Alex_tz Δημοσιεύτηκε June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2014 Tα Millenium όμως φίλε... είναι για πέταμα. Γιατί; Τι διαφορές έχει από τα 2000; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 (edited) Γιατί; Τι διαφορές έχει από τα 2000; Κατ αρχάς τα 2000 είναι ΝΤ. Πολύ πιο σταθερά απο τα Mill (for starters) Όμως αγορινα τα Mill θα τα συγκρίσεις με τα 98 & XP. Edited June 20, 2014 by thePRODIGY typo Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και κάτι ακόμα, τι στο καλό είναι τα Windows server? Και τι διαφορά έχουν τα RT από τα κανονικά 8; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Και εγώ πότε θα γίνω μάνα; Anyway, γιατί δεν ρίχνεις μια ματια στο wikipedia; Τα εξηγεί αναλυτικοτατα. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts