jimaras Δημοσιεύτηκε June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2014 Καλημέρα. Είναι να πάρω ένα κινητό απο την δουλειά και μπορώ να επιλέξω με μια μικρή επιβάρυνση (ίδια και για τα 2) ή το nexus 5 ή το Sony Z. Ποια η γνώμη σας για τα 2 κινητά? το Google με τραβάει λόγω καλού βάρους και των αναβαθμίσεων του λειτουργικού ενώ το SΟΝΥ είναι ποιο ωραίο αν μπορείς να το πεις με το γυαλί και νομίζω έχει καλύτερη κάμερα? Η μπαταρία παίζει σημαντικό ρόλο για μένα όπως επίσης και το να λειτουργούν απροβλημάτιστα. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 n5 μονοδρομος το z είναι αρκετά κατώτερο απο το nexus 5 οθονη χειρότερη camera χειρότερη μπαταρια χειρότερη λογισμικό.......κατά πολύ χειρότερο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αν και κάτοχος του πανέμορφου και αδιάβροχου Ζ, το Nexus 5 είναι καλύτερη συσκευή συνολικά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treno Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Επειδή σε ενδιαφέρει η μπαταρία θα έχεις πρόβλημα με το nexus 5 που είναι μέτρια ενώ το xperia z έχει καλή μπαταρία και αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Επειδή σε ενδιαφέρει η μπαταρία θα έχεις πρόβλημα με το nexus 5 που είναι μέτρια ενώ το xperia z έχει καλή μπαταρία και αυτονομία για το Z μιλαμε οχι για το z1 το z εχει πολύ άθλια αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και το Ζ έχει μέτρια αυτονομία. Demis, όχι άθλια.. μέτρια. Άθλια αυτονομία έχει το GN μου... άσε ξέρω που σου λέω : p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και το Ζ έχει μέτρια αυτονομία. Demis, όχι άθλια.. μέτρια. Άθλια αυτονομία έχει το GN μου... άσε ξέρω που σου λέω : p ε βάση την χρήση που είχα κάνει 3 μέρες που το είχα :lol: GN δεν εχει καν μπαταρια :lol::lol::lol::lol: ελα σε πειράζω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 όχι δεν έχεις άδικο... και στο battery test του gsmarena το GN είναι στον πάτο με 31 ώρες! Υπάρχουν μέρες που μου τελειώνουν και οι δύο μπαταρίες που κουβαλάω πάνω μου... Οπότε μπροστά σε αυτό, το Ζ φαντάζει μια χαρά. Είναι εμπειρικό καθαρά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 όχι δεν έχεις άδικο... και στο battery test του gsmarena το GN είναι στον πάτο με 31 ώρες! Υπάρχουν μέρες που μου τελειώνουν και οι δύο μπαταρίες που κουβαλάω πάνω μου... Οπότε μπροστά σε αυτό, το Ζ φαντάζει μια χαρά. Είναι εμπειρικό καθαρά. τοτε πρέπει να σου δοσο το huawei g700 της κοπελλας μου θα σου φανεί ότι μπαταρια εχει κολλήσει :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγώ κι αν είχα κινητά με τραγική μπαταρία. Πραγματικά τα GN και Ν9 παίζει να είναι από τα χειρότερα ever στο τομέα αυτό. Σόρυ για το off ρε αγόρια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγώ κι αν είχα κινητά με τραγική μπαταρία. Πραγματικά τα GN και Ν9 παίζει να είναι από τα χειρότερα ever στο τομέα αυτό. Σόρυ για το off ρε αγόρια. οχ κατάλαβα ψιχολογικη υποστήριξη θα χρειαστεί εσυ για να ξεχαστείς θέλεις ενα MTK κινιτο με 3000 mha μπαταρια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Επειδή σε ενδιαφέρει η μπαταρία θα έχεις πρόβλημα με το nexus 5 που είναι μέτρια ενώ το xperia z έχει καλή μπαταρία και αυτονομία Μια χαρά αυτονομία έχει το nexus 5. Είναι στον μέσο όρο των σημερινών smart phones. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Κλείνω τελικά προς το google. Να σας πω την αλήθεια ένας ακομα λόγος που με οδηγεί και εκεί είναι η "βρώμα" που βγήκε για παύση των google κινητών μετά το 5αρι!! Να έχω και ένα τέτοιο αν γίνει αυτο. Τώρα για την μπαταρία θα το συγκρίνω και με το ΝΟΚΙΑ 920 που έχω και ελπίζω απλα να είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Κλείνω τελικά προς το google. Να σας πω την αλήθεια ένας ακομα λόγος που με οδηγεί και εκεί είναι η "βρώμα" που βγήκε για παύση των google κινητών μετά το 5αρι!! Να έχω και ένα τέτοιο αν γίνει αυτο. Τώρα για την μπαταρία θα το συγκρίνω και με το ΝΟΚΙΑ 920 που έχω και ελπίζω απλα να είναι καλύτερο. ε οκ to 920 είχε σχετικά αδύναμη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Επειδή σε ενδιαφέρει η μπαταρία θα έχεις πρόβλημα με το nexus 5 που είναι μέτρια ενώ το xperia z έχει καλή μπαταρία και αυτονομία To Z δεν φημιζόταν για την αυτονομία του, εν αντιθέση με τα Ζ1, Ζ2. Το nexus 5 έχει μέτρια αυτονομία αλλά την μέρα την βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Και το Ζ την βγάζει την μέρα άνετα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Και το Ζ την βγάζει την μέρα άνετα. Οπότε τότε μια χαρά είναι. Τι να φτάσει στο τέλος της ημέρας με 10% τι με 40%. Στο τέλος θα το φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Οπότε τότε μια χαρά είναι. Τι να φτάσει στο τέλος της ημέρας με 10% τι με 40%. Στο τέλος θα το φορτίσεις. κάπου εκεί γύρο με μέτρια χρήση το απόγευμα είσαι 10-20% τώρα αν βαλεις να παίξει κάνα παιχνιδάκι μερικά λεπτά η να δεις καποιο video δύο φορές την μέρα θα το φορτίζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τη βγάζει με τη γλώσσα έξω αλλά τη βγάζει. Κάπως έτσι είναι: :p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τη βγάζει με τη γλώσσα έξω αλλά τη βγάζει. Κάπως έτσι είναι: :p το περιέγραψς αψογα :p :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 σίγουρα το ποσο βγαζει τη μερα είναι πολύ σχετικο. εγώ δεν μιλάω πολύ. λιγο στο Gtalk και κανα email. μετά καμία ώρα σερφάρισμα συνολικά και λίγο facebook με πολύ λίγα βιντεο . απλά εχω τα δεδομενα ανοιχτα ολη μερα μαζί με το bluetooth. το 920 στην αρχή ήθελε 2 φορές την μέρα φόρτιση. με την τελευταία 8.1 έκδοση βελτιώθηκε σημαντικά. ελπίζω το nexus να είναι λίγο καλύτερο απο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πάντως στα συν του Ζ είναι η πανέμορφη εμφάνιση και φυσικά η αδιαβροχοποιηση. Ξέρεις τι πλάκα έχει να γυρνάς σπίτι με το Ζ τίγκα στη βρώμα και να το σαπουνιζεις; Ανεκτιμητο:) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. June 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πάντως στα συν του Ζ είναι η πανέμορφη εμφάνιση και φυσικά η αδιαβροχοποιηση. Ξέρεις τι πλάκα έχει να γυρνάς σπίτι με το Ζ τίγκα στη βρώμα και να το σαπουνιζεις; Ανεκτιμητο:) σε αυτο εχεις δικιο... απολυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Πάντως στα συν του Ζ είναι η πανέμορφη εμφάνιση και φυσικά η αδιαβροχοποιηση. Ξέρεις τι πλάκα έχει να γυρνάς σπίτι με το Ζ τίγκα στη βρώμα και να το σαπουνιζεις; Ανεκτιμητο:) Εγώ θήκη έχω στο nexus λόγω της κάμερας. Το κρύσταλλο προεξέχει και φοβάμαι ότι αν το χω χύμα, με τον καιρό θα γίνει gtpk. Αλλιώς θα έπαιρνα το ρίσκο να το έχω χωρίς θήκη. Το Ζ όταν ήταν να πάρω συσκευή ήταν πολύ πιο ακριβό και κατέληξα στο 5άρι. Πάντως αν και δεν είμαι τρελλαμένος με την αδιαβροχοποίηση είναι ένα συν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Όχι ούτε εγώ είμαι τρελαμένος. Απλά μπορεί να σε σώσει από κάποιο ατύχημα ή αυτό που σας είπα με το πλύσιμο του κινητού όταν αυτό ύστερα από μια δυσκολη μέρα εχει γίνει χάλια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts