Jump to content

Βοήθεια για teca κινητό

enallax
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας

Εχω βρει αυτο το κινητό , γράφει ότι είναι δίκαρτο και 4G, απο αγγλία σε καλή τιμή, χωρίς δασμούς και μεταφορικά. Είναι το teca S5B. Επειδή δεν το βρίσκω πουθενά αλλού, εκτός από το ebay, θα θελα τη γνώμη σας για να μη το πάρω και την πατήσω.

ευχαριστω εκ των προτερων

κλώνος είναι ΜΑΚΡΙΑ απο κάτι τέτοια κινιτα αν θέλεις κινέζικο πάρε καποιο xiaommi/huawei/zte/lenovo/thl και επέλεξε να σταλεί με κανονικό ταχυδρομείο να μην περάσει τελωνείο..................

απο κλονους ΜΑΚΡΙΑ

http://www.to2c.com/

εδω πχ δες και εδω

http://www.minideal.net/

• 4 months later...

έπεσε ένα μεταχειρισμένο στα χέρια μου. δεν είναι καθόλου μακριά το κινητό αυτό. αντίθετα είναι για ΠΟΛΥ κοντά. Από τα λίγα octa core που έχουν πέσει στα χέρια μου που ΔΕΝ ζεστένεται ότι και να του κάνεις. Όσο για επιδόσεις δεν συγρκίνεται με ΚΑΝΕΝΑ κινέζικο που έχει περάσει από τα χέρια μου. Ξεπερνάει ακόμη και της mls τα κινητά. Ίσως οφείλετε στα 4GB ram Που έχει ίσως επειδή είναι γυμνό.. δεν ξέρω.

Η κάμερα του είναι πραγματικά 18άρα και βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες. Το ηχείο του είναι ασθενικό ως μέτριο, το σήμα του είναι καμπάνα και μέσα σε ασανσέρ, κολλήματα και λαγκάρισμα είναι ανύπαρκτα παρόλο τα 1920χ1080 ανάλυση (η οθόνη του είναι κορυφαία).

Όντως μακριά από κινέζικα. Βασικά ΟΝΤΩΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΚΑΣ αν δεν το έχεις δοκιμάσει πρώτα.

Για παράδειγμα το LG G3 λαγκάρει και είναι ως ΠΟΛΥ ενοχλητικό και το λαγκάρισμά του και το ότι σου τηγανίζει τα χέρια ωσότου ρίξει τον επεξεργαστή και να σέρνεται ενώ το φθηνό αυτό κινητάκι πάει λιώμα ότι και να του κάνεις.

Εκεί που πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτε είναι η υποστήριξη. Αν όμως δεν σε τρώει ο κόλος σου και δεν το πειράξεις με ρουταρίσματα και ξένες ρομ το κινητάκι πραγματικά ΣΠΕΡΝΕΙ στην κυριολεξία για τα λεφτά του.

Και μην ξεχνάμε ότι είναι και το μοναδικό στον κόσμο με 4GB ram.

Ότι δεν ξέρουμε λοιπόν δεν είναι "μακριά". Είναι απλά "ρίσκο" που είτε θα μας αποβεί σε καλό είτε θα κλαίμε τα λεφτά μας. Η σωστή απάντηση λοιπόν είναι "δεν το έχω δοκιμάσει και αν πάρεις το ρίσκο και το πάρεις πες και σε εμάς".

Προχώρα λοιπόν φίλε ΑΦΟΒΑ και θα με θυμηθείς αν δεν παίσεις σε κακιά συσκευή. Αν η πηγή σου είναι έγκυρη και πάρεις ένα κινητό σαν αυτό που έχω στα χέρια μου θα κάνεις κολοτούμπες από την χαρά σου.

Α... ξέχασα... και ενεργές και οι δύο σιμ και μάλιστα με καμπάνα σήμα και στις δυο... GPS δεν έχω καταφέρει να το κάνω να κλειδώσει προφανώς λόγο AGPS ρυθμίσεων. Το άφησα 2-3 λεπτά και το παράτησα... δεν έχω προλάβει να το αφήσω να κλειδώσει. Αν κλειδώσει φαντάζομαι μετά θα είναι πολύ γρηγορότερο.

Μπροστινή κάμερα κρύσταλλο επίσης και ακουστικό πολύ ισχυρό ως παραμόρφωση... πρέπει να χαμηλώσεις για να μη σε ακούνε οι δίπλα :P

Κατασκευή ΠΟΛΥ ποιοτική και δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις από Galaxy S5 με τίποτε. Ακόμη και η ποιότητα χρωμάτων αντίθεση φωτεινότητα της οθόνης είναι ίσως και ίδια σε φως ήλιου.. γιατί βράδυ οι super amoled δεν έχουν αντίπαλο...

Ελπίζω να σε κάλυψα...

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Ο συγκεκριμενος πωλητης εχει σχεδον ολα τα αντικειμενα που εχει πουλησει ''private'',δεν μπορεις δηλαδη να δεις αν για να παρει αυτες τις αξιολογησεις πουλαγε θηκες του 1$ ή κινητα με 3-4GB ram κατω απο 250$.

Επισης,η ΤΕCA ειναι τοσο μεγαλη εταιρεια (που κανεις δεν την ξερει) και τοσο εξυπνη που μονο αυτην εβαλε 4GB ram και φυσικα σε κλωνο S5 και σε τιμη που ολες οι αλλες δινουν 2GB?

Μακρυα!Προφανως ειναι πειραγμενο το λογισμικο ωστε να δειχνει τετοια ραμ.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Πειραγμένο σε ποιο επίπεδο το λογισμικό. Εκτός και αν κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ. Και το antutu και το cpuz και οποιαδήποτε εφαρμογή κοιτάζει το hardware της συσκευής βλέπει 4 γίγα μνήμη. Και είναι γεγονός αφού ανοίγω συνεχώς παράθυρα στον κρομ και αφοίνω εφαρμογές και παιχνίδια ανοικτά να το εξαντλήσω και βλέπω όντως ότι πλησιάζοντας τα 100-200 ελεύθερα αρχίζει και κλείνει με προτεραιότητα τις πρώτες εφαρμογές... και όλα αυτά με την γνωστή ταχύτητα των 6592...

Αλλά δεν είναι μόνον εκεί το θέμα.. είναι και ΠΩΣ στα κομάτια έχει κάνει να παίζουν και οι δυο κάρτες ταυτόχρονα!!!!!???... Και αυτό δεν έχει να΄κάνει με κάτι που διαβάζουμε απλά γραμμένο αλλά με πραγματικότητα εφόσον το δουλεύω και μιλάει σε 2 γραμμές ταυτόχρονα! Και αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό γιατί δεν το έχουν και ΟΛΑ τα οκταπύρινα με το συγκεκριμένο chipset? Δεν είναι παράξενο?

Εγώ πάλι επιμένω ότι θα πρέπει να έχουμε δει με τα μάτια μας προτού βγάλουμε το οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Και το iocean που είναι επίσημο το οκτα και τρέχανε όλοι και το αγοράζανε δεν δούλευε τίποτε σωστά πάνω του εφόσον είχε πρόβλημα τρελό θερμοκρασίας.

Και αν μια εταιρία είναι άγνωστη αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που κατασκευάζει δεν είναι καλό. Έτσι λέγαμε προτού γνωρίσουμε καλά την xiaomi και άλλες κινέζικες εταιρίες.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι το κινητό πραγματικά πετάει και είναι το μοναδικό στον κόσμο αυτή τη στιγμή με τόση μνήμη και με τέτοια χαρακτηριστικά και τιμή.

Αυτό που δεν μπορώ να πω με σιγουριά είναι ο πωλητής ο συγκεκριμένος αν είναι απατεώνας η όχι. Εγώ απλά λέω με σιγουριά ΄και μπορώ να το αποδείξω για την συσκευή που έχω στα χέρια μου.. τίποτε άλλο

edit: προσθέτω ότι όλα τα μετροπρογράμματα και εφαρμογές που διαβάζουν το hardware της συσκευής δεν αναφέρουν πουθενά για teca αλλά για ALPS mobile. Η οποία εταιρία / προμηθευτής είναι μάλλον πολύ αξιόπιστη και μεγάλη

http://www.alps.com/e/index.html

Edited by nectons
Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

φυσικά. είχα σκοπό να το κάνω και παρουσίαση αλλά που όρεξη και χρόνος... ένα βιντεάκι θα κάνω να το ανεβάσω... μπορεί και σήμερα...

πω πω άμα γερνάς τι παθαίνεις :( όχι παιδιά δεν είναι Dual Active Sim το κινητό αυτό. Είναι Dual StandBy. Τραγικό. Ενώ μιλούσα στο κινητό τις πρώτες μέρες που το χρησιμοποιούσα με κάλεσαν ταυτόχρονα στο ΙΔΙΟ νούμερο και απάντησα αφού έβαλα αναμονή την πρώτη κλήση και πάνω στον ενθουσιασμό μου μου έμεινε ότι είναι dual active.. ΣΟΡΡΥ λάθος μεγάλο.. Απλώς έχω απενεργοποιημένες τις πρωοθήσεις μου και μιλάω ταυτόχρονα με όσους με παίρνουν στην ίδια γραμμή (έως τρεις γραμμές ταυτόχρονα τουλάχιστον που μου έχει τύχη) και εκεί την πάτησα.

Είναι ΑΠΛΩΣ dual standby. και όχι ACTIVE... my bad :P

Αυτή τη στιγμή ανεβαίνει βίντεο με το κινητό σε δράση να το δείτε...

Ανεβασε το, αν και καλύτερα να το στείλεις στον mythozz για hands on, γιατί δύσκολα θα σε πιστέψουμε :p

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

και εδώ ένα βιντεάκι χτεσινό με δύσκολο φωτισμό

Edited by nectons

nectons said:

και εδώ ένα βιντεάκι χτεσινό με δύσκολο φωτισμό

τα εχεις βαλει Private. βαλτα Unlisted για να τα δουμε.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

έλεος.. πάει τα χάνω :( τώρα είναι οκ :P