lulukos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σεισμος πριν 20 λεπτα......πρωτη φορα στη ζωη μου ακουω κατι τετοιο.....σα να επεσε βομβα κατω απο τη γη,ακουστηκε ενας δυνατος κροτος κατω απο τη γη και μετα απο 2 δευτερα περιπου κουνηθηκε το κτιριο για διαστημα 2-3 δευτερολεπτων. Εμείς εδώ δεν νιώσαμε τίποτα πάντως.Σύμφωνα με την περιγραφή σου πρέπει να ήταν πολύ ισχυρός.Σε πια πόλη βρίσκεσαι αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σεισμος πριν 20 λεπτα......πρωτη φορα στη ζωη μου ακουω κατι τετοιο.....σα να επεσε βομβα κατω απο τη γη,ακουστηκε ενας δυνατος κροτος κατω απο τη γη και μετα απο 2 δευτερα περιπου κουνηθηκε το κτιριο για διαστημα 2-3 δευτερολεπτων. που βρισκεσαι;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 αυτη τη στιγμη ειμαι Πατρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Σεισμος πριν 20 λεπτα......πρωτη φορα στη ζωη μου ακουω κατι τετοιο.....σα να επεσε βομβα κατω απο τη γη,ακουστηκε ενας δυνατος κροτος κατω απο τη γη και μετα απο 2 δευτερα περιπου κουνηθηκε το κτιριο για διαστημα 2-3 δευτερολεπτων. Έλα και είχατε καιρό να κουνηθείτε. Χειρότερος από του Ιουνίου;:worry: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marion Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 αυτη τη στιγμη ειμαι Πατρα δεν εχει ειπωθει ακομα το παραμικρο στο ραδιο και στο ιντερνετ...αλλοι το νιωσανε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Έλα και είχατε καιρό να κουνηθείτε. Χειρότερος από του Ιουνίου;:worry: Οχι σε καμια περιπτωση,πιστευω αυτος δεν ειναι καν πανω απο 4.5 ριχτερ μη σου πω πανω απο 4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 σεισμος μολις τωρα στην Θεσσαλονικη! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ναι οντως ! για 3-4 δευτερολεπτα , μαλλον κοντα στα 4 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 N k ego t katalava!dinatoutsikos itan! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αυτό δεν ήταν σεισμός, αυτό ήταν το κάτι άλλο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αυτό δεν ήταν σεισμός, αυτό ήταν το κάτι άλλο. με τετοιο σεισμο ξυπνησα στην καλαματα... φαντασου! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αυτό δεν ήταν σεισμός, αυτό ήταν το κάτι άλλο. Κοντά στα 4μισι ρίχτερ πρέπει να ήταν.... 4-5 δευτ Μένει να μάθουμε επίκεντρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Δεν ξέρω πόσο ήταν, αλλά πρώτη φορά βλέπω να βαράνε συναγερμοί από αμάξια και σπίτια έτσι. Όλοι νομίσαμε ότι έγινε έκρηξη ή κάτι τέτοιο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Δεν ξέρω πόσο ήταν, αλλά πρώτη φορά βλέπω να βαράνε συναγερμοί από αμάξια και σπίτια έτσι. Όλοι νομίσαμε ότι έγινε έκρηξη ή κάτι τέτοιο. οντως κι εδω ακουστηκαν συναγερμοι..και απο μαγαζια ακουσα.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 3,2 περιπου 16 km E Thessaloníki (pop 354,290 ; local time 00:32 2008-09-06) 8 km NE Panórama (pop 16,551 ; local time 00:32 2008-09-06) 2 km NE Khortiátis http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=104003 Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 3,2 περιπου 16 km E Thessaloníki (pop 354,290 ; local time 00:32 2008-09-06) 8 km NE Panórama (pop 16,551 ; local time 00:32 2008-09-06) 2 km NE Khortiátis http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=104003 Πηγή? :cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Εγώ στον Εύοσμο τον ένιωσα άλλα όχι τόσο δυνατά όσο εσείς. 2-3 δευτερόλεπτα ήταν και δε χτύπησε κανένας συναγερμός.. Μόνο ένα ποτήρι έπεσε από ένα μπαλκόνι. :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Πηγή? :cool::cool: δεν μπορω να σου πω :ninja: αφου εβαλα και λινκ !:D οντως κι εδω ακουστηκαν συναγερμοι..και απο μαγαζια ακουσα.. καλα στον χορτιατη μενεις και χτυπησαν συναγερμοι , εδω ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ δεν χτυπησε τιποτα , αλλα δεν κοιμομουν ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 δεν μπορω να σου πω :ninja: αφου εβαλα και λινκ !:D καλα στον χορτιατη μενεις και χτυπησαν συναγερμοι , εδω ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ δεν χτυπησε τιποτα , αλλα δεν κοιμομουν ! οι νεαπολιτες ειναι λιγο ευαισθητουλιδες...σαν τους συναγερμους τους!! νομιζω θα γινει και ενας ακομα μικρουλης σεισμος... (ευχομαι να ηταν ενα ξεσπασμα) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 3,2 με μικρό εστιακό βάθος είπαν στο Mega. Εμείς εδώ Ανατολικά το καταλαβάμε πιο πολύ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 αλλαξαν τα δεδομενα !!!! 3,2 ριχτερ 2 χιλιομετρα βαθος 6 km E Θεσσαλονικη (pop 354,290 ; local time 00:32 2008-09-06) 4 km NE Νεαπολης (pop 30,106 ; local time 00:32 2008-09-06) 2 km W Ασβεστοχωριου (pop 5,345 ; local time 00:32 2008-09-06) Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 3,2 με μικρό εστιακό βάθος είπαν στο Mega. Εμείς εδώ Ανατολικά το καταλαβάμε πιο πολύ :P Που μένεις περίπου; Τελειώσαν τα έκτακτα; Ή δεν έκαναν όλοι ακόμη; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 εγώ δεν τον κατάλαβα και πολύ!! εδώ στην γειτονιά μου πάντως(σταυρούπολη) όλοι έχουν βγει στα μπαλκόνια και κάνουν προβλέψεις...χιχι :) Παράθεση http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Που μένεις περίπου; Τελειώσαν τα έκτακτα; Ή δεν έκαναν όλοι ακόμη; Καλαμαριά.Το μέγκα σιγά μην έκανε και έκτατο.προγραμματισμένο δελτίο είχε και στο τέλος μίλησε ένας δημοσιογράφος από Θεσνίκη και είπε 3,2 και μικρο εστιακό βάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 εγώ δεν τον κατάλαβα και πολύ!! εδώ στην γειτονιά μου πάντως(σταυρούπολη) όλοι έχουν βγει στα μπαλκόνια και κάνουν προβλέψεις...χιχι :) και εδω τα ιδια ! λες να ειμαστε στην ιδια γειτονια ! παντως πιστευω οτι το http://www.emsc-csem.org ειναι το πιο γρηγορο και σωστο ! αλλα δεν γραφει ωρα ελλαδας Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts