dimitris44 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Το έκανα και αυτό, τίποτα :( γιατι αποτυγχανεις τι δεν κανεις σωστα? ειναι απλη διαδικασια Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τι δεν κάνει τίποτα;; Δεν αντιδράει, δεν ξεκινάει, τι ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τι δεν κάνει τίποτα;; Δεν αντιδράει, δεν ξεκινάει, τι ; Λοιπόν, βάζω το cd, ενεργοποιώ τον υπολογιστή, πατάω το C(to boot from cd rom), και μετά βγάζει το λογότυπο των xp. Το δοκίμασα και σε laptop με Vista, ούτε εκεί δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Λοιπόν, βάζω το cd, ενεργοποιώ τον υπολογιστή, πατάω το C(to boot from cd rom), και μετά βγάζει το λογότυπο των xp. Το δοκίμασα και σε laptop με Vista, ούτε εκεί δουλεύει Άρα δεν είναι bootable το cd που έκανες. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Άρα δεν είναι bootable το cd που έκανες. Γίνεται κάποιος να ανεβάσει την διαδικασία εδώ ή να βάλει ένα σύνδεσμο να βρω αυτό που ψάχνω please? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δοκίμασε εδώ Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δοκίμασε εδώ Τα προγραμματάκια δεν κατεβαίνουν και λέει error:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δεν το πετάς καλύτερα να ησυχάσεις ..??:X Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δεν το πετάς καλύτερα να ησυχάσεις ..??:X Είναι και αυτό μια προοπτική;) Αλλά θέλω πειραματιστώ πάνω του και να δοκιμάσω το lubuntu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Lubuntu Ίσως δε σηκώνει :p Ποια έκδοση προσπάθεις; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Lubuntu Ίσως δε σηκώνει :p Ποια έκδοση προσπάθεις; Τώρα προσπαθώ με το lubuntu, έχω προσπαθήσει και με xubuntu και ubuntu. Edited June 21, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έκδοση ρε συ, είναι και παλιό, μην βάλεις μετά την 9 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Έκδοση ρε συ, είναι και παλιό, μην βάλεις μετά την 9 Την 12 προσπαθώ. Θα προσπαθήσω και την 9. Κατεβάζω το .iso ? Με ποιο προγραμματάκι καίω το cd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Την 12 προσπαθώ. Θα προσπαθήσω και την 9. Κατεβάζω το .iso ? Με ποιο προγραμματάκι καίω το cd ? Ultra ISO , Power ISO , Magic ISO , Nero κ.α. Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) Λοιπόν, κατεβάζω τα Windows 2000, κατεβάζω το power iso, και πως καίω το cd? Κάνει ένα cd-r? Πρέπει να το αποσυμπιέσω; Edited June 21, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Απέτυχα, ενώ το power iso έλεγε ότι η εγγραφή είναι επιτυχής, ανοίγω το laptop, βάζω το cd r, το κλείνω, πάω στο bios, πατάω boot from cd/dvd rom, μετά μου βγάζει το λογότυπο των Windows xp και δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Προσωπικά το κάνω με το εργαλειάκι των Windows (8.1 έχω) , και ξεκινάει κανονικά. Υπάρχει τέτοιο και στα 7/vista. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Προσωπικά το κάνω με το εργαλειάκι των Windows (8.1 έχω) , και ξεκινάει κανονικά. Υπάρχει τέτοιο και στα 7/vista. πώς το λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 (edited) πώς το λένε; Αν ανοίξεις το iso με το πρόγραμμα των windows θα στο ανοιξει. Με δεξί κλικ -> Άνοιγμα με εκεί το έχει Edited June 21, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Αν ανοίξεις το iso με το πρόγραμμα των windows θα στο ανοιξει. Δηλαδή, βάζω το cd, ανοίγω το iso με το πρόγραμμα των Windows, και πατάω εγγραφή; (Σορρυ που μπορεί να ρωτάω βλακείες αλλά δεν είμαι μπροστά σε υπολογιστή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Δηλαδή, βάζω το cd, ανοίγω το iso με το πρόγραμμα των Windows, και πατάω εγγραφή; (Σορρυ που μπορεί να ρωτάω βλακείες αλλά δεν είμαι μπροστά σε υπολογιστή) Ναι, προϋπόθεση να είναι τελείως άδειο το cd, ούτε να το έχεις φορμάρει δεν κάνει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Ναι, προϋπόθεση να είναι τελείως άδειο το cd, ούτε να το έχεις φορμάρει δεν κάνει. Εκεί που πάω να πατήσω εγγραφή, μου λέει διαμόρφωση και μετά δεν είναι δυνατή η διαμόρφωση του δίσκου. Έχω χαλάσει 5 cd. Αν υπάρχει κάποιο βιντεάκι που να εξηγεί τη διαδικασία, ανεβάστε το σύνδεσμο, απελπίζομαι, θα το πετάξω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Εκεί που πάω να πατήσω εγγραφή, μου λέει διαμόρφωση και μετά δεν είναι δυνατή η διαμόρφωση του δίσκου. Έχω χαλάσει 5 cd. Αν υπάρχει κάποιο βιντεάκι που να εξηγεί τη διαδικασία, ανεβάστε το σύνδεσμο, απελπίζομαι, θα το πετάξω :mad: Πετα το να ησυχάσεις!!!!:lol: Γιατί ζητάει διαμόρφωση;Κλέισε εκει που λέει διαμορφωσh και μετα πηγαινε εκει που εχεις το iso και καψτο. υπαρχουν και cdrw :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Πετα το να ησυχάσεις!!!!:lol: Γιατί ζητάει διαμόρφωση;Κλέισε εκει που λέει διαμορφωσh και μετα πηγαινε εκει που εχεις το iso και καψτο. υπαρχουν και cdrw :rolleyes: Δοκίμασα και με cd rw. Τίποτα :(:mad:. Όχι τίποτα άλλο, θα τελειώσουν τα cd σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2014 Άστο από Δευτέρα αν θες.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts