dimitra95 Δημοσιεύτηκε June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 3, 2014 λοιπον, επειδη δεν το χω πολυ με τις συνδεσεις και αυτα..... εχω το cellpipe της hol και ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοβεται η συνδεση και πρεπει να του κανω restart ή reset. μερικες φορες λεει ''περιορισμενο'' κ δεν μπαινει καθολου. οταν κανω συνδεση με ethernet δεν εχει κανενα θεμα, οποτε δεν φταιει η συνδεση. πατησα την αντιμετωπιση προβληματων και μου εβγαλε αυτο: ''Ο προσαρμογεας wi-fi δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων IP''. τι εννοει ο ποιητης? τι πρεπει να κανω?? :wacko: ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 λοιπον, επειδη δεν το χω πολυ με τις συνδεσεις και αυτα..... εχω το cellpipe της hol και ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοβεται η συνδεση και πρεπει να του κανω restart ή reset. μερικες φορες λεει ''περιορισμενο'' κ δεν μπαινει καθολου. οταν κανω συνδεση με ethernet δεν εχει κανενα θεμα, οποτε δεν φταιει η συνδεση. πατησα την αντιμετωπιση προβληματων και μου εβγαλε αυτο: ''Ο προσαρμογεας wi-fi δεν εχει εγκυρη ρυθμιση παραμετρων IP''. τι εννοει ο ποιητης? τι πρεπει να κανω?? :wacko: ευχαριστω.. Για αρχή σβήσε τη σύνδεση wifi και ξαναπέρνα την. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Και μετά απο το παραπάνω δοκίμασε στΑθερη IP address. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts