liana Δημοσιεύτηκε September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 26, 2004 ΤΟ LAP TOP ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΧΡΗΣΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ NEO VIRUS Ή ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2004 Αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία γιατι είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις και προσπάθησε να περιγράψεις λίγο καλύτερα αυτό που συμβαίνει. Με περισσότερες λεπτομέρειες, τι ακριβώς μήνυμα βλέπεις δηλαδή όταν εμφανίζεται το πρόβλημα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος liana (26 Σεπ. 2004 , 23:56) ΤΟ LAP TOP ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΧΡΗΣΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ NEO VIRUS Ή ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ? Ισως να σε εχει χτυπησει κανενας blaster ή sasser οποτε εμπλεξες... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. September 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 το μηνυμα που εμφανιζεται στην μπλε οθονη ειναι: Hardware Malfunction call your herdware vendor for support The system has halted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος liana (29 Σεπ. 2004 , 11:42) το μηνυμα που εμφανιζεται στην μπλε οθονη ειναι: Hardware Malfunction call your herdware vendor for support The system has halted Λοιπον. Κι εμενα μου το βγαζει αυτο το μηνυμα αλλα λιγες φορες και οχι κατα τη διαρκεια της χρησης του υπολογιστη αλλα οταν το κλεινω. Αυτο αν καταλαβα καλα το βγαζει επειδη μου εχει χαλασει πανω στη motherboard η υποδοχη της δισκετας και δεν δουλευει η καθολου δισκετα. :( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. September 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αν το προβλημα ειναι στο hardware ειναι σκουρα τα πραγματα. Απο αυτα που ακουω το σερβις και γενικα η επισκευη ενος lap top κοστιζουν σχεδον τα μισα λεφτα απ΄οτι ένα καινουργιο. Ετρεφα ελπιδες να ταν κανενας ιος πραγμα που διορθωνεται σχεδον ανεξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samael Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Kανε μια μικρη δοκιμη. Πατα F8 πριν παει να φορτωσει τα win κ μετα επελεξε το Safe Mode Δουλεψε τον καμια ωρα ετσι κ αν δε κολισει παει να πει οτι φταινε τα win για τις μπλε οθονες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lelope Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 κοιτα τι μπορει να φταιει... 1 εχεις κολισει καποιο ιο 2 εχεις προβλιμα με καποιο προγραμμα του υπολογιστι σου και χτιπαει εκει κπα το εκανες format ? δοκιμασε το μιπος γλιτοσεις απο πολλες φασαριες καλη επιτιχια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2004 Μία άλλη παράμετρος που αξίζει να κοιτάξεις είναι η θερμοκρασία. Το ανεμιστηράκι δουλεύει κανονικά ; Οπωσδήποτε να τον δώσεις για service. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts