Jump to content

Ηelp!Έσπασε η βάση από πληκτρολόγιό μου

xerolas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά.Ήμουν ο ευτυχής κάτοχος μέχρι τώρα ενός πολύ στιβαρού(έχει αρκετό βάρος και καλή συναρμογή υλικών γενικά) Νatural Multimedia Keyboard..

Λέω ήμουν γιατί ενώ σιγύριζα το γραφείο μου έδωσα μία καταλάθος στο ενσύρματο Μicrosoft Multimedia Keyboard και δεν το πρόλαβα κύλισε κάτω και ευτυχώς χάρη στο καλώδιο δεν έφαγε τελειωτική πτώση αλλά σταμάτησε χάρη στο καλώδιό του(Να που χρειάζονται και για πρακτικούς σκοπούς τα καλώδια καμμιά φορά:X..) που το συγκράτησε αλλά χτύπησε μόνο στην κάτω άκρη δεξιά με συνέπεια έσπασε το κλιπσάκι το οποίο έρχεται ζευγάρι με το απέναντι για να στηρίζεται με εργονομική κλίση κάθε πληκτρολόγιο και στις δύο μεριές....

Τώρα μάζεψα τα 2 κομμάτια του πλαστικού κλιπσακίου αλλά δεν ξέρω αν μπορώ με κάποια δυνατή επαγγελματική ίσως κόλλα να το κολλήσω (και αμφιβάλλω αν θα κρατήσει..) ή αν υπάρχει περίπτωση να βρω ανταλλακτικό

Υπόψη ότι το Κeyboard είναι πλήρως εργονομικό και δεν θέλω να το έχω κουτσό..Αν βγάλω και το άλλο κλιπσάκι δεν θα βλέπω καλά τα πλήκτρα...

Παρακάτω παραθέτω link με το πληκτρολόγιό μου για να καταλάβετε για ποιο εννοώ..

Υπάρχει λύση;;

http://www.mysql.rs/wp-content/uploads/2012/03/naturalmm.jpg

" Similis simili gaudet"

βαλε μια φοτο απο το κλιπ και απο την βαση του πληκτρολογιου

εχω απο τα απλα μικροσοφτ τετοια και ισως σου κανουν να μην αποχοριστεις την αγαπη σου