Zaxos7 Δημοσιεύτηκε June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2014 εχω το εν λογο ποντικι.συνηθως οταν παταγα το την ροδελα προσ τα μεσα,αυτο γινοταν ενασ κενσορας με 2 βελακια ,πανω και κατω,και κουνιοταν η σελιδα αναλογα προσ τα που κουνουσα το mouse χωρισ να κανω scroll με την ροδελα.ξαφνικα αυτο χαθηκε και τωρα μου κανει flip τις καρτελες ,ξερεις κανεις πως μπορω να το φτιαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 πας στον Πίνακα ελέγχου --- Ποντίκι... Είναι όλα εκεί !!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Δεν εχει αυτο που θελω....Μου βγαζει το προγραμμα που εχει η MS για το ρυθμισμα ολων των πληκτρων του mouse αλλα δεν εχει αυτο που ψαχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts