xerolas Δημοσιεύτηκε June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 12, 2014 Γεια σας παιδιά.Ήμουν ο ευτυχής κάτοχος μέχρι τώρα ενός πολύ στιβαρού(έχει αρκετό βάρος και καλή συναρμογή υλικών γενικά) Νatural Multimedia Keyboard.. Λέω ήμουν γιατί ενώ σιγύριζα το γραφείο μου έδωσα μία καταλάθος στο ενσύρματο Μicrosoft Multimedia Keyboard και δεν το πρόλαβα κύλισε κάτω και ευτυχώς χάρη στο καλώδιο δεν έφαγε τελειωτική πτώση αλλά σταμάτησε χάρη στο καλώδιό του(Να που χρειάζονται και για πρακτικούς σκοπούς τα καλώδια καμμιά φορά:X..) που το συγκράτησε αλλά χτύπησε μόνο στην κάτω άκρη δεξιά με συνέπεια έσπασε το κλιπσάκι το οποίο έρχεται ζευγάρι με το απέναντι για να στηρίζεται με εργονομική κλίση κάθε πληκτρολόγιο και στις δύο μεριές.... Τώρα μάζεψα τα 2 κομμάτια του πλαστικού κλιπσακίου αλλά δεν ξέρω αν μπορώ με κάποια δυνατή επαγγελματική ίσως κόλλα να το κολλήσω (και αμφιβάλλω αν θα κρατήσει..) ή αν υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό Υπόψη ότι το Κeyboard είναι πλήρως εργονομικό και δεν θέλω να το έχω κουτσό..Αν βγάλω και το άλλο κλιπσάκι δεν θα βλέπω καλά τα πλήκτρα... Παρακάτω παραθέτω link με το πληκτρολόγιό μου για να καταλάβετε για ποιο εννοώ.. Υπάρχει λύση;; http://www.mysql.rs/wp-content/uploads/2012/03/naturalmm.jpg Παράθεση " Similis simili gaudet" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πατέντα απο αλλο ίσως; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 βαλε μια φοτο απο το κλιπ και απο την βαση του πληκτρολογιου εχω απο τα απλα μικροσοφτ τετοια και ισως σου κανουν να μην αποχοριστεις την αγαπη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts