Jump to content

Help. Ποια σχολή να επιλέξω. ΤΕΦΑΑ ή ...

Spyros86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παίδες είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Έχω μπει στα ΤΕΦΑΑ και έλεγα να ξανά δώσω. Αλλά πολύ πίκρα. Για φυσικό σκεφτόμουν ή πληροφορική. Πήγα να γραφτώ στα ΤΕΦΑΑ και μου φάνηκε πολύ οργανωμένη σχολή.

Σκεφτικά μήπως έμενα τελικά και να μην ξανά έδινα, και άμα δεν μου άρεσε να έβαζα με το 10% του χρόνου για τει ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων Πειραιά.

Δεν ξέρω όμως τι να κάνω. Να κάτσω ΤΕΦΑΑ? Μετά από δουλειές τι παίζει? Βρίσκεις? :o

Δεν έκανα απάντηση στο θέμα ΠΑνελλήνιες 2004 ώστε να μπουν και να δουν το θέμα και μεγαλύτεροι που ίσως ξέρουν καλύτερα για το μέλλον των σχολών.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

να πας στη σχολη που σου αρέσει περισσότερο

σκέφτηκες να γραφτείς στο πρώτο έτος τεφαα,να ξαναδώσεις και αν δε περάσεις στη σχολη που θες να πας κανονικά teffa?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Το καλύτερο από όλα είναι να πας στη σχολή που πραγματικά θέλεις και σου αρέσει...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι πρέπει να σκέφτονται τα λεφτά πρώτα και μετά την ευτυχία τους!!

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στη σχολή που πραγματικά μ'αρέσει και θέλω...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

εγώ μετά το περσινό πακέτο με το διάβασμα και να μην περνούσα εκεί που ήθελα δεν θα ξαναέδινα... Στην θέση σου θα καθόμουν ΤΕΦΑΑ και θα έκανα για 10% του χρόνου άμα έβλεπα ότι δεν μου άρεσε... Πάντως να ξαναδώσω ούτε με σφαίρες...

Δυστυχως οι καιροι ειναι τετοιοι που ο καθενας αναγκαζεται να επιλεγει επαγγελμα κυριως βασει του αν εχει αποδοχες...Δεν γινεται αλλιως κακα τα ψεματα.Ειναι πολυ ρομαντικη η αποψη 'εγω θα κανω τη δουλεια που μου αρεσει γιατι αλλιως δεν θα ειμαι ευτυχισμενος' Κι εγω ετσι ημουν δε λεω...Αλλα σκεφτειτε οτι και χωρις λεφτα δεν εισαι ευτυχισμενος...δυστυχως.Κι αν η δουλεια που λατρευεις και σου αρεσει δεν σου αφηνει φραγκο αργα η γρηγορα θα την καταριεσαι...Για τα υπολοιπα που ρωτας δεν ξερω ν'απαντησω.Παντως εγω στη θεση σου αν η σχολη ειναι καλη θα εμενα κι ας μην μου αρεσε και τοσο...Φιλικα :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (24 Σεπ. 2004 , 01:14)

Ρε παίδες είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Έχω μπει στα ΤΕΦΑΑ και έλεγα να ξανά δώσω. Αλλά πολύ πίκρα. Για φυσικό σκεφτόμουν ή πληροφορική. Πήγα να γραφτώ στα ΤΕΦΑΑ και μου φάνηκε πολύ οργανωμένη σχολή.

Σκεφτικά μήπως έμενα τελικά και να μην ξανά έδινα, και άμα δεν μου άρεσε να έβαζα με το 10% του χρόνου για τει ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων Πειραιά.

Δεν ξέρω όμως τι να κάνω. Να κάτσω ΤΕΦΑΑ? Μετά από δουλειές τι παίζει? Βρίσκεις? :o

Δεν έκανα απάντηση στο θέμα ΠΑνελλήνιες 2004 ώστε να μπουν και να δουν το θέμα και μεγαλύτεροι που ίσως ξέρουν καλύτερα για το μέλλον των σχολών.

αυτο το διλλημα φιλε μου θα ηταν καλυτερο να το λυσεις μονος σου.... δεν σε ξερουμε, εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα απο τον καθενα :) . παρε την αποφαση σου και ΜΗΝ το μετανιωσεις ΠΟΤΕ ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Egw eimai foititis twn TEFAA stin Athina!Se poia exeis perasei esy?

Prwta apo ola eisai athlitis h' genikws asxoleisai systimatika me ton athlitismo?Ayto sto lew gia enan kyrio logo..........an den eisai katholou gymnasmenos poly dyskola tha katafereis na bgaleis tin sxoli oso kai an sou aresei!An exeis asxolithei omws me ton athlitismo kai sou aresei,tote me kapoies extra proponiseis kai tetoia tha ta katafereis!Ayta oson afora to praktiko meros twn TEFAA!To thewrhtiko dystyxws kai ayto den einai eykolo!Sta perissotera mathimata h ylh einai poly megalh pragma pou se kanei wres wres na thes na petakseis ta biblia sto kefali tou kathigiti!!!!!! :)

Ayto pou les gia tin douleia........den einai toso eykolo na breis kerdofora kai statheri douleia!Thelei gnwrimies kai tetoia kai genika na eisai poly kalos gia na exeis kales systaseis!An twra eisai athlitis obithaei giati sinithws exeis kapoies parapanw gnwrimies kai kapws mporoun na boithisoun!

TO BASIKO OMWS EINAI ENA............NA SOU ARESEI AYTO POU THA KANEIS!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

ean sou aresei o athlitismos tote dialekse to

ean omos den exeis sxesi

ego den sto protino

ta pedia sinithos vriskoun douleia os gimnastes se gym (kirios)

fili mou pou teleiose girnaei apo gym se gym kanei skata oraria kai pernei to vasiko kai an

pio prin douleue stin megaliteri alisida gym telika eklise to sigekrimeno gym kai tis xrostane akomaaaa 2500 e

telos to palikari pou douleui sto diko mou gym to proi paei se idiot sxoleio kai erxete kapaki sto gimnastirio eos tis 11

pantos opos eipe kai filos apo pano

ΤΕΦΑΑ έχει και γ@μ@ τις γκομενες :):):)

http://www.mourmour.gr/upload/iphone_court.thumbnail.jpg I-phone FTW

Δεν μπορουμε να σου πουμε τι να κανεις!!!1 ομως ειναι σιγουρο...η αποφαση αυτη θα σου σημαδεψει ολη σου τη ζωη!!!(Ειναι λιγο βαρυγδουπο...αλλα ετσι ειναι!)Σκεψου τι θες να κανεις στη ζωη σου περισσοτερο και τι σου αρεσει!!!

Σκεψου ομως και το αλλο...οι σχολες που θελεις να περασεις εχουν υψηλες βασεις!Εισαι διατεθιμενος να στρωθεις και να ξαναδωσεις???Εχεις την ωρημοτητα να σκεφτεις αν θα τα καταφερεις αν ξαναπροσπαθησεις!Μονο τοτε θα σου ελεγα να ξαναδωσεις...

Βεβαια σε περιπτωση που ξαναδωσεις και τοσο υψηλη βαθμολογια να μη βγαλεις ..μπορει να παρεις μεγαλυτερους βαθμους και να εχεις περισσοτερα μορια αρα και επιλογες!

Κατσε και σκεψου πολυ καλα!!!Μιλα με τον εαυτο σου!!!

Αν δεν βγαλεις τοσο υψηλο βαθμο εχεις αλλες σχολες που να σου αρεσουν περισσοτερο απο το ΤΕΦΑΑ???

Αν ειναι ετσι τοτε δωσε!!!!!!!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (25 Σεπ. 2004 , 00:24)

Egw eimai foititis twn TEFAA stin Athina!Se poia exeis perasei esy?

Prwta apo ola eisai athlitis h' genikws asxoleisai systimatika me ton athlitismo?Ayto sto lew gia enan kyrio logo..........an den eisai katholou gymnasmenos poly dyskola tha katafereis na bgaleis tin sxoli oso kai an sou aresei!An exeis asxolithei omws me ton athlitismo kai sou aresei,tote me kapoies extra proponiseis kai tetoia tha ta katafereis!Ayta oson afora to praktiko meros twn TEFAA!To thewrhtiko dystyxws kai ayto den einai eykolo!Sta perissotera mathimata h ylh einai poly megalh pragma pou se kanei wres wres na thes na petakseis ta biblia sto kefali tou kathigiti!!!!!! :)

Ayto pou les gia tin douleia........den einai toso eykolo na breis kerdofora kai statheri douleia!Thelei gnwrimies kai tetoia kai genika na eisai poly kalos gia na exeis kales systaseis!An twra eisai athlitis obithaei giati sinithws exeis kapoies parapanw gnwrimies kai kapws mporoun na boithisoun!

TO BASIKO OMWS EINAI ENA............NA SOU ARESEI AYTO POU THA KANEIS!

Η γυμναστική ακαδημία μου αρέσει, γι' αυτό άλλωστε έφαγα και το παραπάνω λούκι με τα αθλήματα. Ασχολούμαι με αθλητισμό από μικρός. Έχω ήδη κλίσει 5 χρόνια στίβο. Πάω για τον έκτο. Τα τρία τελευταία χρόνια κάνω ακόντιο συγκεκριμένα και τα δύο τελευταία και τοξοβολία. Οπότε έχω κάποια επαφή με τον αθλητισμό πιστεύω ούτε είμαι αγύμναστος.

Σαν σχολή μου αρέσει και σαν ιδέα, αυτό που με προβληματίζει είναι το μετά. Το λογικό είναι μεταπτυχιακό για φυσιοθεραπεία.

Το κακό είναι ότι σκέφτομαι πως είναι να τρως το λούκι τον πανελληνίων ενώ έχεις μπει σε κάτι που σου αρέσει, απλά δεν ξέρεις τι γίνεται μετά. :o

ΤΕΦΑΑ Αθήνας έχω μπει, ναι. :) Μιας και είσαι κι εσύ εδώ και ξέρεις, το πρόγραμμα βγαίνει Οκτώβρη έτσι?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (25 Σεπ. 2004 , 01:53)

Η γυμναστική ακαδημία μου αρέσει, γι' αυτό άλλωστε έφαγα και το παραπάνω λούκι με τα αθλήματα. Ασχολούμαι με αθλητισμό από μικρός. Έχω ήδη κλίσει 5 χρόνια στίβο. Πάω για τον έκτο. Τα τρία τελευταία χρόνια κάνω ακόντιο συγκεκριμένα και τα δύο τελευταία και τοξοβολία. Οπότε έχω κάποια επαφή με τον αθλητισμό πιστεύω ούτε είμαι αγύμναστος.

Σαν σχολή μου αρέσει και σαν ιδέα, αυτό που με προβληματίζει είναι το μετά. Το λογικό είναι μεταπτυχιακό για φυσιοθεραπεία.

Το κακό είναι ότι σκέφτομαι πως είναι να τρως το λούκι τον πανελληνίων ενώ έχεις μπει σε κάτι που σου αρέσει, απλά δεν ξέρεις τι γίνεται μετά. :o

ΤΕΦΑΑ Αθήνας έχω μπει, ναι. :) Μιας και είσαι κι εσύ εδώ και ξέρεις, το πρόγραμμα βγαίνει Οκτώβρη έτσι?

Wraia....afou asxoleisai me ton athlitismo kai sou aresei tote eisai ok!Oson afora tin fysiotherapeia..epeidh ki egw to skeftomai....na ksereis oti einai poly dyskoles h katatakthries eksetaseis se ayton ton tomea kai thelei PARA POLY diabasma!!!

Oson afora to programma......mporei na bgei kai tin alli ebdomada kiolas!Diladi mesa stin teleytaia ebdomada tis eksetastikis!Akoma den exei bgei anakoinwsh alla to nwritero pou tha ksekinisoume mathimata emeis oi palioi einai 4/10.Makari na mas afisoun kamia ebdomada gia "dialeimma"!Gia sas akoma den kserw!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Kανεις δεν μπορει να δωσει απαντηση σε αυτην την ερωτηση...εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους τι θελεις.Πληροφορικη θελεις?

Ξαναδωσε και αν μπεις μπηκες.Το να πας καπου που δεν σε ενδιαφερει καθολου δεν εχει κανενα νοημα.

Επειδή ήμουν και εγώ σε τέτοιου είδους δίλλημα, αν και αρχικά ήμουν σίγουρη πως θα ξαναδώσω κατάλαβα το εξής: Οτι τελικά μερικές φορές μας "καρφώνονται" ιδέες κι απόψεις ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύουν. Δηλ. εγώ ήμουν πεπεισμένη πως ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική ή έστω Πληροφορική. Τελικά πέρασα Φυσική μέσα από την οποία μπορώ να ασχοληθώ με υπολογιστες. Νομίζω πως απλά είχα κολλήσει στην Αρχιτεκτονική, επιειδή από μικρή το έλεγα. Το μέλλον θα δείξει.

Ελπίζω να βοήθησα (μα μη ξεχνάς πως το παραπάνω επρόκειτο για τη δική μου περίπτωση.)

Σου εύχομαι..: ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω όλους για την βοήθειά σας. :)

Κατά πως φαίνεται μάλλον θα μείνω στην σχολή. Ακόμα δεν έχω καταλήξει. Δεν θέλω να πάρω μια απόφαση που θα είναι καθοριστική για το μέλλον μου. Αλλά ... μάλλον θα μείνω. Το μόνο να μην το μετανιώσω.

Άσχετο: Δεν περίμενα να πετύχω και από ΤΕΦΑΑ Myphoneάκια. :) Καλό αυτό. Θα έχω και κάποιον να με κατατοπίσει. :D

επειδη εχω δουλεψει πολυ απο δω κι απο κει σα γυμναστης και επειδη τα λεφτα ειναι παντου λιγα, αν και η δουλεια μας ειναι ωραια,εχω καταληξει οτι αξιοπρεπη απασχοληση και μισθο βρισκεις μονο στη δημοσια εκπαιδευση,οπου εκει παλι ειναι πολυ δυσκολο να μπεις λογω του μεγαλου ανταγωνισμου(σε καθε διαγωνισμο ΑΣΕΠ περναει 1 στους 30)

οπως νομιζεις παντως

οσο για τις γκομενες, οταν ημουν εγω φοιτητης, λιγες ηταν οι ωραιες και πολλα τα ψωνια

Και αν πάρω μεταπτυχιακό σε φυσιοθεραπεία? Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Οι γονείς μου λένε να ξανά δώσω, αλλά άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις... Εν το μεταξύ σκέφτομαι ότι φέτος με τα μόριά μου μπαίνω ΤΕΙ ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων. Επομένως αν δω ότι δεν με καλύπτουν τα ΤΕΦΑΑ ξανά φτιάχνω μηχανογραφικό με το 10% και ίσως πιάσω (πολύ χλομό βέβαια) και ΤΕΙ Πληροφορικής. Το ΤΕΙ ηλεκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων τι ρόλο βαράει?

Ti swstoterh apanthsh sthn edwse h valeria file mou.

Otan eisai <20-25, ta blepeis ola rodina kai idanika.

File mou, edw kaleise na apofasiseis gia to mellon sou.

Me auto dedomeno, den xwrane sunais8hmatismoi tou tupou:

"Einai organwmenhg sxolh"

So what?

Auto pou metraei einai ti epaggelmatika dikaiwmata exeis kai ti antapokrish uparxei sthn agora ergasias me to ptuxio pou 8a pareis.

Na th brasw thn organwsh ama meta, teleiwnontas, den exw pou na doulepsw.

Twra file sou fainetai polu makriko to ti 8a kaneis se 4-5 xronia pou 8a teleiwseis. Exe upopsin sou omws oti ta xronia kalpazoun kai prin kala-kala to katalabeis, 8a exeis apofoithsei.

Akou ton palio, kai den 8a xaseis.

To epaggelma sou 8a se akolou8ei gia mia zwh kai 8a sou thn ka8orizei.

Oso gia gkomenes pou eipe kapoios pio panw...ti na pw...

afou re paidia auto pou koitane meta ta 25 oi gunaikes (kai kala kanoun dhladh) einai pws bastiesai oikonomikws.

Einai polu asxhmo 3ereis , na exeis teleiwsei mia sxolh kai meta na mhn briskeis douleia. Eutuxws den to exw noiwsei auto, logw epaggelmatos (H/Y kai telecoms), alla to pernane filoi mou kai einai POLY asxhmo.

Kai euxomai na mhn to niwsoun oute oi upoloipoi filoi pou ka8ontai kai sou lene na kaneis auto pou sou aresei kai as einai o,ti na'nai.

Oi sxoles H/Y, plhroforikhs, thlepikoinwniwn (mhn kolas se leptomereis, ta idia einai panw-katw kai me to ti akribws 8a asxolh8eis meta exei na kanei me to pou akribws 8a breis douleia) einai to paron kai to mellon. Sou milaw ek peiras. An zeis sthn athina, den prokeitai na meineis pote xwris douleia. H eparxia einai allh istoria.

Auth einai h katastash. H epilogh einai dikh sou.

Symfwnw pou tou les na koitaksei tis prooptikes apasxolisis gia to melon tou ALLA PREPEI NA SOU ARESEI KIOLAS AYTO POU KANEIS!Kserw polla atoma pou to kanoun mono kai mono gia na bgaloun lefta kai den tous aresei kai gia ayto ton logo den einai to idio apodotikoi h' einai.....den tha pw tin leksi!!Otan kaneis mia douleia pou sou aresei tha breis kapou na doulepseis kai an kai ayth h douleia exei kai eykoli epagkelmatiki apokatastasi tote akoma kalytera kai gia sena alla kai gia ta alla atoma pou tha synergazesai mazi tous!

Oson afora to TEI Ypologistikwn Systimatwn...exei poly kalh epagkelmatiki apokatastasi!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Παίδες τελικά θα μείνω.

Ο Θείος μου έχει 2 ιατρικά κέντρα και η γυναίκα του φυσιοθεραπεύτρια. Έχει πάρα πολλές γνωριμίες, επομένως δεν θα μείνω σύξυλος. Ελπίζω να έχω πάρει την σωστή απόφαση και να μην το μετανιώσω μακροπρόθεσμα. Αλλά δεν το αποκλείσω να μείνω και ένα 6μηνο και μετά να δώσω όπως έκανε και η αδερφή μου και πέρασε στην σχολή που ήθελε.

Φιλε τωρα μας ξυλιασες... Δεν μας ειχες πει ολη την ιστορια...

Καλα, κανεις ολη αυτη την κουβεντα, ενω ο θειος σου εχει 2 ιατρικα κεντρα?

Τελειωσε τα τεφαα, κανε και κανα μεταπτυχιακο και εισαι comple.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spyleon (28 Σεπ. 2004 , 08:07)

Φιλε τωρα μας ξυλιασες... Δεν μας ειχες πει ολη την ιστορια...

Καλα, κανεις ολη αυτη την κουβεντα, ενω ο θειος σου εχει 2 ιατρικα κεντρα?

Τελειωσε τα τεφαα, κανε και κανα μεταπτυχιακο και εισαι comple.

Δεν το ανέφερα διότι έπρεπε να βασίζομαι στο τι μπορεί να γίνει χωρίς κάποια βοήθεια. Λογικά ελπίζω να είμαι οκ.

Πήρα και το πρόγραμμα. Ξεκινάω την Δευτέρα. Για να δούμε... :)

Όποιος ξέρει από ΤΕΦΑΑ, ξέρει τι είναι τα: (MA), (Σ1) και κάτι τέτοια που έχει δίπλα από τα μαθήματα στο πρόγραμμα?

To MA einai to megalo amfitheatro.TO S1 einai mia aithousa kati san ergastirio!Pio mathima kaneis ekei na sou pw akribws poia einai giati twra kollisa!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (29 Σεπ. 2004 , 18:03)

To MA einai to megalo amfitheatro.TO S1 einai mia aithousa kati san ergastirio!Pio mathima kaneis ekei na sou pw akribws poia einai giati twra kollisa!!

Έχω μάθημα από τις 12 μέχρι τις 17. Λέει:

1)Βασική γυμναστ. (θεωρ) ΜΑ κ. Γκούγκου

2)Λειτουργική Ανατομική του Ανθρώπου (ΜΑ) κ. Μπαλτόπουλος

3)Λειτουργική Ανατομική του Ανθρώπου (ΜΑ) κ. Μπαλτόπουλος

4)Δρόμοι * (Σ1) κ. Ελευθερίου

5)Δρόμοι

Ποιο από αυτά τώρα είναι κανονικό αγώνισμα? Μόνο το σκέτο δρόμοι? Κανονικά θα πρέπει να έρθω με φόρμα δηλαδή για προπόνηση?