athina000 Δημοσιεύτηκε June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2014 υπαρχει καποιος που να το εχει?ειναι ευχαριστημενος?βγαζει καλες φωτογραφιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 δες το thread του 1020 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368550&page=364 πάντως με λίγα λόγια βγάζει καλές φωτογραφίες ναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 δες το thread του 1020 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368550&page=364 πάντως με λίγα λόγια βγάζει καλές φωτογραφίες ναι :p Μπα,μέτριες μωρέ βγάζει. :-P Αθηνα, μιλάμε για το απόλυτο σύγχρονο φωτοκινητο. :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athina000 Δημ. June 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Exει windows ομως επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα ειν δυσκολα γενικα γιατι ειμαι κ αασχετη εχει πολλες διαφορες απ τα android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 (edited) Exει windows ομως επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα ειν δυσκολα γενικα γιατι ειμαι κ αασχετη εχει πολλες διαφορες απ τα android? τα windows phone είναι τόσα απλά που θα μπορούσε να τα χειριστεί με μεγαλη άνεση και ο χιμπατζής :) (αρκετοί τα θεωρούν υπερβολικά απλά μαλιστα.........) συσκευές με windows phone συνήθως τα προτεινο σε άτομα τα οποία δεν ξέρουν πολλά πολλά (έως καθόλου) απο smartphone κλπ και θέλουν ένα κινιτο για viber πχ.... τα wp για αυτά τα άτομα είναι άψογη επιλογή φαντάσου η μάνα μου που είναι άσχετη εντελώς με όλα αυτά (με χίλια ζόρια χειριζόταν ένα απλό κινιτο των 20 ευρώ) μέσα σε 1 ώρα έβγαλε άκρη με όλο το λειτουργικό (της πήρα lumia 620 ) Edited June 26, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ναι καμιά σχέση τα δύο λειτουργικά όμως το συνηθίζεις σε λίγες μερες. Άσε που το 1020 δεν πρόκειται να σου κολλήσει/σκαλώσει ποτε. Τέτοια φωτογραφική σε Android συσκευή δεν υπάρχει επίσης. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athina000 Δημ. June 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 ωραια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κ γω ασχετη ειμαι δεν πολυασχολουμαι απλα εψαχνα καποιο καινουριο κινητο που να βγαζει καλες φωτογραφιες μιας κ μου χαλασε η φωτογραφικη κ το sony xperia u που εχω δε βγαζει καθολου καλες κ μου κολλαει συνεχεια κ ρωτησα κ τιμη για το lumia κ μου παν 400ε εχω κ επιδοτηση οποτε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 ωραια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας κ γω ασχετη ειμαι δεν πολυασχολουμαι απλα εψαχνα καποιο καινουριο κινητο που να βγαζει καλες φωτογραφιες μιας κ μου χαλασε η φωτογραφικη κ το sony xperia u που εχω δε βγαζει καθολου καλες κ μου κολλαει συνεχεια κ ρωτησα κ τιμη για το lumia κ μου παν 400ε εχω κ επιδοτηση οποτε μια χαρα Να είσαι βέβαιη πως το 1020 μπορεί να αντικαταστήσει επάξια την φωτογραφική σου. Προχώρα άφοβα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Exει windows ομως επειδη δεν εχω χρησιμοποιησει ξανα ειν δυσκολα γενικα γιατι ειμαι κ αασχετη εχει πολλες διαφορες απ τα android? Τέτοια φωτογραφική σε Android συσκευή δεν υπάρχει επίσης. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_k_zoom-6210.php είσαι σίγουρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_k_zoom-6210.php είσαι σίγουρος; Απολυτως! (Με φωνη Β. Βενιζέλου) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Απολυτως! (Με φωνη Β. Βενιζέλου) αρα δεν εχεις δουλέψει προφανώς το k zoom για να το λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 αρα δεν εχεις δουλέψει προφανώς το k zoom για να το λες εγω εχω δουλέψει και είναι παρα πολυ καλεί φωτογραφική με android.....................................ΚΙΝΙΤΟ δεν ειναι ομος ειναι μια φωτογραφική με android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 εγω εχω δουλέψει και είναι παρα πολυ καλεί φωτογραφική με android.....................................ΚΙΝΙΤΟ δεν ειναι ομος ειναι μια φωτογραφική με android τι εννοείς κινητό δεν ειναι; προφανώς και απευθύνεται σε ειδικό αγοραστικό κοινό μιας και ειναι βαρύ και ογκώδες, όμως οι φωτογραφικές του ικανότητες το αντισταθμίζουν αυτο. και είναι απο τα κορυφαία φωτοκινητα μαζι με 1020,808,Ν8, s4 zoom κλπ. τουλάχιστον παρωπίδες δε φοράω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 τι εννοείς κινητό δεν ειναι; προφανώς και απευθύνεται σε ειδικό αγοραστικό κοινό μιας και ειναι βαρύ και ογκώδες, όμως οι φωτογραφικές του ικανότητες το αντισταθμίζουν αυτο. και είναι απο τα κορυφαία φωτοκινητα μαζι με 1020,808,Ν8, s4 zoom κλπ. τουλάχιστον παρωπίδες δε φοράω εγω εννοω δεν είναι κινιτο με φωτογραφική αλλα φωτογραφική με κινιτο καθαρά και μόνο γιατί σε διαστάσεις κλπ ειναι φωτογραφική (όπως είπες και εσύ) και όπως είπες είναι για ελάχιστους μια τέτοια συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts