Dpan9 Δημοσιεύτηκε June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2014 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ με το κινητό μου στο wifi του σπιτιού μου. Όποτε συνδεομαι αυτό πέφτει κάτι το οποίο δεν γίνεται όταν συνδέομαι από τον υπολογιστή μου. Επίσης σε άλλα ασύρματα δίκτυα συνδέομαι κανονικά. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει στο τί μπορώ να κάνω; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κάνε reset το router και συνδεσε μόνο το κινητό σου. Σε τι κανάλι το έχεις? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 σβύσε τις ρυθμίσεις της σύνδεσης και πέρνα ξανά τον κωδικό... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Κάνε reset το router και συνδεσε μόνο το κινητό σου. Σε τι κανάλι το έχεις? Όταν λες κανάλι τί εννοείς; :) ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σβύσε τις ρυθμίσεις της σύνδεσης και πέρνα ξανά τον κωδικό... Το χω κάνει αυτό φίλε πολλές φορές αλλά ποτέ δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 (edited) Όταν λες κανάλι τί εννοείς; :) Σε ποιο κανάλι εκπέμπει το router. Edited July 2, 2014 by mcde Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Όταν λες κανάλι τί εννοείς; :) Σε ποιο κανάλι εκπέμπει το router. Θεωρώ ότι στο προεπιλεγμένο γιατί δεν έχω πειράξει τίποτα. νομίζεις ότι αν αλλάξω κανάλι μπορεί να βελτιωθεί κάτι;Μπορώ να αλλάξω κανάλι αυθαίρετα; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Θεωρώ ότι στο προεπιλεγμένο γιατί δεν έχω πειράξει τίποτα. νομίζεις ότι αν αλλάξω κανάλι μπορεί να βελτιωθεί κάτι;Μπορώ να αλλάξω κανάλι αυθαίρετα; Ναι , βάλτο στο 1/6/11, ένα από τα τρία, ίσως φτιάξει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πιστεύω ότι έχεις το DHCP ενεργοποιημένο και απλά σου δίνει ΙΡ που την έχει ξαναδώσει. Με ένα reset στο ρούτερ ή εαν μπορείς να κάνεις release όλες τις ΙΡ εκτός από του σταθερού σου θα είσαι εντάξει. ;););););):p:p Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Πιστεύω ότι έχεις το DHCP ενεργοποιημένο και απλά σου δίνει ΙΡ που την έχει ξαναδώσει. Με ένα reset στο ρούτερ ή εαν μπορείς να κάνεις release όλες τις ΙΡ εκτός από του σταθερού σου θα είσαι εντάξει. ;););););):p:p Φίλε πώς κάνω release τις ip ? :P Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δεν γνωρίζω το ρούτερ σου. Οποιο και να είναι πρέπει να συνδεθείς στην κονσόλα του δίνωντας την ιρ του και κάπου θα υπάρχει η ένδειξη LAN ή DHCP Client List .... Εκει θα δεις όλες τις συσκευές που έχουν παρει ιρ από το ρούτερ σου. Αφού δεν θέλεις να το κάνεις ρεσέτ, δίπλα σε κάθε συσκευή θα δεις την ένδειξη Release. Απλά το πατάς. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Να σαι καλά φίλε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts