gkp Δημοσιεύτηκε June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2014 Ήρθε στα χέρια μου η δίκαρτη έκδοση της της γνωστής συσκευής. Πέρα από τα γνωστά που ξέρουμε από το κλασσικό one η δίκαρτη έκδοση έχει υποδοχή κάρτας microsd και το καπάκι στο πίσω μέρος αφαιρείται για να μπουν οι κάρτες sim. Το κυριότερο χαρακτηριστικό που έψαχνα σε ένα δίκαρτο τόσα χρόνια και δεν μπορούσα να βρω ήταν να είναι ταυτόχρονα ενεργές και οι δύο sim. Δηλαδή όταν μιλάς στην μία και σε παίρνουν στην άλλη να μπορείς να απαντάς κανονικά. Το one (m7) 802w στην έκδοση 4.4.2 που φοράει το κάνει περίφημα και πραγματικά είναι η συσκευή που έψαχνα τόσα χρόνια για να ριζώσω. Στα αρνητικά για κάποιους ίσως είναι ότι το μενού δεν έχει Ελληνικά αλλά για εμένα είναι εντελώς αδιάφορο. Ελληνικά φυσικά αναγνωρίζει και στα μηνύματα και στη γραφή. Αυτά προς το παρόν Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteli Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ήρθε στα χέρια μου η δίκαρτη έκδοση της της γνωστής συσκευής. Πέρα από τα γνωστά που ξέρουμε από το κλασσικό one η δίκαρτη έκδοση έχει υποδοχή κάρτας microsd και το καπάκι στο πίσω μέρος αφαιρείται για να μπουν οι κάρτες sim. Το κυριότερο χαρακτηριστικό που έψαχνα σε ένα δίκαρτο τόσα χρόνια και δεν μπορούσα να βρω ήταν να είναι ταυτόχρονα ενεργές και οι δύο sim. Δηλαδή όταν μιλάς στην μία και σε παίρνουν στην άλλη να μπορείς να απαντάς κανονικά. Το one (m7) 802w στην έκδοση 4.4.2 που φοράει το κάνει περίφημα και πραγματικά είναι η συσκευή που έψαχνα τόσα χρόνια για να ριζώσω. Στα αρνητικά για κάποιους ίσως είναι ότι το μενού δεν έχει Ελληνικά αλλά για εμένα είναι εντελώς αδιάφορο. Ελληνικά φυσικά αναγνωρίζει και στα μηνύματα και στη γραφή. Αυτά προς το παρόν Φιλε μου,απο που το πήρες και αν μπορείς να μου αναφέρεις και την τιμή σε παρακαλώ,σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,Παντελής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ενδιαφέρον ακούγεται.. Από αυτονομία τι λέει; Πόσο το πήρες και από που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idovas Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Παιδιά, το έχω κι εγώ από τον Νοέμβριο και με έχει βολέψει πολύ. Το είχα πάρει από Handtec. Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 500 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Με αρκετή χρήση με βγάζει γύρω στις 12 ώρες. Λιγότερο από το απλό M7 γιατί είναι δίκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. July 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Λοιπόν ένα μήνα και πλέον με το κινητό έχω μόνο καλά λόγια να πω. Τα Ελληνικά που είχα πει στην αρχή λύθηκαν με μια παραμετροποίηση ενός αρχείου και την εγκατάσταση του morelocale2 ουσιαστικά ξεκλείδωσαν την Ελληνική γλώσσα σε ΟΛΑ τα μενού. Κανονικά Ελληνικά. Το κινητό είναι πάρα πολύ γρήγορο για snapdragon 600 και φυσικά πήρε και την τελευταία αναβάθμιση ο sense και είναι ακριβώς όπως το m8. Η διπλή λειτουργία και η ευκολία να επιλέγεις αριθμούς στην μία ή στην άλλη sim είναι μοναδική για δίκαρτο τηλέφωνο. Ως μόνα αρνητικά έχω να παρατηρήσω 1) την μέτρια ποιότητα ήχου στο ακουστικό που καμιά φορά κάνει τη συνομιλία ενοχλητική στο αφτί. 2) την μέτρια αυτονομία του τηλεφώνου όπως και στο απλό m7 σε σχέση με τις σύγχρονες ναυαρχίδες. Η διπλή λειτουργία της sim δεν επηρεάζει σημαντικά την αυτονομία (περίπου ένα 10% επιπλέον κατανάλωση) Συμπερασματικά το κινητό αξίζει τα χρήματα του μέχρι το τελευταίο ευρώ και η διπλή ταυτόχρονη λειτουργία της sim το κάνει μοναδικό στο είδος του. Διαβάζοντας μάλιστα τα σχόλια για το m8 dual sim και την απουσία της ταυτόχρονης λειτουργίας καθιστούν το Μ7 ως την μοναδική ποιοτική συσκευή στην Ευρωπαική αγορά αυτή σε αυτή την κατηγορία Φιλε μου,απο που το πήρες και αν μπορείς να μου αναφέρεις και την τιμή σε παρακαλώ,σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,Παντελής Ενδιαφέρον ακούγεται.. Από αυτονομία τι λέει; Πόσο το πήρες και από που; Το αγόρασα από Αγγλία περίπου 550€ + ΦΠΑ Edited July 14, 2014 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts