kounelaki_7 Δημοσιεύτηκε June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 5, 2014 (edited) Καλησπερα! Τις τελευταιες μερες δεν μπορουσα να ανοιξω τον εξωτερικο σκληρο στο laptop μου ενώ σε σταθερό υπολογιστή ανοιγε κανονικα (και τα δυο με windows 7). Σημερα δοκιμασα παλι και δεν ανοιγει σε κανενα! Εμφανιζεται ο σκληρος ως εικονιδιο απλως δεν ανοιγει, δεν φαινεται το περιεχομενο! Δοκιμαζω να τον ανοιξω και λεει :you need to format your disc in drive F: before you can use it (το οποιο διαγραφει ολα τα δεδομενα!).. Παταω ακυρο και μου λεει 'location is not available.. F:/ is not accessible.. Data error (cyclic redundancy check)'. Επισης, οταν ανοιγει κανει κατι θορυβους που πριν δεν τους εκανε! Τι μπορω να κανω;; Εχω μεσα καποια σημαντικα αρχεια τα οποια δεν πρεπει να τα χασω! please help! Edited June 5, 2014 by kounelaki_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δοκίμασε με ένα ubuntu live cd μπας και μπορείς να σώσεις αρχεία απο εκεί. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δύσκολα τα πράγματα, αλλά δοκίμασε την λύση παραπάνω, τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) δουλεύει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Δοκίμασε με ένα ubuntu live cd μπας και μπορείς να σώσεις αρχεία απο εκεί. Δύσκολα τα πράγματα, αλλά δοκίμασε την λύση παραπάνω, τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) δουλεύει. Αφού δοκιμάσεις άλλα καλώδια :O δεδομένων και τροφοδοσίας :!: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts