HaVai Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 http://img342.imageshack.us/img342/3459/675333b4em.th.jpg Μεγάλες υλικές ζημιές σε πενήντα τουλάχιστον παλιές κατοικίες, την Εκκλησία αλλά και το οδόστρωμα της κεντρικής πλατείας του χωριού Μητάτα των Κυθήρων, έχουν καταγράψει ήδη τα συνεργεία του επαρχείου, ενώ τα συνεργεία της...νομαρχίας Πειραιά προσπαθούν να εξασφαλίσουν μέσον που θα τους μεταφέρει το συντομότερο δυνατόν στο νησί, που στις 13.34 βρέθηκε στο επίκεντρο του υποθαλάσσιου σεισμού. Τις ζημιές επιβεβαίωσε και ο νομάρχης Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μίχας, ο οποίος συνέστησε ψυχραιμία στους κατοίκους, ενώ οι τοπικές αρχές βρίσκονται ήδη στο χωριό Μητάτα, πραγματοποιώντας αυτοψίες για "χτυπημένα" από το σημερινό σεισμό σπίτια, που, σημειωτέον, τα περισσότερα λόγω παλαιότητας ήταν ακατοίκητα. Σύμφωνα επίσης με το νομάρχη, μικρές ζημιές έχει υποστεί και το οδικό δίκτυο προς τα Μητάτα των Κυθήρων, ενώ στα υπόλοιπα χωριά του νησιού δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, παρά μόνο σε "μαντρότοιχους". Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί όλες οι λιμενικές αρχές του νησιού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητα Μητάτα, που μίλησε στη ΝΕΤ λίγη ώρα μετά το σεισμό σημειώθηκε κατολίσθηση στην πλατεία και προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στην εκκλησία και στο καμπαναριό, διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης ενώ κατέρρευσαν πολλά παλιά κτήρια. Ζημιές έχουν αναφερθεί και στο αεροδρόμιο των Κυθήρων. Πάντως δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Στα Χανιά, που επίσης βρέθηκαν πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού οι κάτοικοι πετάχτηκαν στους δρόμους. Μία ηλικιωμένη γυναίκα έσπασε το πόδι της στην προσπάθειά της να βγει από το σπίτι την ώρα του σεισμού ενώ στο Ρέθυμνο ένας νεαρός άνδρας κόπηκε από τζαμαρία που έσπασε από τη δόνηση. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα, από τη Ρόδο μέχρι τα Επτάνησα και από την Κρήτη μέχρι τον ακριτικό νομό της Καστοριάς αλλά και σε ολόκληρη σχεδόν τη Δυτική Μακεδονία και κυρίως στους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών όπου πολλοί κάτοικοι επικοινώνησαν με τις τοπικές αρχές για να πληροφορηθούν το επίκεντρο και το μέγεθος του σεισμού. Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Μικροπροβλήματα αντιμετώπισε το τηλεπικοινωνιακό δίκτυο της χώρας εξαιτίας της ισχυρής σεισμικής δόνησης των 6,9 Ρίχτερ. Τα πρώτα 30 λεπτά μετά τη δόνηση, η οποία έγινε αισθητή σε όλη την ελληνική επικράτεια, οι τηλεφωνικές κλήσεις διεξάγονταν με μεγάλη δυσκολία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν σχεδόν αδύνατες. Καλύτερη συμπεριφορά φαίνεται να έδειξε το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, όπου τα προβλήματα ήταν σαφώς λιγότερα απ' ότι στο δίκτυο της σταθερής τηλεφωνίας, στο οποίο παρατηρήθηκαν συμπτώματα συμφόρησης. Τα προβλήματα δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με αυτό καθ' αυτό το σεισμό, αλλά με το γεγονός ότι από τη στιγμή της δόνησης και μετά πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κλήσεις, με αποτέλεσμα να υπάρξει συμφόρηση σε όλο το δίκτυο. Οι κλήσεις μεταξύ των εταιριών κινητής τηλεφωνίας εκτελούνταν έστω και με μικρή δυσκολία, ενώ οι κλήσεις στο σταθερό δίκτυο ήταν σχεδόν αδύνατες τα πρώτα 20 λεπτά. Η κατάσταση, πάντως, άρχισε να βελτιώνεται σταδιακά και μετά την παρέλευση περίπου 30 λεπτών από την εκδήλωση του σεισμού, η κατάσταση είχε ομαλοποιηθεί. Πάντως, ο ΟΤΕ σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στο τηλεπικοινωνιακό του δίκτυο και ότι κάποιες πρόσκαιρες και μεμονωμένες περιπτώσεις συμφόρησης δικτύου στις περιοχές της Σπάρτης, της Καλαμάτας και των Χανίων οφείλονταν στην υπερβολικά αυξημένη κίνηση. news.in.gr Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Εγώ ρε παιδιά κοιμόμουν, πτώμα από την έξοδο στον Κιάμο εχθές, και ένιωθα τα πάντα να κινούνται. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν στον ύπνο μου αλλά όταν κατάλαβα πώς ήταν σεισμός δεν είχα κουράγιο να κουνηθώ και έτσι απλά το απολάμβανα στο κρεββάτι μου :) Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Ήμασταν μέσα στο cinema και βλέπαμε τους αδερφούς Γκριμ και ξαφνικά κουνιέμαι εγώ με τον άντρα μου ολόκληρη και φωνάζω σεισμός έξω! Τίποτα τα ζώα...Σεισμός ξαναλέω όλοι έξω...είδα κάτι κεφάλια να κοιτάνε πίσω κάποιοι να μουρμουράνε, αλλά να κουνηθούνε τπτ!! Σεισμός ξαναλέω έξω όλοι....με την 5η φορά βγήκανε έξω τα ζώα...τι χαιβάνια θεέ μου. Τρόμαξα.... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Εμένα γιατί όλοι οι σεισμοί με πετυχαίνουν στον υπολογιστή;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Ο σκυλος κανα 5 λεπτο πριν ηταν ανυσηχος και μου εκανε εντυπωσηη:confused: Οι αλλαγές τις συμπεριφοράς των ζώων όταν έρχεται σεισμός, παρατηρούνται λίγα λεπτά πριν από τον σεισμό (από 2 έως και 5 λεπτά νωρίτερα) με εξαίρεση τα κουνούπια και τα έντομα που μπορεί να παρατηρηθεί η αλλαγή πολλές ώρες νωρίτερα. - Τα Τζιτζίκια (όταν είναι καλοκαίρι) σταματούν ξαφνικά να τραγουδούν. - Τα Κουνούπια (όταν είναι καλοκαίρι) δεν τσιμπούν. - Όλα τα έντομα που ζουν κάτω από την γη καθώς και τα φίδια, βγαίνουν ξαφνικά και ξέφρενα στην επιφάνεια της γης. - Η Γάτα τινάζεται ξαφνικά από την θέση της και τρέχει αλαφιασμένη να κρυφτεί. - Οι Σκύλοι ουρλιάζουν όλοι μαζί και ξαφνικά. - Τα Πουλιά τινάζονται ξαφνικά όλα μαζί από εκεί που κάθονται και πετούν ψηλά αλαφιασμένα αλλά χωρίς θόρυβο. - Τα Ψάρια κολυμπούν κοντά στην επιφάνεια και μερικά πηδούν συνέχεια πάνω από αυτή. - Μέλισσες & Σφήκες βγαίνουν ξαφνικά όλες μαζί έξω από την φωλιά τους. Σε περίπτωση που ακολουθεί μετασεισμός, όλα τα ζώα παραμένουν έξω από τις φωλιές τους ή μέσα στις κρυψώνες τους. Οι Σκύλοι και οι γάτες, αν τύχει και βγουν από τις κρυψώνες τους (πράγμα μάλλον απίθανο) τότε περπατούν αργά, προσεχτικά και σχεδόν «έρπουν». Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios1976 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 :mad: Πάντως τα δίκτυα κινητής πάλι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και σας θυμίζω και τί έγινε με τα κινητά στο σεισμό του '99 στην Αθήνα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Βασικα στο σεισμο του 99 το προηγουμενο σκυλι μου θυμαμαι που απ το πρωη ηταν ανυσηχο(γαβγιζε,δεν καθοτανε πουθενα γυριζε σε ολο το σπιτι),το τωρινο σκυλι μου αντιθετως ηταν ανυσηχος μονο λιγο πριν το σεισμο... Το οτι τα ζωα αντιλαμβανονται τους σεισμους το ηξερα,αλλα ολες της πληροφοριες που εγραψες δεν της ήξερα!! Τhks!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Βασικα στο σεισμο του 99 το προηγουμενο σκυλι μου θυμαμαι που απ το πρωη ηταν ανυσηχο(γαβγιζε,δεν καθοτανε πουθενα γυριζε σε ολο το σπιτι),το τωρινο σκυλι μου αντιθετως ηταν ανυσηχος μονο λιγο πριν το σεισμο... Aυτός ο σεισμός είχε μεγάλο εστιακό βάθος (70χλμ) γιαυτό δεν τον κατάλαβε ακόμα πιο νωρίς ο σκύλος σου. :p Το 99 ήταν επιφανειακός οπότε γινόταν πιο "εύκολα" αντιληπτός από τα ζώα. Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πρόδρομα σημάδια σε κάθε σεισμό. Η επιστήμη ένα από τα σημαντικά πράματα που έχει να μας βγάλει αυτό τον αιώνα είναι και η πρόγνωση των σεισμών. Βραχυπρόθεσμη πρόγνωση όμως. Γιατί μακροπρόθεσμη κάνουν πολλοί αλλά είναι ανούσια. Το θέμα είναι και να έχουμε ασφαλή βραχυπρόθεσμη πρόγνωση σεισμών, τι κάνουμε; Εκκενώνουμε πόλεις; Δε λέει... Το έχω πει και σε παλιότερο ποστ μου, οι σημερινοί σεισμολόγοι και γενικά η σεισμολογία είναι καθαρά επιστήμη στατιστικής και καταγραφής των σεισμών. Δεν έχει προχωρήσει καθόλου στην πρόγνωση. Το ότι μας λένε ότι πρόκειται για τον κύριο σεισμό είναι καθαρά θέμα στατιστικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν πρόδρομα σημάδια σε κάθε σεισμό. Η επιστήμη ένα από τα σημαντικά πράματα που έχει να μας βγάλει αυτό τον αιώνα είναι και η πρόγνωση των σεισμών. Βραχυπρόθεσμη πρόγνωση όμως. Γιατί μακροπρόθεσμη κάνουν πολλοί αλλά είναι ανούσια. Το θέμα είναι και να έχουμε ασφαλή βραχυπρόθεσμη πρόγνωση σεισμών, τι κάνουμε; Εκκενώνουμε πόλεις; Δε λέει... Το έχω πει και σε παλιότερο ποστ μου, οι σημερινοί σεισμολόγοι και γενικά η σεισμολογία είναι καθαρά επιστήμη στατιστικής και καταγραφής των σεισμών. Δεν έχει προχωρήσει καθόλου στην πρόγνωση. Το ότι μας λένε ότι πρόκειται για τον κύριο σεισμό είναι καθαρά θέμα στατιστικής. Πρόγνωση σεισμών βασισμένη σε ηλεκτρικά σήματα που καταγράφονται στην επιφάνεια της γής. :worry: Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Το σημερινό Γεωτεκτονικό καθεστώς του Ελληνικού τόξου http://img338.imageshack.us/img338/6575/sxima457sx.th.jpg Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Εμένα γιατί όλοι οι σεισμοί με πετυχαίνουν στον υπολογιστή;;; Δεν εισαι η μονη...:p εμενα και τωρα και το 99 στον υπολογιστη με βρηκαν...βεβαια,ο παλιος ηταν πολυ χειροτερος,καθως το κομπιουτερ απο θαυμα γλιτωσε την καταστροφη...:X :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Σχετικα με τα ζωα... Νομιζω οτι οσο πιο πολυ επαφη εχουν με τη φυση τοσο πιο πολυ το αισθανονται.. Ας πουμε σε μενα ο πρωην αδεσποτουλης μου αρχισε να γρυλιζει λιγο πριν αν και ηταν σε οροφο... ο αγοραστος μου δεν πηρε χαμπαρι μια... (μετα ετρεμε σαν το ψαρι βεβαια). Ισως αν ηταν σε αυλη κι ειχε αμεση επαφη με το εδαφος να το καταλαβαινε και νωριτερα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. January 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2006 Ωραία ήταν άντε να κάνει άλλον ένα αύριο στις 8:55 που βγαίνουμε διάλλειμα να μας αφήσουν μετά! ;) :lol: Βρε καλέ μου, τί εύχεσαι τέτοια πράγματα. Κι ο αδερφός μου την ίδια ελπίδα έχει απ΄το πρωί, να γίνει σεισμός να χάσουνε μάθημα! Χαλαρώστε... Έτσι και πριν κανένα δύμηνο ευχόταν να γίνει κάτι να χάνει μαθήματα και τσουκ... έσπασε το χέρι του και τρέχαμε κάθε λίγο 1μήνα. Σοβαρεφτείτε παιδάκια μου.... μΗΝ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΤΈΤΟΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ!:blink: Πάντως κι εγώ παιδιά από τη διάρκεια εντυπωσιάστηκα!Δεν τέλειωνε με τίποτα.... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Ο σεισμός λοιπόν έρχεται να μας επιβεβαιώσει ότι διήρκησε 62 δευτερόλεπτα, που είναι υπεραρκετά για σεισμό!! Εν τω μεταξύ μπορεί στα ΜΜΕ να είπαν ότι τελικά και η Αθήνα συμφώνησε στο 6,9 του σεισμού, στο σάιτ όμως ακόμα 6,4 το έχουν... :wacko: Γεωδυναμικό ινστιτούτο Αθηνών Πρόκειται για πολύ ερασιτεχνικό σάιτ πάντως και ντροπή μας... Τόσα κονδύλια δικαιολογούνται και δεν έχουν ούτε καν Online καταγραφή συμβάντων σεισμογράφου... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Οι αλλαγές τις συμπεριφοράς των ζώων ................ - Οι Σκύλοι ουρλιάζουν όλοι μαζί και ξαφνικά...................... Παντως και ο δικος μου σκυλος μια θυληκια Κοκερου δεν καταλαβε τιιιιιιποτα. Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 εδώ χαλάνδρι τον καταλάβαμε για καλά, επίσης οι σεισμολόγοι μπορεί να ήξεραν οτι θα γίνει αλλα δεν επτρέπεται να ανακοινώνουν δημόσια τις προγνώσεις τους και να πανικοβάλουν κόσμο,εδω οι άτιμοι οι σκύλοι τόσα χρόνια τουσ ταίζουμε στη γειτονιά και δεν άκουσα ούτε γάβγισμα έλεος παλιόσκυλα, να μην ξαναγίνει ποτέ εύχομαι δεν είναι αστείο αν είχε μικρότερο βάθος θα είχαμε γκρεμιστεί όλοι Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Πολυ περιεργο παντως με τα ζωα .Φαινεται τα επιασε απροετοιμαστα . (4 σκυλοι μου ,και δεν ξερω ποσες γατες ,δεν καταλαβαν τιποτε απο πριν:confused: ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Εγω που μενω στο Πειραια και στον 5ο οροφο νεας πολυκατοικιας τον καταλαβαμε πολυ εντονα Μαλιστα με πετυχε πανω στο φαγητο Βεβαια περιμενα να τελειωσω το φαγητο και μετα να σηκωθω ορθιος Οταν τρώμε δεν σταματαμε .... Ειχε διαρκεια και μαλιστα καποιοι απο την πολυκατοικια ανεβηκαν στην ταρατσα να προστατεευθουν ημαρτον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Πολυ περιεργο παντως με τα ζωα .Φαινεται τα επιασε απροετοιμαστα . (4 σκυλοι μου ,και δεν ξερω ποσες γατες ,δεν καταλαβαν τιποτε απο πριν:confused: ) Αγρόκτημα έχεις? :p Ο δικός μου σκύλος τρόμαξε όταν τον έπισε η αδρεφή μου για να τον βγάλει έξω :lol: Εγώ έπεζα στο xbox και νόμιζα ότι κάποιος κουνάει τον καναπέ... δεν έδωσα σημασία, μετά από λίγο πήγα στο δωμάτιό μου πήρα το κινητό, φόρεσα το μπουφάν και βγήκα έξω κανα λεπτό μετά το τέλος του σεισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Εγω που μενω στο Πειραια και στον 5ο οροφο νεας πολυκατοικιας τον καταλαβαμε πολυ εντονα Μαλιστα με πετυχε πανω στο φαγητο Βεβαια περιμενα να τελειωσω το φαγητο και μετα να σηκωθω ορθιος Οταν τρώμε δεν σταματαμε .... Ειχε διαρκεια και μαλιστα καποιοι απο την πολυκατοικια ανεβηκαν στην ταρατσα να προστατεευθουν ημαρτον.... τι ημαρτον η ταρατσα θα ειναι το τελευταιο μερος της οικοδομης οπου δεν προκειται να παθει σχεδον τιποτα!!! οι ιαπωνες ειαι βλακες που πανε μετα απο το σεισμο στην ταρατσα???? κατι ξερουν....:happy: Πάντως, η ενέργεια που εκλύθηκε από τον σεισμό της Κυριακής είναι 33 φορές περισσότερη από τα 5,9 Ρίχτερ της Αθήνας, 20 φορές μεγαλύτερη από την ατομική βόμβα της Χιροσίμα και ίση με την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει η χώρα σε τέσσερις ημέρες. (αποσπασμα απο το in.gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Αυτό που μου προξένησε εντύπωση είναι ότι παρά το δυνατό παρατεταγμένο τράνταγμα, κανένας συναγερμός αυτοκινήτου δεν ενεργοποιήθηκε, όπως έγινε με τον σεισμό του '99 που "τρελάθηκαν" πάρα πολλά αυτοκίνητα στη γειτονιά... :confused: Το παρατηρήσατε κι εσείς; Δε ξέρω αν είναι σύμπτωση, τόσα αυτοκίνητα εδώ γύρω λέτε να μην είχε κανένα συναγερμό; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Παντως και ο δικος μου σκυλος μια θυληκια Κοκερου δεν καταλαβε τιιιιιιποτα. Πφφ, γυναίκες.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Παντως και ο δικος μου σκυλος μια θυληκια Κοκερου δεν καταλαβε τιιιιιιποτα. Ναι και ο Κανέλος (αρσενικό κοκεράκι) δεν κατάλαβε τίποτα... Τα κόκερ είναι αναίσθητα... :p Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Αυτό που μου προξένησε εντύπωση είναι ότι παρά το δυνατό παρατεταγμένο τράνταγμα, κανένας συναγερμός αυτοκινήτου δεν ενεργοποιήθηκε, όπως έγινε με τον σεισμό του '99 που "τρελάθηκαν" πάρα πολλά αυτοκίνητα στη γειτονιά... :confused: Το παρατηρήσατε κι εσείς; Δε ξέρω αν είναι σύμπτωση, τόσα αυτοκίνητα εδώ γύρω λέτε να μην είχε κανένα συναγερμό; :p εδω που μενω παντως ακουσα πολλα να χτυπανε 300db (ολα μαζι) λες και εγινε ο σουπερ ντουπερ σεισμος το δικο μου σκυλακι κοιμοταν του καλου καιρο και πριν και κατα την διαρκεια και μετα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts