθυνση σου κλπ ή έχει θέμα το PayPal σου το μήνυμά αφορά καθαρά και μόνο το PayPal gateway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τελικά τους είπα και μου έστειλαν invoice και πληρωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τελικά τους είπα και μου έστειλαν invoice και πληρωσα μήνυμα που σου έγραψα έστειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ναι το έγραψα στις παρατηρήσεις όταν πληρωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ενημερωτικά έχω παραγγείλει αρκετά κινητά από minideal και to2c (20+) πότε δνε τους είπα ούτε declare ούτε EU Plug να βάλουν ούτε τπτ τέτοιο το κάνουν αυτόματα από μόνοι τους. :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts